Ben düdüklü tencereden korkuyorum o yüzden kullanamıyorum siz düdüklü tencere kullanabiliyor musunuz?

Ben düdüklü tencereden korkuyorum o yüzden kullanamıyorum siz düdüklü tencere kullanabiliyor musunuz?

Yeni nesil düdüklü tencereler genellikle geleneksel düdüklü tencere modellerine göre daha gelişmiş özelliklere sahiptir. İşte bazı yeni nesil düdüklü tencere özellikleri:
1. **Dijital Kontroller:** Yeni nesil düdüklü tencereler, dijital kontrol panelleri veya dokunmatik ekranlar gibi modern kontrol özelliklerine sahip olabilir.
2. **Çeşitli Pişirme Programları:** Farklı pişirme programları sunarak kullanıcıya çeşitli yemekleri kolayca hazırlama imkanı tanır.
3. **Çift Basınç Ayarı:** Bazı modeller, düşük ve yüksek basınç seviyelerinde pişirme imkanı sunar, böylece kullanıcılar farklı pişirme ihtiyaçlarına uygun olarak seçim yapabilir.
4. **Bluetooth veya Akıllı Bağlantı: Akıllı düdüklü tencere modelleri, mobil uygulamalar aracılığıyla kontrol edilebilir veya çeşitli tariflere erişim sağlayabilir.
5. **Çabuk Soğutma Özelliği: Yemek pişirildikten sonra hızlı bir şekilde soğumasını sağlamak için özel soğutma fonksiyonlarına sahip olabilir.
6. **Dökme Demir veya Seramik İç Kaplama:Yüksek kaliteli iç kaplamalar, daha sağlıklı pişirme seçenekleri sunabilir.
7. **Sesli Uyarılar: Pişirme süreci boyunca sesli uyarılar veya bildirimlerle kullanıcıyı bilgilendirebilir.
Her marka ve model farklı özelliklere sahiptir, bu yüzden ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize uygun olan bir düdüklü tencere seçerken dikkatlice incelemek önemlidir.
Bu şekilde daha konforlu ve korkusuzca kullanabilirsiniz.
Kaliteli markalardan edinmek ve doğru kullanımı sağlamak önemli.. Eti hızla ve kolayca pişirirken, baklagillerin pişmesini de hızlandırmak mümkün düdüklü tencere ile. Gereksiz paranoya yerine tedbirli ve bilinçli kullanım her riskin üstesinden gelecektir, konforlu ve vakit kazandırır..
Ben 2012 yılında Fissler Vitavit Edition 4.5 lt Düdüklü Tencere almıştım. O zamanlar e-ticaret yapan firma da idim. Tavsiye ile aldım. Gerçekten adamlar bu işi iyi biliyor. Şu an da fiyatlar çok uçuk.
Korkmaz alacaktım. Ama aynı ürünün farklı fiyatları olanları vardı. Sordum aynı model ve marka nasıl oluyorsa aralarında fiyatlar çok farklı. Firma Çelik kalitesini farklı yapıyormuş. Düşünün aynı marka ve aynı ürün adı kodu bile. Ama fiyatlar farklı. Buna sadece kibarca insanları kandırmak denir. O yüzden Korkmaz almadım evime. Kim bilir diğer ürünleri nasıl.
Cevap
17Cevap
Kullandım ve patladı 😂😂 ev dolaplar falan harabeye döndü. Haaaa şimdi kullanıyor muyum evet 😂😂
Evet kullanırım ama pek sevmem
Tüpün gaz kaçırıp kaçırmadığını bile çakmakla kontrol eden bu millet asla bir düdüklü tencereden korkmaz. 😄
Korkmuyorum, hiç patlama riski aklıma gelmiyor o anlarda.
Hayır asla fobim var evimizde 3 defa düdüklü patladı allahtan hiç birinde mutfakta degildik birinde ocak bile patlamisti
Korkuyorum ve kullanıyorum şşşş sussana ya benimki de can diye diye konuşuyorum falan bazen hatta sesi yükselişe geçtiğinde 😂
Evet kullanıyorum bir kere üstüme patladı ondan sonra bir süre çekindim gene devam ediyorum kullanmaya
Selam👋😂
Bana düdüklü tencere demeyin lütfen. Bir kere patlattım o tecrübe yetti bana 😅 ölmediğime şükrediyorum
Düdüklü herkesin elinin işi degildir bilmeyen de kullanmasın
En iyi kurtarıcım olmazsa olmazım sadece bir düdüklü tencere deniyor 🤷
Evet. Tefsl var annemde gayet kolay ve güvenli geliyor bana
Hayır, bir kere patlattım sonra daha elimi sürmedim 🥺
Korkuyorum kullanmıyorum gibi bişey. Kullanmam gerekirse mutfağa girişi yasaklıyorum ajskskxkdkdldld
Evet kullanıyorum. Ayarlarını iyi bilmek gerek. dilinden anlamalısın yani 😌
Ben artık kullanmıyorum iki kere patladı fobi oluştu resmen
Kullana biliyorum düdüklü tencere iyi kaliteli olmasi lazim
Kullanırım. Bir defa suyunu çok koymuşum et haşlarken fosursadi..
Yeni nesil düdüklüler çok güvenli eskiler ölüm makinesi gibi
Asla kullanamam. Oldu bitti korkarım düdüklü tencereden.
Evet sorun yasamadim
Düdüklü tencere kullanılmazmı ya kurtarıcı resmen nohutları fasulyeleri akşamdan ıslama derdine son tavuğu eti hemen haşlıyor müthiş bişey
Ben bayılırım... en saglikli tencere yemekleri ve düdüklü olacak
Annem yaptığında patlayacakmis gibi bir ses cikior bende yanından geçerken korkuorum dhshshsh
Evet kullanıyorum
Kullandirtiyorum :))))
Hayır, ben de korkuyorum bu sebeple kullanmıyorum.
Yıllardır kullanırım
Hayır ama ben icat etmek isterdim harika bir sey
Fissler en güzeli 👍🏻
Ben anlamam tencereden ama kullanıyoruz.
Evet ördek pişirirken iyi oluyo
Kullanamam korkarım
Hiç kullanılmıyor
Korkunç
Evet
Kullanıyorum
Korkarak evet
Düdüklünun yemekleri daha lezzetli olur
Hayır
Evet
Evet kullanırım
Tercih etmem.