AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
Çek köşeyee açık açık yazdıklarını söyle burası benim evim de buraları benden sorulur de hemtatlı konuş hemde kelimeleri seçerek izah et hala böyle indanlar vermı şaşıyorum herkes yerini bilmeliiiii evermeseydi oğlunu madem.
Evine karışmamasini söyle ben olsam uyarırım dayanamam yani tahammülum olmaz
Benim ennemde (kayınvalidem) gelince diyor arada aynı şeyler bende onunla beraber tekrardan temizliyorum.. sende aynısını yapabilirsin.. onu kiracagima tekrar temizlemey tavsiye ederim.. sende aynisini yapabilirsin
Onun evine gizlice gir ortalığı batır sonra misafirler gelsin sen de git eleştirsinler kskdkxmxmcmcm ne bu kadın ya yarışma programı sunuyor sanki 😐
Şimdiden soğudum evlilikten. En iyisi evlenmemek. Eşin ağzını açmadığı için konuşuyo belliki. Eşine söyle rahatsız olduğunu.
Bir kadın neden eve yardımcı alırki temizlik iöin demekki kendi beceremiyor temiz değil kndan dolayı yardımcı alıyor
Kadının çalışabileceğini düşündünüz mü hiç?
Çalışsın hafta sonu evine cakit ayıramıyorsa kendi temizliğini yapamıyorsa ona kadın denmez parayı gördünce gözü açılmış denir
Sen ve senin gibi zihniyette olan insanlara acıyorum. Eve gelirsin anne karnım aç sofra kur dersiniz her şeyi annenizden istersiniz, işten gelip yorulduğunuz için. Gözün alıyorsa çalışım haftasonu bütün evi temizlesene bir sen? Kadınını sadece hizmetçi gibi gören siz gibi insanlara adam denmez asıl.
Vallahi bacım ben lise 2 den bu zamana kadar hep bekar kaldım halada öyleyim sadece lisede yurtta kaldım lise bitince eve çıktım ve çalışıyorum kendi evimi temizliyorum da misafirlerimi ağırlıyorumda anneme kalk bana yemek yap diyemedim kusura bakma ha evimide öyle bekar evi değil kendim çalışıp aldıpım eşyalarla dizayn ettim bir gelen birdaha bakayor
Eminim öyledir.
Çok merak ediyorsan göseterebilrim
bence kayınvaliden sıkıldıgı için sana sarıyor sende bir kusur arıyor bence sen onu evine alma bence eger kendi ayrı evi varsa ben olsam eve almam
Senin yapabileceğin bir şey yok ki. Kocana söyleyeceksin anasına sahip çıkacak..
Yok yani kölelik yapmaya mı evlendin sen hakkını savun sana laf edemez o. Erkek yapsın temizliği de göreyim laf edilince ne koyuyormuş insana. Evlenmeyi aklıma getirmem, gördükçe olayları çıldırıyorum
Seni karıştırması saçma, oğlunun evine geliyor o zaman ona söylesin. Senin annen geldiğinde sana söyler. Gerçi hakları yok karışmaya. Ev benim değil mi arkadaş, evlensekte kurtulamıyoruz.
Engellemek değil de. Eğer ki sen Kayınvalidene kendini sevdirmemişsen o böyle şeyler sürekli yapacak. Senin yapabileceğin tek şey kayınvalidenle aranı iyi tutmak 😘
aynen saçından bir tut kayınvalidenin tuttuğun gibi at hahaha çok biliyosa oğluyla ikisi temizler
O da annen sayılır söyler ama şimdiki kadınlar özgür
Kadın haklı bence, evde hayvan beslemek ne kadar doğru bilmiyorum, bahçe olacak hayvan beslemek için
Boş ver aldırma. Yaşlı insanlar karışmayı seviyorlar.
Buna o taraftan bakmak aslında doğru değil evine gelen misafir görse hoş olur mu senin için ne pasaklı kadın derler sence bu hoş durum mu sakın kadına kızma seni seviyor iyi olman için söylüyor bunu
Yazık kafana hdjxjc
Senin kafana yazık pislik içiniz fesat kötü düşünmek kolay yiyorsa olumlu tarafından düşünsene
Yarmisim kafanı yobaz
Haa ha bu kadarsın küçük beyinli müsvedde
Mendebur kesin erkeksin belli kodaman
Adanalılar çözüm yolunu bulmuş kaynanaya el bombası ver 😂😂
Burada sen bir şey söylersen kötü olan sen olursun. Eşinin annesini uyarması lazım.Çok terbiyesiz bir aileye denk gelmişsin maalesef
bu sorunu bende yaşıyorum maalesef bazi insanlar kendi yaptigi isten başka isi beğenmezler onlara gore herkes pis kirli bir tek onlar temiz ben bıraktım takmiyorum artık
Benim gücüme giderdi bence kayınvaliden bilerek yapıyor benimde kedilerim var emin ol onların döktüğü tüyler bizlerden bile temiz insan bence ilk önce kendine bakmali
Kaynana canim agzi bos durmaz birak temizlesin bidaki temizlemeye calistgnda soyle yardimci cgirmama gerek yok sen temizliyon tsk ederim ay anne de 😊😂
Şaşırılmadık bir durum bunu eşinle paylaşmanı tavsiye ederim güzel bir dille tartışma çıkarmadan ya da kaynananı karşına alarak güZelce rahatsız olduğunu anlat
Annemde öyle olduğu için pek sıkıntı etmezdim. Haklısın annecim der gecerdim.
