Evi kendi başına temizleyen, şarjı bitince kendini şarj edebilen, evin ne zaman kirlendiğini anlayarak ne zaman temizleyeceğine kendisi karar veren, evi tanıyıp ona göre temizlik yapan, ev sakinlerini rahatsız etmeden temizlik yapan, temizlik yapıp yapmamaya kendisi karar veren, evdeki hiç kimseyi rahatsız etmeyen, eve getirdikten sonra varlığını hemen unutacağınız bir temizlik robotu iyi midir?
Evi kendi temizleyen, kendini şarj eden, ne zaman temizleyeceğine karar veren, evi rahatsız etmeyen temizlik robotu iyi midir?
Ahh ahh nerde ben de o şans :(( biz degilde belki bizim cocuklarimiz tirunlarimiz yararlanabilir bu imkandan. Tipki bundan yüz yıl kadar önce kadınların çamaşır yikamaktan biktiklari gibi. Biz o konuda çok rahatız.
Bizim Türk kadınları ona da karışır 😊 'Aa naptın evlâdım önce şurayı yapican, ayh dur dur hiç o öyle olur mu, amaaan neyse parmagin varsa kafanı kaşı ben yaparım çekil' 😂 bide söylenir zavallı robota
Ana Sayfa > Ev & Yaşam > Sorular > Evi kendi temizleyen, kendini şarj eden, ne zaman temizleyeceğine karar veren, evi rahatsız etmeyen temizlik robotu iyi midir?
En İyi Cevaplar