Beyazlar için hangisi? Renkliler için hangisi Perwoll kullandım ama beğenmedim, Ariel beyazlarda güzel ama renklilere bulamıyorum birde yumuşatıcı önerirseniz yaz geldi yoğun olmayan koku lazım kullandığınız varsa.En İyi Çamaşır Deterjanı ve Yumuşatıcı Hangisi?
Hangi çamaşır deterjanını kullanıyorsunuz ve yumuşatıcı hangi marka?
Doğru çamaşır deterjanını bulmak gerçekten bizi zorluyor. Bazıları lekeleri tam çıkaramıyor, bazılarının kokusu kötü derken seçenekler arasında boğuluyoruz. Kusursuz çamaşır yıkama için makinenin de önemi olsa deterjanın ve yumuşatıcının da önemi büyük diye düşünüyorum.
En İyi Çamaşır Deterjanı Hangisi?
1- Rinso Limon ve Karbonat Toz Deterjan
En İyi Çamaşır Deterjanı
En iyi çamaşır deterjanı dendiğinde aklıma gelen ilk marka Rinso oluyor. Limon ve karbonatın lekeler üzerindeki profesyonelliğini bilmeyen yoktur. Hem çok güzel kokuyor hem de lekeden eser kalmıyor. Renklilerde de beyazlarda da kullanılabiliyor.
Rinso'nun en sevdiğim deterjanlarından bir tanesi de Deniz Mineralleri. Hem kalıcı kokuya sahip hem de çamaşırları koruyor. Rinso'da beğeneceğiniz, kullandıktan sonra neden bugüne kadar keşfetmedim diyeceğiniz bolca seçenek var :)
3- Rinso Sıvı Çamaşır Deterjanı Kusursuz Siyahlar
Rinso Sıvı Çamaşır Deterjanı Kusursuz Siyahlar
Siyah kıyafetlerinizin renklerinin solmasından bıktıysanız sizin için harika bir seçenek olabilir. İlk günkü parlaklığını koruyan siyahlar Rinso Sıvı Çamaşır Deterjanı Kusursuz Siyahlar sayesinde hayal değil :)
4- Rinso Aloe Vera Renkliler İçin Sıvı Çamaşır Deterjanı
Rinso Aloe Vera Renkliler İçin Sıvı Çamaşır Deterjanı
Sıvı deterjan birçok kişinin kafasında soru işareti olabilir. Kullanana kadar ben de etkili mi acaba diye düşünüyordum. Ancak gerçekten etkiliymiş, çamaşırlarımda hiçbir leke kalmıyor. Üstüne üstlük koku kıyafetlerin her yerine yayılmış oluyor :) Aloe vera içeriğiyle mükemmel temizlik sunuyor.
5- Rinso Gül Suyu Narin Bakım Sıvı Çamaşır Deterjanı
Rinso Gül Suyu Narin Bakım Sıvı Çamaşır Deterjanı
Çamaşırlarımda kalıcı olarak duran gül suyu kokusuna da bayılıyorum :) Leke çıkarma gücüne zaten diyecek söz yok. Çamaşırlar çok fazla yıkanmış olsa da yeni alınmış gibi kalıyor.
En iyi yumuşatıcı hangisi?
En iyi yumuşatıcı hangisi?
Rinso Konsantre Yumuşatıcı Bodrum Yasemin
Rinso Konsantre Yumuşatıcı Alaçatı Lavanta
Rinso Yumuşatıcı Isparta Gül Çiçeği
Bu üçü kesinlikle kokularına ve etkilerine bayıldığım yumuşatıcılardan ♥ Mutlaka denemenizi öneririm.
Bingo kullanıyorum. Artık israil ürünlerine yer yok benim evde. Öyle omo, alo tursil, persil, ariel. Bingo türk malı ve miss gibi temizliyor. Üstelik daha ucuz.
Beyazlarda ve renklilerde doğanın gücüyle derinlemesine temizlik! Hem renkli hem de beyaz giysilerinizin tertemiz olmasını ve mis gibi kokmasını istiyorsunuz. Ama kullanacağınız çamaşır deterjanının doğa dostu olması da temiz giysiler kadar önemli. O halde gücünü doğadan alan, renkliler ve beyazlar için kullanılan yeni Rinso Limon ve Karbonat Toz Deterjan 8 KG ile hemen tanışın!
O, doğal temizliğin efsane ikilisi olan limonun ve karbonatın gücüyle hem renklilerinize hem de beyazlarınıza mükemmel temizlik sağlar, hem de elbiselerinize kalıcı ferahlık katar. İnatçı lekeleri kolaylıkla temizleyerek giysilerinizin görünümünü en iyi şekilde muhafaza eder. Renkliler ve beyazlar için deterjan derken 10 parmağında 10 maharetle sıradan bir toz çamaşır deterjanının çok ötesinde bir performans sağlar. %100 doğal temizlik mineralleri içeren Rinso Limon ve Karbonat Toz Deterjan 8 Kg, kesinlikle klor, fosfat ve paraben içermez. Dermatolojik olarak test edilmiş olup onunla yıkanmış temiz giysilerinizi gönül rahatlığıyla giyebilirsiniz.
