Yurt odasında ocaksız tencere yemeği pişirmek için hangi mini pişirici daha mantıklı olur?

İyi geceleri ben bir yurtta kalıyorum. Yurdun yemekleri pek iyi değil ve pahalı. Ama şöyle bir seçeneğimiz var, yurtta her katta bir mutfak var. Elektrikli ocak, su ısıtıcı filan var ama orası da asla boş kalmıyor. Bir şeyler yapmak için illa ocak sırası beklemem gerekiyor. Yurt müdürüyle konuştum, odada açık alev veya gaz filan olmayan pişiricileri kullanabileceğimi söyledi. Elektrikli ızgara gibi çok fazla duman çıkaran şeylerde yasak, yangın alarmını çalıştırma riski olan şeyler. Odada öyle fırın veya mikrodalga koyacak yerim de yok. Minik bir çalışma masam var. Gerektiğinde kullanacağım gerektiğinde yatağın altındaki yedek yorganın arasında saklayabileceğim bir şeye ihtiyacım var. Bir de ben tencere yemeği çok severim. Armalarım sonucu bunu buldum sizce uygun mudur başka ne önerirsiniz?

Benim bulduğum model: https://www.idefix.com/fressi-elektrikli-tencere-cok-fonksiyonlu-hizli-akilli-pisirici-yogurt-makinesi-12l-300w-fr-bp01-retrocook-p-16384756#sortId=16384756

Yurt odasında ocaksız tencere yemeği pişirmek için hangi mini pişirici daha mantıklı olur?