Evet evim çok pis, sende evime gelecek kadar titiz değilsin olsaydın bu kadar sık gelmezdin de
Bence karışmamalı sonuçta kendi evim istediğim zaman istediğimi yaparım eksiklerimi söyleyebilir ya da tavsiye verebilir ama yaptığım işe karışırsa ozaman iş değişir
Evden kovarım çok ciddiyim var mı hâlâ bu kafada insanlar
Büyük ihtimalle senin pis olmandan değil kediyi sevmemesinden kaynaklı bu hareketleri. Senin yapacağın bişey yok kaynanana evinin içine karışmamasını ince bir mesajla eşinin vermesi gerekiyor.
Onun sevdiği birisi var mı elti veya görümce gibi, sende onlara laf at. Mesela aynada toz var diye sana laf atıyorsa sende x’inde aynasnın önü hep tozlu oluyor.
Eşim evi işi yapmasa annem söylenmez o halde bana da kimse bir şey söyleyemez
Bence onun evine gittiginde sende o nasıl davranıyosa öyle davran bu şekilde hem seni anlamış olur hemde tartışmazsınız.
Yarın sizde kaynana olunca aynısı oluyorsunuz nasılsa ama hakkı yok
Kayınvalden manyak olabilir ya da onun kayınvaldesi de ona aynı şeyi yaptığı için o da sana yapıyordur
Tabiki kayınvalidenin söylenmeye hakkı yok.. Yıllarca oğluna evlenmrsi için baskı yaparak o pisliğin içinde yaşamayı hak ettı o
Öyle yaptığı gün araya mesafe koy belki hatasını anlar ya da eşinle konuşabilirsin bu durumu uygun bir dille
Olabilir bazende siz kayinvalidenin dediklerine kulak verin herseyin en iyisini bilmek zorunda değilsiniz
Elbette hakkı yok çünkü orası senin evin ister temizlersin ister temizlemezsin her şeye burnunu sokmasın orası sana ait ona ne ki
Bence bir bahane uydur ve eve alma zaten anlayacaktır tavrından ama yinede güler yüzlü ol sabret uzaklaştırmaya çalış evinden o zaman belki anlar.
Günlük bir temizlik yapmak zor değil yap sende laf verme ağzına bir süpürge yap 2 3 toz al yerleri sil etraf düzenli toplu olsun tamam işte
Engelleyemessin benim evim de temiz onunki kirli yine konuşmak için konusuyor aldırma he deyip gec ben öyle yapıyorum
Ne münasebet. Annem bile karışmaz benim evime o ne karisiyo. Hiç duramam ben ya beğenmiyorsan gelme derim Ev benim neyi nasi istiyosam öyle yaparım
Bence sen de onun evinde bu şekilde söylenerek intikam alabilirsin. Küçük çatışmalar. Olur öyle şeyler.
Eğer akşama kadar çekirdek çitleyip dedikodu yapıyorsan eve var.(ev kadını isen) Gelinin nasıl olmasını istiyorsan o şekilde hareket etmelisin.
Sana geldiği zaman sürekli temizlik yap elinde bez karış karış evi gez belki beynine girer anlar biraz 🙄
kayınvalideyi bırak bana öz annem bile laf söyleyemez
peki kendi annen ya da ailenden biri aynı tavrı gösterseydi bunu buraya taşırmıydın?
Kadın eğer rahatsız oluyorsa oğluna söylemeliydi. İkisi de çalışıyormuş. Eğer oğlan annesinin kendi evine karışmasını hak görüyorsa kendi de temizlik işine el atmalı.
Benim sorumla ilgisini kuramadım verdiğin cevabın
Kızın annesi bireyden rahatsız oluyorsa kıza desin, oğlanın annesi bireyden rahatsız oluyorsa oğluna desin. Onlar evli diye oğlunun eşini darlmaya hakkı yok. Oğluna söylesin, oğlu gerek bulursa eşine söyler.
