Kadın Emeği Cilt tipine uygun duş jeli nasıl seçilir? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Cilt tipine uygun duş jeli nasıl seçilir?#EdamedaVücutbakımı 🌸 #L’Occitane 🧼 Güncellemeler+1 yıl Güncellendi Cilt tipine uygun duş jeli nasıl seçilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl O kadar seçici değilim ya guzel koksun iyi köpürsün yeter 3 0 Yorumla
GoogleAmcanız Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kendimi bildim bileli Bir kalıp Hacı şakir çok kullanışlı ayrıca erkeklerin dert ortağı yoldaşı karındaşı mehtaba kürek çekerken dert ortağı 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Koklayarak işte. Havı Şakir sabun kokuyorsa tamamdır 😂 0 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl O kadarına dikkat etmiyorum kokusu daha önemli 0 0 Yorumla
etrial Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben krem tabanlı olanları kullanıyorum cildim çok kuru çünkü. Nivea’nınki güzel baya. 0 0 Yorumla
MnikSevenDev188 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çilek kokulu kızlara hastayım 🤤😍 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Markasına bakarak tabi ki Elidor en iyisi 😎😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
O kadar seçici değilim ya guzel koksun iyi köpürsün yeter
Kendimi bildim bileli Bir kalıp Hacı şakir çok kullanışlı ayrıca erkeklerin dert ortağı yoldaşı karındaşı mehtaba kürek çekerken dert ortağı
Koklayarak işte. Havı Şakir sabun kokuyorsa tamamdır 😂
O kadarına dikkat etmiyorum kokusu daha önemli
Ben krem tabanlı olanları kullanıyorum cildim çok kuru çünkü. Nivea’nınki güzel baya.
Çilek kokulu kızlara hastayım 🤤😍
Yeşil sabun kullan
bence içeriğine bakarak bulanabilir
Onundami kişiye özeli varmis
iyi köpürtsün yeter
Cilt tipine göre hiç seçmemiştim
Markasına bakarak tabi ki Elidor en iyisi 😎😂
Marka olana bak
Hacı şakir
Secılmez