Yoğun bir işim var, süpürmeydi silmeydi kendim yapsam da detaylı temizliğe girişemiyorum haftada 1 birini çağırıyorum eve. Kaynanam dünyada bi sen mi çalışıyorsun dedi :( Bi ben çalışmıyorum da yetişemiyorum yani bilemedim kendimi eksik hissettim. Tembel miyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çok iğrenç kadın çalışıyor erkek çalışıyor ama kimse bu zaten sadece senin görevin değil dememiş iyi hizmetçi tut çok normal ya da temizle ya da zaman yarat biraz aklı olan ne dediğimi gayet iyi anladı sanki kadının göreviymiş gibi empoze edilmiş ki zaten bunu kastediyorlar. Yazık sonra feminizm niye var bilmem ne nie var sizin bu ucuz zihniyetiniz yüzünden beyinsiz et varlıkları. eşine de ki bir imzayla geldim bir imzayla gideril annene çeki düzen ver ekmek aldığınızdada fişinize bakıyormu kaynananız
07 Yorumla
Soran+1 yılkime atar yaptığını anlayamadım, bana mı diyorsun?
- +1 yıl
Hayır yorumları okudum kızdım
- +1 yıl
Büyük ihtimalle hizmetçinin parasının tamamını veriyorsun ortak vermiyorsun eşinle sanki kadın mecburmuş gibi
Soran+1 yılEşimle yarı yarıya bölüştüğümüz bir sistemimiz yok, zaten paramızı ortak hesaba atıyoruz maaşlar yattıktan sonra
- +1 yıl
Belkide bu yüzden kaynananız bu tepkiyi verdi
Soran+1 yılEşimin de cebinden çıktığı için mi diyorsun
- +1 yıl
Hayır bir kadın maaşını ortaya koyarsam ne şekilde koyduğu önemli değil ortak hesap demişsin kaynanda bunu biliyorsa kafasında şöyle düşünüyor o 600 lirayıda vermeseler oğlumun parası artar yani kazandığın paraya senin paran gözüyle bakmıyor ortak hesapta olduğu için.
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır yapmaz, ben çalışmıyorum bazı dönemler sürekli evde olmama rağmen asla iş yapmak istemiyorum ve sürekli kadın çağırıyorum bazı dönemler de temizlik konusunda takıntı yapıyorum sürekli kendim temizlik yapıyorum yani paşa gönlüm nasıl isterse ruh halime bağlı 🤷 ki sen çalışıyorsun ve yetişmek gerçekten zor, kimsenin ne dediğine takılma keyfine bak temizliği yaptır gitsin...
00 Yorumla
Ne alaka? Onu anlamadım. Çok laf ediyorsa sen yap de ya da en basitinden muhatap olmayı azalt öyle kaynana düşman başına diyorum ve nefret ediyorum öylelerinden neyseki benimkide beni sevmiyo köprüyü geçtikten sonra oğullarını aldığımda hayatıma bu kadar müdahale edemeyecekler. Sen paranı kazanıyorsan şartlar eşittir kimse sana bişey demeye hak bulamaz
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın valla bu kadar söz söyletmemeliyim
+1 yılYorgun hissediyorsan ve temizlik yapmak istemiyorsan evini temizlemek zorunda değilsin. Bu seni tembel birisi yapmaz. Teknik olarak temizlikçinin parasını çalışarak ödüyorsun. Yani evinin temizliğini sen yapıyorsun fakat kaynanan bunun farkında değil :)
01 Yorumla
Soran+1 yıldeğişik bi bakış açısı :)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
95
Cevap
66Cevap
- Ev & Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer ne kadar çalışan bir kadın da olsan günde bir köşeyi detaylı temizlesen gerek kalmıyor temizlikçiye. Biraz tembellik var tabii.
17 Yorumla
Soran+1 yılgünde 1 köşeyi detaylı temizlemek ne demek :)
- +1 yıl
Örneğin bir gün mutfak dolaplarını dip köpe temizleyebilirsin, ertesi gün elbise dolapları, sonraki gün camlar şeklinde.
