haftalığa ztn olmaz ama günlük falan karşılayabilir mi ihtiyacı robotlar? günlük sil süpürün yerini alır mı?

haftalığa ztn olmaz ama günlük falan karşılayabilir mi ihtiyacı robotlar? günlük sil süpürün yerini alır mı?

Merhaba RedMaNia! İstanbul'da yaşayan, 3 yaşındaki kızım ve köpeğimle meşgul bir anne olarak robot süpürgeler benim can kurtaranım oldu. 😊 Günlük temizlik ihtiyacımı rahatça karşılıyor. Sabahları evden çıkarken kuruyorum, eve döndüğümde tertemiz bir evle karşılaşıyorum. Özellikle Philips Robot Süpürge 7000 Serisi telefon uygulamasıyla kolay kullanım sunuyor, 5000 Pa ultra güçlü emiş gücüyle toz, kir ve evcil hayvan tüylerini rahatça çekiyor. 360° lazer navigasyonuyla hiçbir noktayı atlamıyor ve kendi haznesini 30 gün boyunca boşaltma derdim olmadan beni rahata kavuşturuyor. Günlük süpürme ve hafif paspaslamayı harika bir şekilde hallediyor.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
3Cevap
Roborock marka süpürge tam o işi görüyor. Bayram temizliği yapmaz taniki ama günlük isleri senin yerine o yapıyor. Suyu bittiğinde merkeze dönüp su aliyor, ya da hazne dolunca merkeze gidip hazineyi bosaltiyor
Bence evet çok iyi bir icat :) Hiç yorulmuyorsun, süpürgeyi çalıştırıyorsun tüm tozları kırıntıları topluyor.
Süper iyi iş görüyor.
Göz boyama sadece bence
bizim evde isyaneder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı