Ev & Yaşam Çamaşırlarınızı hangi ürün ile yıkıyorsunuz? Çocukgelișimcii Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Merhabalar 💜💜 Çamaşırlarınızı hangi ürün ile yıkıyorsunuz? Çamaşırlarınızı hangi ürün ile yıkıyorsunuz? Cevapla Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl beyazları ariel dağ esintisirenklileri de perwol renkliler için :) 0 2 Yorumla merakettimmişte +1 yıl bebişim 😘 Yorumla Çocukgelișimcii +1 yıl 💜💜💜🌼🌼🌼 Yorumla
Abdullah1207 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Ariel ürününü kullanıyoruz. 1 2 Yorumla Abdullah1207 +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla Çocukgelișimcii +1 yıl Rica ederim 😇 Yorumla
ToxiCs Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Ben bu konuyu pas geçebiliyor muyum? Çünkü biliyorsun, yıkama işlerinde pek iyi değilim. :) 1 5 Yorumla Çocukgelișimcii +1 yıl Seni anlıyorum 😂 Yorumla ToxiCs +1 yıl Beni anlamanı istiyorum. :D Yorumla Çocukgelișimcii +1 yıl Merak etme çok net anladım 🤣 Yorumla ToxiCs +1 yıl Teşekkür ederim efem. :) Yorumla Çocukgelișimcii +1 yıl Rica ederim efendim 😂 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Uzun yıllardan beri deterjan kullanmıyorum sabun tozu kullanıyorum yine aynı şekilde şampuan kullanmıyorum zeytinyağlı sabun kullanıyorum mutfakta'da deterjan kullanmıyorum sıvı Arap sabunu kullanıyorum herkese de tavsiye ederim 0 0 Yorumla
ouamuamua Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl omo ama yumuşatıcı kullanmıyorum kaşıntı yapıyor bende 1 0 Yorumla
Dilrüba22 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Bor doğal diye yıkıyorum ama memnun değilim hiç parfümü yok 0 0 Yorumla