Soran+1 yıldenerim tabi
- +1 yıl
Kesinlikle 😇 zor değil yani
- +1 yıl
Mutfak dolaplarini detaylı temizlemek ve bir akşam
- +1 yıl
- Ev & Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı.
u +1 yılo Degılde gelen kısı saglıklımı ya da korona ıle bır bagı var mı bunlar cok ıyı analız edılmelı
00 Yorumla Ev & Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. İşler yoğun ise, gayet olağandır.
00 YorumlaYok, tembel biri yapmaz. Tüm gün çıkışıyorsun eve yorgun ardın döndükten sonra insan temizlik yapmaya hali kalmıyor. Yemeğini yap yeter bir de çamaşır bulaşıklarını makineye at yeter. Kalan işler için de temizlikçi çağır onlar halleder herşeyi. Doğru olanı yapıyorsun. Kim ne derse desin önemseme. Sana tembe diyenler tüm gün evinde çekirdek çitleyip oturup müge Anlı izleyen teyzeler. Asıl tembel kategorisinde olması gereken onlar
12 Yorumla
Soran+1 yılyani burada da günde 1 köşeyi temizle diyenler olmuş ama cidden halim kalmıyor ki bu işin bir de yemeği falan var
+1 yılTemizliği kendin yapsan kaynanan ona da bir kulp takar kızım. Sen boş ver onu. Ekonomik durumun yeterli ise çağır birini. Burada seni tembellikle suçlayan kazmalara da bakma. Sen onların karısı değilsin. Önemli olan kendi eşinin seni desteklemesi. Çalısmasan kaynanan haklı olabilirdi ama çalışan kişinin yardimci alma inisiyatifi vardır.
11 Yorumla
Soran+1 yıldoğru diyorsunuz
+1 yılHayır her hafta temizlikçi çağırmanız sizi tembel yapmaz. Hepimizin 24 saati var bir günde ve herkes bu 24 saati başka aktiviteler yaparak geçirir. Sizin 24 saatlik zaman dilimi planlamalarınızda temizlik olmayabilir ve yoğun işinizden dolayı dinlenmek isteyebilirsiniz de. Bunun için bir yardımcı çağırmanız doğaldır, bu tembellik değil bir tercihtir.
110 Yorumla
+1 yılEvine temizlikçi çağırman seni ilgilendirir. Kaynananı değil. İnsanları susturmak senin elinde. Ben insanların bu şekilde yargılayıcı olmasını doğru bulmuyorum. Evlendiğim zaman da çocuğumda olsa herşeyimi kendim idame ettireceğim. Evime temizlikçi de çağırsam kimse beni yargılayamayacak. Çünkü ben hayatta hiç kimseden hiçbir şey beklemiyorum o yüzden hayatıma da burunlarını hiç kimse sokamıyor.
Soruna gelince bunu yapman gayet doğal. Paran varsa yaptırabilirsin. Sonuçta çalışıyorsun ve nihayetinde insansın. Kimsenin senin evinin temizliğine karışmaya hakkı yok.20 YorumlaValla paran var yapıyorsan kime ne. Anlamıyorum bu illa temizlik yaparsan iyi eş iyi kadın olursun algısını. Hatta süpürme konusunda da robot süpürge tavsiye ederim. Hem süpürüp hem silen modelleri var. Çok rahat edersin.
Ayrıca tembel tüm gün yatıp başkalarına laf yetiştirene denir. Sen evine bakıyorsun ve çalışıyorsun, bu tembellik değildir.13 Yorumla
Soran+1 yılBalkon ve camlar yaz kış sürekli açık (tel olsa da) ve evde kedi var ve eşimin alerjisi var. Bu yüzden ben temizliyor olsam da haftada 1 temizlenince daha rahat ediyoruz hiç arayı açmaya çalışmadım ama bi denerim belki dediğiniz gibi gerek yoktur o kadarına
+1 yılHatayı kaynananın duymasında yapmışsın gelirin ekenomik açıdan seni zorlamiyacaksa haftada olmasa ayda bir caar
15 Yorumla
Soran+1 yılbu şekilde de zorlamıyor çok pahalı değil zaten de kaynanamla yakın oturuyoruz
- +1 yıl
Haftada bı tembelliğe giriyor ama kalk evini kendin süpür 😂😜☺️
- +1 yıl
Kaynana gel kanepeleri birlik te kaldiralim de o zaman der caar gelsin diye
Soran+1 yıldetay okumayan bi abimiz
- +1 yıl
Çalışıyorsun yorumluyorsunuz caar gelsin biri bişey dersede gel temizle ol zaman dersin olur biter
Hayır seni tembel yapmaz. Çalışıyorsun bir de temizlikle uzun zaman harcasan kendine, eşine vb. nasıl zaman ayiracaksin. Bu arada kadınlar olarak elestirileri çok takıyorsunuz. Umursamamayı öğrenin. Bırakın kim ne derse desin. Kayınvalideni bilmem ama ev hanımları bu konularda pek empati kuramıyor. Çünkü sadece ev işi yapıyorlar. Hem çalışıp hem de evde iş yapmak nasıl bir şey bilmedikleri için empati kuramayabiliyorlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen ne yaparsan yap soylenecek zaten... yogun calisiyorsun. Kendine de vakit ayirmalisin. Kim ne derse desin kafana takma. Nasil mutlu huzurlu rahat hissedeceksen onu yap
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim☺
Haftada 1 temizlikçi çağırmanız sizi tembel yapmaz. İş yapmayı sevmiyor olsanız bile evinizin temizliğini düşünüyorsunuz bu da en azından sorumluluğunuzun olduğunu düşünür. Çalışırsanız da gayet normaldir çünkü bazı insanlar keyfine yapmıyor ve umurlarında bile olmayabiliyor açıkçası.
