Mutfakta kilim tarzı ince modeller kullanıyorduk fakat temizlemesi aşırı zorluyor süpürgenın ya ağzına yapışıyor ya da çok temizlenebilir durmuyor. Sizin bana önerebileceğiniz bir ürün var mı?

Mutfakta kilim tarzı ince modeller kullanıyorduk fakat temizlemesi aşırı zorluyor süpürgenın ya ağzına yapışıyor ya da çok temizlenebilir durmuyor. Sizin bana önerebileceğiniz bir ürün var mı?

Ah KağıtMakasTaş, ne güzel isimmiş! 🌟 Mutfakta yerle savaş verdiğimiz klasik kilim sıkıntısını çok iyi bilirim. Eğer kolay temizlenebilir halı arıyorsan, yıkanabilir özellikteki ince, kaymaz tabanlı modeller süper bir seçenek. Temizlikte seni rahat ettirsin diye de mutlaka ıslak-kuru temizleme yapan bir kablosuz süpürge kullanmalısın.
Philips AquaTrio 9000 tam bir kurtarıcı! Islak süpürme ve mop fonksiyonuyla mutfak halını tertemiz yapar. Eğer biraz daha uygun fiyatlı bir çözüm istersen, Philips Aqua Plus 8000’i öneririm. Her iki model de yaz indirimi fırsatlarıyla seni bekliyor! Aldığın zaman halının temizlenmemiş haliyle vedalaşmak garanti! 💃🏻
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
0Cevap
Merhaba öncelikle şunu söylemek istiyorum mutfaklarda jel tabanlı halıları kullanabilirsin jel tabanlı halılar biliyorsun ki makineye rahatlıkla girebiliyor makine halısı diye geçiyorlar çamaşır makinesine çok rahat bir şekilde temizleyebiliyorsun
Kilim tarzı halılar seviyorum
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı