AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Haftada 1 yeterli bile olmaz 2 kere gelsin bnce ve kaynanana ne yanı sank parasını o mu verecek
Tembel yapsın yapmasın imkanın buna elveriyorsa tabikide çağır
Hayır değil. Herkesin bir kapasitesi vardır. Sen bu kadarını yapabiliyorsun demek ki.
Neden tembel yapsın canım👍İnsanın biraz da kendine vakit ayırması lazım
Robot süpürge al. Hem süpürme hem de paspas yapma fonksiyonu olan var. Uzun vade de tasarruf sağlar. Bir tek tozları almak kalıyor geriye.
süpürüyorum günlük
Hayır temizlik te 1 gün yetmez her gün temizlik yapılır size tembel diyen kendine baksın.
Evet biraz tembelsin ama ev senin, para senin. Kaynananı işine karıştırma.
Tembelsin ama bundan banane bizene kimine paran varsa tutarsın
Paran yoksa da tutarsın keyfin bilir Yanj kimsenin bir şey demeye hakkı yok kendini Ezdirme
Doğrusunu yapiyorsun sektir et kaynanayı hepsi aynı 💩
Kendi evime haftada 3 kez temizlikci gelir. Bu bir sorun degildir.
Hayır akıllı biri yapar. Param olsa ben de aynısını yapardım. Neden uğraşayım ki.
Kaynanana sor bide bi onda mi varmis gelin ya da o kadar dert eden yerlere bi el atsin
Hayır tabiki tembel değilsin ev hanımları bile ev işlerine zor yetişiyor senin yetişememen normal
Valla bizde haftada 2 kere alıyoduk evde kedi var çok kirleniyo çalışıyoruz temizleyemiyoruz. Ama bi robot süpürge bütün derdimizi hafifletti😃
Okadar ise yariyomu onlar ya bizdede var ama sanki içime sinmiyor
Tozları alıp paspaslıyo biz memnunuz ya her gün normal süpürge çalıştırmaya gerek olmuyo en azından. Evcil hayvan besleyenler için çok kullanışlı
Tembellik değil benimde yoğun çalışma hayatım varken olmuyordu biraz oturup kahve içmek istiyordum kendimle ilgilenmek. Bu bizi tembel veya pis yapmaz. Onlara bakma eleştiriyolar herşeyi
sanki yle bi söylüyor ki evi bok götürüyor. günlük kaba temizliğini yapıyorum zaten
öyle*
Biliyorum ya abartıyorlar işte herşeyi kendisi çalışsa hiç bişey yapamazdı
Paran varsa çağır kime ne sende çalışıyorsun sonuçta evinin temiz olmasını istemen normal vakit ayiramiyorsundur ya da enerjin yetmiyordur insanız.. Hem temizliğe gelen insanada katkı sağlıyorsunuz iyi yanından bak
Eğer karı ve koca çalışan iki bireyseniz ve maddi durumunuz varsa tutmak gerekli olabilecektir bana göre ve tabii temizlikçi olarak tutacağınız kişiye de güveniniz olması lazım. Dönem zor herkese güvenemiyorsun.
temizlkçi çağırmanız gayet normal sonuçta kısıtlı zamanınızı detaylı temizliğe ayıramıyorsunuz
Çalışsan da çalışmasan da temizlik için birini çağırman kötü bir şey değil. Herkes detaylıca yapamaz sonuçta. Ayrıca temizlik yapan hanımefendi temizlik yaparken sen orada boş boş oturmuyorsundur sonuçta. O yüzden kafana takma :)
Parasini kaynanan ödüyor sanki tembellikle alakası yok hem ise hem eve hem de kendine zaman ayırmak zor bu yüzden yaptığın doğru
kaynanan sana kusur bulamayınca temizlikçi yine bahane etmiş bence sen onun ne dediğini ciddiye bile alma
Haftada bir detaylı temizlik mi yaptırıyorsun cam filan?
evet
Baya titizsin o halde 😂
Alakası yok senin evin senin kararın kayınvalidene bunu sana demesi için fırsat verme bence herkesin işi ve işle olan yorgunluğu bir olmuyor sonuç olarak kuzum takma
Benm işim yok , ayda bir süpürüyorum, hep geziyorum😂temizlik yapmak iğrenç bişey ya
Naptın kız ayda bir ne😀😀
Napıym sevmiyorum😂🙈
Kaynanan çok biliyosa gelsin senin evi de temizlesin
🤣🤣🤣
Çalışmıyorsan, bence evet.
Ben yalnız yaşayan bir erkeğim, sürekli seyahatlerim oluyor ama yine de evim pırıl pırıldır ve bunu ben yapıyorum.
yani sizin enerjinizle benimki bir değil demek ki
O da önemli tabisi.. o zaman olaya enerji olarak bakmak gerekir.
