Mutfakta açık renk halı kullanıyorum, kirlendikçe kir gösteriyor haliyle. Bu yüzden yıkamaya en çok verdiğim halı mutfak halısı oluyor. Bana kir göstermeyen mutfak halısı modelleri önerebilir misiniz? Sade, az desenli modeller olursa sevinirim, teşekkürler.mutfak halısı modelleri
Kir göstermeyen mutfak halısı modelleri önerebilir misiniz?
Öncelikle şunu belirtmek isterim; beyaz, krem, açık tondaki tüm düz renkli halılar kiri direkt gösteriyor. Bu sebeple eğer mutfakta kullanacağın halının kir göstermesini istemiyorsan, halının mutlaka desenli olması ve hatta koyu renklerin hakim olması gerekiyor.
Kir göstermeyen mutfak halısı modelleri
Burada kir göstermeyen, gözü de çok yormayan ve mutfağın havasını değiştirebilecek halı modellerini paylaşıyorum:
kir göstermeyen halı
Geometrik desenler, koyu ve soğuk renkler kiri, kahve gibi koyu renkli lekeleri iyi gizleyebildiği için kir göstermeyen halı olarak tavsiye edebilirim.
kir göstermeyen halı
Son zamanlarda moda olan somon, sarı ve yeşil tonlarındaki halılar da mutfak halısı olarak kullanılmaya başlandı. Renkler açık renk olarak görünse de hem geometrik hem de yaprak ve flamingo motifleri, halıdaki kiri gizleyebilir, kirin direkt görünmesini büyük ölçüde engelleyebilir.
kir göstermeyen halı
Salonda şık görünmesi için kullanılan halıların mutfaklara da girmesi epey popüler. Mutfakta da salon gibi şıklığı yakalamak, aynı zamanda kir göstermesini önlemek isteyenler, koyu renklerde klasik-şık halılar tercih etmektedir.
En İyi Cevaplar