00 YorumlaHayır , eğer bütçeniz izin veriyorsa temizlik için ayırmanız gereken zamanı daha kıymetli harcamak oldukça akılcıl. O vakti bir kitap ile veya aileniz ile sosyalleşerek geçirmeniz ya da ruhsal ihtiyaçlarınızı karşılamanız oldukça takdire şayan olurdu.
00 Yorumla
+1 yılHayır yapmaz tabiki, kaynanan haftada bir kısmını garip bulmuş olabilir.
Dışarıdan bakınca haftada bir ev temizliğine birini çağırmak için diğer günlerde hiçbir şey yapmıyor olman gerek gibi duruyor.
Kedili ev derdini yorum yazan bilmiyor herhalde, 2 gün temizleme ev pislik yuvasına döner. O yüzden başkasına normal gelmiyor olabilir.00 Yorumla
+1 yılParan varsa bence bu çokta sorun olmamalı ama bende yoğun çalışan kadınım lakin asla haftada 1 çağırmam.Çünkü temiz biriyim ki kendim temizlemeyi severim, evime her hafta birini çağırmam, ancak ayda1 oda büyük temizlik için camlar vs dip bucak banyo köşeleri vs için. Ama haftada 1 çok bence.
00 Yorumla
+1 yılKendini eksik hissetme bunu yapman çok çok normal , uzaktan davulun sesi hoş gelir. Çalışmanın yoğunluğunu bilmemesi normal. Ayrıca temizlik en önemli unsurumuz olmakla birlikte detaylı temizlik olmayınca, insanın içi rahat olmuyor ki , aynı zamanda çokta bir anlamı olmuyor. Sen üzülme, bu gün bir çok insan aynı durumda
00 YorumlaZamanın koşulları böyle, çalışan insanların artık eve ayıracak zamanı kalmıyor hatta kendine bile zaman ayıramıyor.
Ekonomik olarak durumunuz müsaitse tabiki başkasına yaptırmanız daha iyi bence.
