Kadın Emeği Vücut bakımınız için sabun kullanır mısınız? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Sabun kullanan kesim el kaldırsın.Hacı şakircileri görelim sjsjd Güncellemeler+1 yıl Güncellemeler Vücut bakımınız için sabun kullanır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Hayir cildim kuru , daha tıbbi duş jelleri kullanıyorum, kozmetik ürünlerinin çoğunu çıkardım banyodan 1 0 Yorumla
1ömeryıldırımm Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 94% +1 yıl Evet Canyoldaş sabunlarını tercih ederim kurutmuyor kolay kayıyor 🤣 1 0 Yorumla
gaddarım Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Sabunsuz temizlik olmaz, daima zinde ve güzel bir cildi sabuna borçluyum. 1 0 Yorumla
Daiys_m Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Duş jeli kullanırım banyo yaparken. Normalde de ellerimi yıladığım zaman sıvı sabun kullanırımm 1 0 Yorumla
Zilli_Cadı Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl sabun kurutuyor o yüzden genellikle duş jeli kullanıyorum bir de muhakkak duştan çıktığım zaman vücudumu kremliyorum bebek gibi oluyor 1 0 Yorumla
Ferideell Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Haci sakir cok seviyorum temizligi sorgulanamaz ama kuruttugu icin duzenli olarak vucut nemlendirmek sart 1 0 Yorumla
laraakyüz Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Kullanıyorum fakat cildimi çok kuruttuğundan mutlaka nemlendirici etkili bir duş jeli kullanıyorum 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl hayır yüzüm için sabun kullanıyorum sadece 1 0 Yorumla
KaraTutku Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 93% +1 yıl bazen kullanılır özellikle el yıkamasında 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Evet zeytinyağlı sabun defne yalıda olur 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayir cildim kuru , daha tıbbi duş jelleri kullanıyorum, kozmetik ürünlerinin çoğunu çıkardım banyodan
Evet Canyoldaş sabunlarını tercih ederim kurutmuyor kolay kayıyor 🤣
Sabunsuz temizlik olmaz, daima zinde ve güzel bir cildi sabuna borçluyum.
Duş jeli kullanırım banyo yaparken. Normalde de ellerimi yıladığım zaman sıvı sabun kullanırımm
sabun kurutuyor o yüzden genellikle duş jeli kullanıyorum bir de muhakkak duştan çıktığım zaman vücudumu kremliyorum bebek gibi oluyor
Haci sakir cok seviyorum temizligi sorgulanamaz ama kuruttugu icin duzenli olarak vucut nemlendirmek sart
Kullanıyorum fakat cildimi çok kuruttuğundan mutlaka nemlendirici etkili bir duş jeli kullanıyorum
Sabun kullanmıyorum
hayır yüzüm için sabun kullanıyorum sadece
bazen kullanılır özellikle el yıkamasında
Kullanırım. Doğal sabun.
Evet zeytinyağlı sabun defne yalıda olur
Dove kullandm
Kullanırım
Hayır
kullanmam
🖐 buradayım 😂
Sadece şampuan
evet