Formülündeki doğal limon yağı, daha paketi açar açmaz mis gibi kokusuyla size kendini fark ettirir, renkliler ve beyazlar için yapılan yıkama sonrasında giysilerinize hoş bir ferahlık sağlar. Bu yeni Rinso çamaşır deterjanı, kolay çözünen formülüyle giysilerinizin üzerinde herhangi bir kalıntı bırakmaz, tekrar tekrar size temiz giysilerinizi yıkatıp zaman, su ve deterjan kaybına yol açmaz. Üstelik, sizi ayrı ayrı renkliler için toz deterjan, beyazlar için toz deterjan alma derdinden kurtarır.
Gelin, bu yeni nesil Rinso toz deterjanını mutlaka deneyin. Beyazlarınızı bembeyaz, renklilerinizi capcanlı yapacak yeni Rinso Limon ve Karbonat Toz Deterjan ile renkliler ve beyazlar için derinlemesine, mükemmel temizliğin ayrıcalığını yaşayın.
Onunla siyahlarınız ilk günkü gibi simsiyah! Siyah giyinmeyi seviyor, gardırobunuzda mutlaka çeşit çeşit siyah giysiler bulunduruyorsunuz.
Siyahın sizi çekici ve şık gösterdiğine inanıyor, siyah giyinerek mutlu oluyorsunuz. Ancak, siyah giysilerinizi bu kadar sevmenize rağmen onları sık sık giymekten çekiniyorsunuz. Siyahlarınızın canlılığını kaybetmelerinden, solmalarından korkuyor, her yıkama sonrasında çamaşır makinenizden temiz giysilerinizi “acaba rengi griye mi döndü” diye korkarak çıkarıyorsunuz.
Artık endişe etmeyin. Çünkü Rinso’nun yeni siyahlar için çamaşır deterjanı Rinso Kömür Siyahlığı Sıvı Deterjan, size siyah giysilerinizi istediğiniz sıklıkta giymenin ve yıkamanın özgürlüğünü yaşatır. Siyahlara özel geliştirilmiş eşsiz formülündeki Fiber-Care teknolojisiyle, siyahlarınızın solmasını önlemeye yardımcı olurken, ilk günkü gibi simsiyah kalmalarını sağlar. Ağartmayan deterjan olmasının yanında, giysilerin dokusunu koruma ve onarma özelliğiyle de yıpranmalarını önler, ömürlerine ömür katar. Bu yeni Rinso sıvı çamaşır deterjanı, aynı zamanda tüylenmeyi de önleyerek sizi büyük bir dertten kurtarır. Yıkama sonrasında temiz giysilerinizde kalıntı bırakmayarak tekrar tekrar çamaşır yıkamanıza ve zamanınızı, suyunuzu ve çamaşır deterjanınızı boşa harcamanıza sebebiyet vermez. Sağladığı mükemmel, derinlemesine temizlikle ve ferah kokuyla, çamaşır makinenizi her açtığınızda yüzünüze kocaman bir gülümseme kondurur. Siyah sıvı deterjanı Rinso Kömür Siyahlığı Sıvı Deterjan ile siyahlar simsiyah, keyifler gıcır! Siyahlar için sıvı deterjan tavsiyesi soranlara vereceğiniz cevap da hazır: Yeni Rinso Kömür Siyahlığı Sıvı Deterjan Gelin, siyahlarınızın solmasından ve yıpranmasından Rinso’nun yeni siyahlar için sıvı deterjanıyla endişe etmeye son verin. Onları dolaplarınızdan, bazalarınızdan çıkarın ve özgürce giymeye başlayın. Rinso Kömür Siyahlığı Sıvı Deterjan ile giysilerinizin siyahlığına siyahlık, ömrüne ömür katın! Her yıkama sonunda simsiyah, tertemiz giysilerin mutluluğunu doya doya yaşayın! Çünkü siyahlar için artık endişe ve stres yok, soldurmayan deterjan Rinso var! @Rinso#TabiTabiRinso
Bingo renkliler ve beyazlar için olan 10 kgluk anca yetiyor. Yumuşatıcı olarak yumos extra kullandım çok iyiydi fakat çok pahalı olduğu için ABC sensitive kullanıyorum o da iyi.
Evet çok pasaklıyım ve titizim.Spor yaparken dışar da çimenlerin üzerin de mekik çekiyorum uzanıyorum.Arka tarafım çimen izi olunca kolay kolay geçmiyor.Eve dönene kadar kuruyor.Mecburen en iyisi hangisi ise onu kullanıyorum :D Yuhh reklam olsa ancak bu kadar olurdu :O
En İyi Cevaplar