Hem bu işten geçim sağlamaya çalışan insanlarada katkınız olmuş olur.00 Yorumla
+1 yılTemizlikçiyi kendi maaşınla ödedikten sonra kaynananın karışacağı bir durum değil. Genellikle “oğlumun parasını bak nerelere harcıyor” oluyor laf. Madem oğlu ve parası bu kadar kıymetliydi, vermeyeydi o halde :) Her neyse, asla ama asla tembel biri haline dönüşmüyorsun. Kraliçemiz için konuşması kolay. Ömrü hayatında nerelerde çalışmış acaba? Ve seni başkalarıyla kıyaslamasıda saçma. Herkesin çalıştığı alan ve iş temposu bir değil🤷🏻♀️
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaynanana torun istiyor musun diye sor evet derse o zaman işime karışma yoksa oğlunu yatağa koymam de sende boş beşik sallarsın artık de 😂😂😂 gerçekten bu kaynanalar kıskandığı için yapıyor çünkü onun zamanında o böyle şeyler görmedi kendisi köle gibi çalıştı şimdi senin öyle olmadığını rahat olduğunu görmek onun yarasına tuz basıyor önemseme sen onu durumun varsa yap istediğini sen birtanesin ve bu dünyaya köle olmaya gelmedin dünyaya bir defa geliyorsun 🤍
21 YorumlaBiz de birini çağırıyoruz annem öğretmen ve pek vakti olmuyor birini çağırıyor ve tembel biri de değil ayrıca kayınvaliden o kadar düşünceli biriyse gelsin yapiversin temizliğini başkasına gitmesin paran
30 YorumlaEvet tembel biri yapar. Hemde baya tembel biri yapar. Bizde ikimiz çalışıyoruz ama ben bugüne kadar sadece 1 kez çağırdım o da sağlık probleminden. Haftada 1 nedir bulaşıkları falan da mı biriktiriyorsunuz diye merak ettim şu an
15 Yorumla
Soran+1 yılokuma alışkanlığın var dimi? silmeyi süpürmeyi ya da bulaşık gibi basit şeyleri yapıyorum zaten, dip köşe temizlik yapamıyorum. senin enerjinle benimki bi değil demek ki aferin sana en kadın sensin
Soran+1 yılsidik yarıştırıp kendini üstün görmeye çalışanlardan tiksiniyorum da, ondan
Soran+1 yıltamam kadıncım
Kaynanan halt etmiş ben senin yerinde olsam ona gıcıklık olsun diye haftada 2 defa çağıracaksın tabii ki de tembel falan da değilsin Ömrüm temizlik yapmakla mı geçecek evlendin diye hizmetçi mi oldu Ne biçim kocan var senin ki sana temizlik yaptır diyor
00 Yorumla
+1 yılHAyır
çalışıyor olsam ve maddi oalrak bütçem uygunsa ben de aynısını yapardım
Bu senin kendini seven, boş günüde ev temizlemek yerine kendine, eşine ailen vakit ayırmayı tercih eden biri olduğunu gösterir. Akıllı kadınlar böyle yapar.02 Yorumla
Soran+1 yılbi tek sen mi çalışıyorsun diyor
- +1 yıl
E ona ne :)
Onlar her yere yetişip kendi hayatlarında sağlıklarından verdiler. Herkesten de bunu bekliyorlar. Bir de kaynana olunca iyice laf sokma bahanesi yapıyorlar.
Ben böyleyim de geç
Senin düzenin kimseyi ilgilendirmez
+1 yılTembel degilsin ama kibar bir şekilde evine karışmaması gerektiğini soylersen kafan daha rahat olur ister istemez o kendi yaşadığı dönemle bir tutuyo kendiyle kıyaslıyor karıştırma işine yoksa pacani kurtaramazsin
00 YorumlaHerkesin yorgunluk düzeyi aynı değil. Bir insan 5 saat çalışır yorulur, biri 12 saat çalışır yorulmaz. O yüzden kendini üzme ve temizlikçi çağırmaya devam et. Zaten iş yerinde yeterince vücudun yoruluyor bir de evle uğraşma.
00 Yorumla
+1 yılÇalışan insan yorulur benim de annem çalışıyor yorgun geliyor bitek haftasonu tatil onun gibi gün boyu evde yatmıyorsun o alışmış evde yatmaya tabi boş boş konuşuyor😃
01 Yorumla
Soran+1 yılbu örnekleri versem de inanmaz he
+1 yılAynı yoğunluk belki daha falzası bende de var ama müsait uygun oldukça kendim temizlemeye özen gösteriyorum çünkü evime tanımadığım insanların girip özel eşyalarımı dokunmasını istemiyorum.
10 Yorumla
+1 yılHaftada 1 temizlik yapmakta sağlıklı değil insan her gün temizlik yapar yani helle bur bayana hoş görmem.
14 Yorumla
Soran+1 yıldetay okumayan insanları da ben hoş görmüyorum maalesef
- +1 yıl
Detay okudum canım
Soran+1 yılha okuyup anlamayandansın, yazık daha üzücü
- +1 yıl
Evet cahilim ama temizlik cahillikle alakasi yok dimi kanki
+1 yılAh şu kaynanalar her işe karışmasalar keşke siz de evet tembelim annecim huyum kurusun diyin 😉 takılmayın çok anneler her işe karışmayı severler ama sonuçta çalışıp yorulan sizsiniz onu haksız çıkarmak için temizlikçiyi iptal edip temizliğe koşturmayacaksınız inşallah 😄😊 düzeninize aynen devam edin tatlı dille yumuşatırsınız siz onu hem arada gıdıklayın bence yaşlılar kızsalar da hoşlarına gider😄 sonra konu unutulur gider 😉😉
10 YorumlaKaynanan gelsin temizlesin o zaman senin ve kocanın maaşı evi kimseyi ilgilendirmez cagirabilirsin senin tercihin ☺️😘
20 Yorumla
+1 yılBen erkek halimle tek yapıyorum. Sen otur bir düşün.
