Yav arkadaşlar bu çamaşır yumuşatıcısı olarak hangi markayı hangi ürünü alıp kullanmalıyım? En güzel kokuyu hangisi bırakır çamaşırlarda? Bir yardım edin?Bu soruyu bir erkek olarak sormak zor ama hayatta kolay değilmiş be :(
Çamaşır yumuşatıcısı olarak hangi ürünü kullanmalıyım?
Ben parayı zor kazanan bir insan olduğum için gadası, paramı adı çıkmış markalara vermiyorum. İşlevinin daha iyi olduğu markaları tercih ediyorum. Fiyat bakımından uygun olan Rinso benim için biçilmiş kaftan niteliğindedir. En çok yasemin kokusunu seviyorum. Kıyafetlerde kalıcı koku olması beni mutlu ediyor. Hem param boşa gitmemiş oluyor.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Öğrenciyken bimin bulut isimli yumusaticisini kullanmisligim var. Ama o zaman ciddi ucuzdu bim. Simdi öyle degil. O dedigim yumuşatıcı bile cok pahalı olmuş. Onun dışında vernel iyi. Zaten yalniz yasiyorsan kucuk bir sise bile seni baya götürür. Tabi makineye doldurmazsa yumuşatıcıyı. Ben genelde çamaşır makinesi baya doluysa yarim kapak koyardim. Ogrenci evindeki camasir makinesi de 4-5 kg kadar alırdı yanlis hatirlamiyorsam. Simdi sen her yikamaya bir dolu kapak koyarsan önünü alamazsın. Cok cabuk biter. Vay be öğrencilikten kalma işte😄 o kucuk sisedeki yumusatici 2 ay kullanmaya çalışırdim. O yüzden az az koyardım😊
Ben Rinso kullanıyorum. Açıkçası paramı saçma sapan reklam ürünlerine harcamaktansa, hem ekonomik , hem de mis gibi kalıcı kokusuyla gönlümü çelen Rinsoyu tercih ediyorum. Paramı da çar çur etmediğimi hissediyorum. Lavanta, gül , yasemin kokuları da mis gibi. Ben yasemini tercih ediyorum, çamaşır makinasını açtığımda evim mis gibi kokuyor, ev kokusu da bedavaya geliyor :D