Siz öyle hissediyorsanız, enerjinizi yükseltmek için kendinize daha fazla zaman ayirmalisiniz
Hayır yapmaz ama çalışan biri değilseniz yapar sonuçta yabancı biri evinizi sizin kadar nasıl hijyen ve güzel temizleyebilir
anladım
ne alaka ya bize haftada 2 kere geliyor biz çalışmıyoruz bu tembellik mi ne saçma herkes aynı işi yapmak zorunda değil
Bazıların evlerinde yatili bulunuyor üstelik calismadiklari halde
Isini işini bilen biliyor
Hayır
Evde kaldığın günlerde yetiştiremeyip yardım Alman normal
Ne alakasi var temizlik yapmak eğlencelidir severek yapmak lazım tek canınız sıkıldığı için çağırıyor olmalısın
Sen çalışmasan bile yapmak zorunda değilsin nasıl rahat hissediyorsan öyle yap üzerinde baskı kurulmasına izin verme 😊
Eğer çalışıyorsanız bundan daha haklı bir gerekçeniz olamaz. Kendi paranızla çağırıyorsanız kaynananızı çok da ilgilendiren bir durum yok demektir.
Hayır asla tembel biri yapmaz ben çalışıyorum 20 yaşındayım annemde çalışıyor 44 yaşında haftada bir gün iznim var anca yapıyorum temizliği annemde yoruluyor bende çalışan insanlar anlar bunu isten yorgun gelip evi temizlemek çok zor
Hayir tembellik ile alakasi yok kendini bukadar yorarsan hastalığa yakalanırsın
doğru diyosun
Kaynananızın söyledikleri bir kulağınızdan girsin ötekinden çıksın. Maddî durumunuz iyiyse laf etmeye hakkı yok, bu tembel olduğunuz anlamına da gelmez.
bi sen mi çalışıyorsun diyor
Durumu eşinizle konuştunuz mu?
kaynanamın konusunu konuşmadım da haftada 1 temizliğe yardımcı birini çağırdığımı biliyor
Bence eşinize söyleyin, uygun bir dille çok yorulduğunuzu ifade etsin. Belki kaynananız üzerinde oğlu daha etkili olur.
İşin varsa tabi ki yapmaz insanlar çalıştığı için yoruluyor çok normal bir olay.
bi sen mi çalışıyorsun diyo işte
Çalışan kadınlar yorulur çok normal ona ne yani
Kendi yapsin bakalim oluyomu. Calis gel ev temizle. Biz kadin olarak calismamiz bile bi ayricalik. Buna dua etsinler calisip eve katkimiz oluyor. Kadinlar calismak icin yaratilmamis
Doğru sjskk
Tabiki hayır iş yoğunluğum çok var ve tek yaşıyorum ve çağırmak zorundayim
En mantiklisi
Elin ayağın tutmuyorsa tembel biri yapmaz haaa sağlamsa tembel biri yapar.
Bence hic alakası yok
yyo gayet normal temizlikçiler nasıl para kazanacak
Çalısıp kendi paranla tutuyorsun kimseyi ilgilendirmez
amaan kaynananin ne haddine, istedigini yaparsin nokta
Kendin yap her gùn boraz ama isin coksa sagliginda cok ònemli
Tembel değil de zengin olduğunun gostergesi
zengi değiliz
çok saçma ben çalışmıyorum ama eve haftada 1 biri geliyor kayınvalideni ne ilgilendirir bu konu
baksana burada bile kaç kişi tembel dedi :/
valla insanlar ulaşamadığı şeylere kötü yorum yapıyor başka bir şey değil , bence bu o kadar doğal bir durumki hatta ablam evlendiğinde onun kayınvalideside tepki göstermişti şok olmuştuk çağırmamak ne diye insanlar her şeyi abartıyor hiç kafana takma
Yoo paran var ki yapıyorsun kime ne
yani :/
Kimseyi dinleme onlar senin yerine çalışmıyorlat
doğru diyosun
Kaynana görümce elti herkes laf eder sen kendini düşün
Hayır zengin biri yapar
zengin değilz
Zenginsin
değiliz
Alla alla kız bir gündelikçi kaç para senin haberin var mı 🙄
150 lira?
Ayda 600 lira yapar, kim böyle bir parayı çöpe atar? Tabiki zengin olanlar hem ne var bunda yani kötü bişey demiyorum ki
çöp? zengin değiliz kötü bi şey dediğinden demiyorum, gerekli olan bi şeyi çöp olarak gördüğün için sana fazla geliyor 600 tl hiçbir işe yaramıyor artık
Tatlım senin işine yaramıyor, sen bir de gündelikçi kadına sor bak ne kadar işine yarıyor o 600 TL 😏
Kaynanan çok karışırsa ona temizlet
😅😅😅
Hayır zengin biri yapar.
zehraaaa nerelerdesin sen
@sosyopatpislikgeldi zehra?
dmyi ac bi zehra
@sosyopatpislikgeldi beni birine benzettin galiba. Ben zehra değilim.
bi yaz valla kötu bişey demiycem hatırlayınca aaaaa diyeceksin :D
Haftada bir çok sık değil mi
Çalışan biri için normal.
öyle mi
Bence öyle, eşim çalışsa evde kalan zamanında temizlikle yorulmasını istemem. Kendi adıma da temizliğe harcayacağım zaman yerine başka şeylerle ilgilenmeyi tercih ederim.
Hayır olabilir herkes her şeye yetisemeyebiliyor
Hayır zengin yapar. Ve bu çok özel bişey 😜
Hayır yapmaz vaktiniz yoksa normal bence
Paran varsa yaptirirsin
Hayır, imkanı olan herkes çağırmali zaten...
Çağırma bir zahmet evinide sen temizle ☺️
Ben yeri geliyor haftada bir bulaşık yıkıyorum
Hayır bende yetişemiyorum gayet normal.