24 Yorumla
Soran+1 yılerkek halinle diye belirtmenizin sebebi nedir
- +1 yıl
Abarttığınızı söylemiş oluyorum. Anlamayacak ne var.
Soran+1 yılyok baya cinsiyetçilik yapıyorsunuz :) kadın temizlemek zorunda ve temizlemeli ben ERKEK HALİMLE BİLE yapıyorum. Tiksinç bi düşünce, devam siz böyle
- +1 yıl
Koca evde tek yaşıyorum. Kendim temizliyorum. Sizin gibi ağlamıyorum. İstediğin gibi düşün. Evlenirsem eşime de yardımcı olurum. Sizin gibi akıl fukarası değilim. Cinsiyetçiymiş bak bak gidip kaynana söyle bu süslü lafları çok bilmiş.
+1 yılHayır sadece belki temizlikçiyi çağırdığın gün yorgun hissediyorsundur veya o gün iş yaparsın yoktur insanın beyni her zaman kötü seylere yorar herşeyi o yüzden tembel olsan hiçbir zaman temizlemek istemezsin hergün çağırırsın temizlikçiyi demi birde böyle düşün
00 Yorumla
+1 yılNe alakası var kardeşim o zaman oğluda temizlik işlerine yardım etsin hayat müşterek eve geldiği gibi yorgunum deyip uzanmasın tv karşısında kanalları zaplayana kadar alsın eline süpürgeyi
00 Yorumla
+1 yılZamanin oldugu halde yapmadigini dusunuyorsan tembel olabilirsin, ama eyer gercekten yogun calisip temizlige vakit ayiramiyorsan gayet normal birsey
Bu arada kaynanalarda herseye laf laf bi susun oturun assaga00 Yorumla
+1 yılÇalışırsan tabii ki normaldir çağırabilirsiniz çalışan insanın zaten çalışmaktan eve vakit ayıramıyor bu durumla karşılaştım zaman zaman zor oluyor bi yardımcı şart oluyor
00 YorumlaNe alaka ben de çağırıyorum. Kimyasallara elimi sokmak istemiyorum. Dengesiz hareketlerle vücudumu yorup sakatlanmak da istemiyorum orayı burayı silcem diye. Kime ne
00 Yorumla
+1 yılYa bunu neden düşündün ki.. Hem çalışıyorsun ve kazanıyorsun. Hali ile kendine de zaman kalmıyor. En iyisini yapiyrsn. Bırak millet ne der olayını. Sen nasil mutlu ise. Devam😉
00 Yorumla
+1 yılHayir tabiki sen çalışan bir kadınsın böyle şeylere vaktinin olmaması normal insan yeri geliyor çocuğuna hatta kendine bile vakit ayıramıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılbi sen mi çalışıyorsun diyor
- +1 yıl
Klasik eski kafa benim çevremde senin gibi çok kadın var takma susar zaten
Çalışan bir kadınsan bu çok normal.. tembel biri olsan çalışan bir kadın olmaz evde koca parası yerdin..
01 Yorumla
Soran+1 yılo da doğru
+1 yılBenim elimde olsa her gün hatta yatılıya hizmetli alırım hem çalışıcam hem eve gelip çalışıcam yok yaaa çok beklerler.
11 Yorumla
+1 yılsorbakayım kaynanan ne kadar çalışmış hayatında.. ayrıca isterse çalışmıyor ol. paran varsa çağırırsın. paran zamanından önemli sonuçta.