Birey değil birşey olacak.
Senin dedigin doğru ama benim sorumun cevabı degil
Kardeş, kızın annesi kıza bir şey dese bu normal çünkü oğlan rahatsız olmuyor. Bu anne-kız mevzusu. Oğlana karışmadığı için evliliğe dışarıdan müdahale olmuyor.
@LimonluPastanınHüznü işte sıkıntı orda 4 atanın hakkı bir derler bizde. Erkek zaten çok noktada annelerden rahatsız olmaz ama nedense kadınlar kaynanadan rahatsız oluyor. Eğerki kendi annesinden rahatsız olmuyorsa kaynanasından da olmamalı. oluyorsa bu iki yüzlülüktür. Ben aileme 1 saygı gösterirse 10 olarak karşılık veririm. yok 1 saygısızlık yapılırsa aileme karşılık olarak 10 katını yaparım. o yüzden herkes saygılı olmak durumunda sevmek zorunda değil ama saygı mecbur
Sen hiç damadın karışan kaynana gördün mü? Şahsen ben görmedim. Çünkü damada karışmak ta geline karışmak ta evliliğe müdahaledir. Onların düzeni bu. Kaynana durumdan Rahatsızsa kendi oğluna söylesin oğlan da kendi el atsın eğer annesinin karışmasını doğru buluyorsa kendi de temizlik işine karışıp el atsın.
Kadın hafta içi çalışıyormuş. Buna rağmen evi temiz tutmaya çalışıyor ve hafta sonu eve yardımcı getiriyor. Erkek te el atsın annesi çok haklıysa. Sırf yaşı var diye kimse üstüne vazife olmayan konularda konuşmasın. Patavatsızlık her yerde ve yaşta patavatsızlıktır.
Kızın annesi de o zaman damada "Sen temizliğe el atmıyorsun, ikiniz de çalıştığınız halde iş kızıma kalıyor." desin. Oğlanın annesinden daha haklı olur emin ol. Damat kendi annesinden rahatsız olmuyorsa kayınvalideden de rahatsız olmasın mantığıyla bakalım öyleyse.
@LimonluPastanınHüznü olaylara çok uzak bakıyorsun çoook. Ne kaynanalar gördüm damadı kızıyla birlikte maymun etmek isteyen.
Bak sen de bu tarz görmüşsün. İki taraf ta patavatsızlık yapıp evliliğe karışmamalı anlayacağın. Yaş her şey olmuyor.
@LimonluPastanınHüznü işte bende onu diyorum ama bir türlü ortak noktaya varamadık. her iki tarafada saygılı olmak lazım. kimse kimse karışmasın. ama bende onu sordum kendi ailene de aynı tavrı gösterirmiydin diye tabiki cevap gelmedi sorandan
Kendi evine bak der yolladım benim evim benim. Yaşantım kimseyi ilgilendirmez
Ben pisse alda bir bez sil bari derdim sjskdklskskskskskdks az laf çok iş derdim
Kesinlikle karışamaz sert bir dille işine bak derim
Kaynanayım her şeyi söylemeye hakkım var gibi bir düşüncedeler
Onlara bu hakki veren dusuncesiz erkekler oluyor
Aynen
Takip edermisin?
Klasik bir evlilik küçük görmek istemiyorum ama eşin veriyor ona bu cesareti üzücü adına
Bezi ver baba sana zahmet gördüğün yerleri sil de
:D :D :D
Kendi evin ise yok tabiki ama aynı evde isen ikinci bir annen oluyor hakkıda olur 🤷♀️
Evde kedi besliyorsun bence temiz oldugunu iddia etme
Eline süpürge her annenin yaptığı gibi oğlunun pisliklerini toplamasını söylerim
Bence buna kimse karışamaz. Cehalet dolu bir tavır olur :)
Evden atardım. ya da bir şekilde acısını çıkarırdım. 🤣
Neden takipten çıkardın uyumus kalmısım eklermisin geri
Yok tabiki de senin evin değil mi ona ne yani kendi evine baksın o
bence hiç takma sonuçta senin evin nasıl istersen öyle olucak konuşur konuşur gider o boşver
Haddini bildir sakin ona bişey dememezlik yapma ben olsam yarardım beynini 😅
Ben temizledigim kadar temizlerim gerisi kimseyi ilgilendirmez kendi evim nasıl olsa.
Söylenir ama abartarak değil kızım şöyle böyle der tamam de olur abartırsa ama hakkı yoktur.
Tatlı Sert tutumla temiz olduğunu söyleyip önüne. Bakıcaksın
Eve gelmesini engellesene gelmesin o zaman bide eşinle konuşmamda fayda var