Ben eve gelmeden önce hasta halimle Vim temizlik ürünleri ile temizleyip çıktım odamdan. İnşallah oda arkadaşlarım dağıtmaz ve kirletmez 🥲🥲

Ben eve gelmeden önce hasta halimle Vim temizlik ürünleri ile temizleyip çıktım odamdan. İnşallah oda arkadaşlarım dağıtmaz ve kirletmez 🥲🥲

Asıl dikkatimi çeken şey; yurtta niye öğrenci temizlik yapıyor?
Temizlikçi yok mu?
Ee öğrenci ders mi çalışacak, temizlik mi yapacak.. 🙄
@Vim 'le gitsin :D
Ayakkabıyla girilen odaların her yerini çamaşır suyuyla temizlemek lazım. Başka hiçbir temizleyici yetmez ve hijyenik olmaz. Görevliler muhakkak temizler ama akşamları siz de bir çamaşır suyu dokun tuvalete mutlaka. Kız yurdunda yerler hep saç olur. Bir supurun her yeri. Kyk'da yasak ama ben takmıyordum mutlaka yatak örtüsü kullanın çünkü çok toz oluyor odanın içi.
Domestosun bi ürünü vardı yine çıkarıyordu ama 2 senedir gitmediğim için yurda baya her yer kirlenmiş kirler tozlar kalıp olmuş ister istemez. Vim in arap sabunlu ürününü aldım o bittikten sonra hem efsane kokuyor hem de daha az fıslatarak daha güzel temizliyordu. Öneririm. Test edildi onaylandı 😀💯
Cevap
6Cevap
Vim ile temizlik güzel oluyor. Ben de severek kullanıyorum. :)
Çok amaçlı temizlik ürünleri yurt temizliğinde de biçilmiş kaptan. Vim çok amaçlı temizlik spreyleri çok pratik ve etkili.
Vim ürünleriyle pratik bir şekilde yapılabilir evet.
😍😍
Yani bu vimi çok da abartmamak gerek. Bende kullandim aynı randimani alamadim.
Yurt gibi toplu yaşam alanlarında temizlikler çok sık olmalı mutlaka her temizlikte çamaşır suyu kullanın.
@รձբժεгսռ aslında pandemi olmasa da önemli. Eskiden de grip vardı 😬
@รձբժεгսռ yoktu çünkü gündem edilmiyordu
@รձբժεгսռ birden türeyen bir virüs ve sınır kapılarını virüs gelince kapadı ülkeler sanki film senaryosu gibi.
@รձբժεгսռ eskiden çok şiddetli garipler olurdu. Yine covid ailesi. Kimi zor atlatırdı. Kiminin sırtında ağrı kiminde öksürük bırakırdı. Şimdi covid oldu adı sanki.
@รձբժεгսռ sars vardı, kuş gribi vardı onun öldürücülük oranı daha yüksekti buna göre. Hep covid türleri
@รձբժεгսռ sadece dikkat edin, el yıkayın, el şöyle yıkanır tarzı afişler asılırdı lavabolara. Sonra her yere asmaya başladılar. Ama çok önemsenmedi.
Bizim zamanımızda temizlikçi vardı onu da mı kaldırmışlar
Vim in ürünlerinden memnunum.
Sırayla yapılmalı bence
Al eline bezi iyicene ovala her yeri.😆
Çamaşır suyunu dök heryere devam 😁
Suyu dök yıka kfkfkf
Öğrenci yurtları dezenfekte ile temizlenmeli 😄
reklam. koktu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?