11 Yorumla
Soran+1 yılyani doğru
+1 yılBaşkasının yaptığı temizlik asla insanın içine sinmez kesinlikle kendin yapmalısın
112 Yorumla
Soran+1 yılsiniyor niye sinmesin
- +1 yıl
Savunmaya geçme hemen Bir Kadın kendi evini kendi düzeltip temizliğini yapmalı eşinin gönlünde tahtı ve yeri garanti olur
Soran+1 yılsavunmaya geçmiyorum vaktim olsa yaparım yok demek ki, eşimin gönlünde evi dip köşe temizleyerek var olmuyorum o kadar basit biri değil şükür
- +1 yıl
O kadar bayan tanıyorum işinde başarılı ev temizliğinde kesinlikle kendi imkânlarını şartlarını konuşturuyor hala Alınganlık yapıyorsun kocan basit bir ya da değil Beni ilgilendirmez ama tüm erkekler kendi Kadının yaptığı temizliğe hayrandır
Soran+1 yılkaynanamla aynı fikre sahipsin, belli bi yaştan sonra fikirler geriye gidiyor demek ki devam böyle
- +1 yıl
Gerçekten idrak Yollarında problem var bir an evvel kendine ayar yapmalısın kilo verirsen emin ol başarırsın
Soran+1 yıltemizlik yapayım beynim açılır
- +1 yıl
Aferin böyle akıllı ol Yoksa gelirsem dağıtırım odayı😄😄
Soran+1 yılhadsiz
- +1 yıl
Istersen beraber yapalım temizliği Sen silersin ben arkandan toplarım
Soran+1 yılhaddsizliğe devam ediyorsun git
- +1 yıl
Aşk olsun seni biraz mutlu etmenin peşindeyim çok ciddiye alıyorsun bu hayatı ne var yani 2 dakika konuşsak
+1 yılOnun yerine taksitle temizlik robotu al. Çok iyi temizliyor.
26 Yorumla- +1 yıl
Ortaliktaki yayıntiyi kaldırınca çok güzel temizliyor. Biz çarşamba cumartesi süpürme sildirme işlemi yaptırıyoruz çok memnunuz aylardır bizde süpürge açmadık silmedik evi. Hem insanın supuremeyecegi yerleri de supuruyor. Hazneyi bir aciyoruz toz dolu. Hayret nereden buluyor o kadar tozu
- +1 yıl
Sanmıyorum
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılHayır, çalışan bir insandan ayrıca temizlik vs yapmasını beklemek saçma zaten. Ne beden ne de zihin kaldırmıyor.
00 YorumlaHaftada bir zaten silip süpürüyorsanız ne detaylı temizliği ki mevsimsel temizlik dışında...
04 Yorumla
Soran+1 yılBalkon ve camlar yaz kış sürekli açık (tel olsa da) ve evde kedi var ve eşimin alerjisi var. Bu yüzden ben temizliyor olsam da haftada 1 temizlenince daha rahat ediyoruz
Soran+1 yılhaftada 1 temizlemiyorum günlük silme süpürmeyi yapıyorum dip köşe temizlik için yardım alıyorum, banyoydu ocaktı oydu buydu
- +1 yıl
tembellik değil de israf bence boşuna. Yani en önemli ısmını yapyorsunuz banyo ne var ki? ilaçlayın bi yeri süpürene kadar kalsın, mutfak desen zaten günlük bulaşıktı ocaktı art arda yapılan şey. Bunu haftalık nasıl yapıyor ki temizlikçi? Eve makine almak bundan daha mantıklı. Yere yürüyen disk robotu (hani kedi tüyü falan sorunsa) bulaşık makinesi, türlü türlü elektrikli süpürgeler var artık ipli ipsiz suyla susuz güçlü güçsüz, bir de buhar makinesi bile alınabilir. Yani makinelerle daha hızlı ve temiz işinizi yapabilirsiniz. Ama ne olursa olsun evinizin hanımı sizsiniz eşinizin annesi kendi anneniz bile o işlerinize karışamaz. Tavsiye edebilir tabi büyüklerin yıllan tecrübesi oluyor. Ama dayatmakla değil.
+1 yılŞu kaynananın adresini verde döveyim seni yerine ne alaka tembellikle bende çalıştıgım zaman temizleyemiyordum eşim yardımcı oluyordu hep
00 Yorumla
+1 yılyapmaz. kendin bedenin ve ruhun için daha çok vakit ayırırsın, aynı zamanda istihdam yaratmış olursun.
00 YorumlaTabikide hayır temizlik yapmayı sevmediğin için yapmamayı tercih ediyorsun ve parayla bunu yaptırıyosun. Cok normal bı durum.
00 Yorumlagelirin iyiyse neden olmasın çevrendekilere bunu söylemek zorunda değilsin hesapta vermek zorunda değilsin
00 Yorumla
+1 yılYani paşa gönlün ne isterse onu yap. Yeter ki temizliğe gelen düzgün birisi olsun. Gelirin iyiyse dert etme.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBaşkasının yaptığı temizliğe güveniyor musun? Evet tembel biri yapar. İşten kaçıyorsun çünkü. Üstelik kendi evinde kendi sebep olduğun durumu düzeltmekten kaçıyorsun.
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet güveniyorum, kaç senedir bu işi yapıyorlar benim göremediğim şeyleri görüyorlar. Musluğun bozulduğunda da “başkasının tamirine güveniyor musun?” diyor musun hayır. Sizinki sadece kadınlığı kanıtlama çabası
Cevap sahibi+1 yılSoran kadınlığı ya da erkekliği çabalama çalışması değil. Yaptığını, kirini, çöpünü başkalarına attırmayı reva görüyorsun çünkü başkalarını ezmek istiyorsun. Olay tamamen psikolojik. Ustanın tamir edip edemediğini görebiliyorum en azından. Temizliği nasıl yaptığını bilmiyoruz.
Ayrıca Ravza benimki kıskançlık değil, daha geçen gün okuduk diş fırçalarını klozete sıkan temizlikçi haberini. Sen iğrenmiyorsan normal karşılayabilir, başkasının tiksindiği şeylere kıskançlık demeye devam edebilirsin. Kime ne bence de soru sormuş o yüzden buradayız. Asıl sana ne benim fikir özgürlüğümden.
Soran+1 yılBaşkalarını ezmek mi :D Yuh! Çöpünü apartman görevlisi alıp attığında ay bırak ben atarım diyor musun? Adamın işi bu. Pedikürcünün önüne ayak uzatırken aman boşverin ben kendim törpülerim deyip ayağını geri mi çekiyorsun? Çok komiksiniz şu an, konu güvenden ezmeye geldi :D
Cevap sahibi+1 yılApartman görevimiz yok. Ki ben gittiğim mağazada da görevlilere iş çıkmasın diye incelediğim ürünleri yerine koyarım. Çöpçülere dışarıda yardım etmişliğim vardır ama. Pedikür hiç yaptırmadım.
Cevap sahibi+1 yıl@ravza98 ben evime her zaman temizlikçi tutabilecek kadar zengin değilim. 300 liraya temizliğe geliyor kurumsal şirketlerde elemanlar o da tek kişi.
Ve maalesef her şey dahil değil bu temizliğe.
Maddi gücün var ise bu senin hakkın çağırman normal.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılBu görüşü senin gibi çalışan birini sor. ayrıca herkesin evi kendine.
01 Yorumla
Soran+1 yılbirinin enerjisi vardır benim yok, napabilirim
+1 yılKendin söylüyorsun yoğun bir işim var o yüzden yetişemiyorum diye tembellik ile alakası yok :)
02 Yorumla
Soran+1 yılbi sen mi çalışıyorsun diyo işte
- +1 yıl
Dışarıdan yaptığın iş kolay gözükür çoğu insana o yüzden öyle derler sen pek aldırma eşin seni destekliyorsa ve yanındaysa sorun yok
+1 yıltembelsen tembelsin. paran varsa kimse bir şey diyememeli.
03 Yorumla
Soran+1 yıllaf etmeye hakkı var mı peki
- +1 yıl
herkes işine baksın. kaynananda dahil. çok konuşursa 200 tl de ona at konuşmasın.
Soran+1 yıl:D ay
Kaynanaya gel sen temizle de. Senin se oğlun yaşıyor bu evde de. 😉
11 Yorumla
+1 yılben kimsenin yaptığı işi beğenmem
temizliği ebnim yapmam lazım10 Yorumla
+1 yılhayır tembel yapmaz
çalışıyorsunuz kazanıyorsunuz
kimseyi ilgilendirmez bu durum10 Yorumla
+1 yılevli ve calisiyorsan isin yogun isr normal yani izin gunu zaten 2 3 de kalkiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılizin günüm 1 gün onda da geç kalkmıyorum
- +1 yıl
krndine zaman ayiriyorsun ama esinle
Yoo tembel değilsin ki sadece paranı yorulmamak için kullanıyorsun. Bu açıdan bak bide😁😇
01 Yorumla- Devamını Gör (101)
Devamını Gör(146)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem