Cilt Bakım Hediye kazan, Kadınlar Günü’nde kendini şımart! 🤩 Bir el kremini hangi özellikleri ikonik yapar? (Sayfa 4) L'Occitane Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3324 Hediye kazan, Kadınlar Günü’nde kendini şımart! 🤩 Bir el kremini hangi özellikleri ikonik yapar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 57 kişi beğendi
BuseBilek Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Eldeki kuruluğu ve çatlaklığı gidemesi, nemlendirici olması ve gün boyu elleri yumuşak tutması 0 0 Yorumla
Köyününkızı Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Ne yazık ki henüz kullanmadım bu nedenler fikrim yok 0 0 Yorumla
Msserenn Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Kokusu ve dokusu önemli. Kahve kokulu ürünlerin hayranıyım 0 0 Yorumla
ays0113 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Eller benim icin cok önemli bakımlı eller mis gibi kokan yumuşacık… 0 0 Yorumla
xxisismsizxx Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl en son denemek için bu na benzer bir marka da krem almıştım ve gayet memnun kaldım 0 0 Yorumla
Singuharia Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl kokusu ben direkt kokusuna düşüyorum. içerikleri hemen hemen aynı zaten 0 0 Yorumla
siriusmyeon Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl çok iyi nemlendirmesi ve yağlılık hissi bırakmaması 0 0 Yorumla
Marmara12345 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Fiyatı kalitesi eli yumuşak tutması nemli tutması 0 0 Yorumla
Bigbrainss Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Cildi bronzlastirmasi, elmacik kemiklerini iri veya kucuk gostermesi 0 0 Yorumla
kırlangıç35_ Takip Et Xper 1 Yaş: 53 +1 yıl İşini iyi yapsın, güzel koksun, ellerimi yapış yapış yapmasın emilimi iyi olsun. 0 0 Yorumla
Serencikks Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Loccitane alanında her zaman önde❣️❣️teşekkürler👏👏 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Engelliler için yaptığı kampanya değerli. Bu tarz yardım faaliyetlerini kozmetik ürünlerinde görmek anlamlı olmuş. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bence en önemlisi koku yumşaklığı nemlendirmesi filan da tamam ama midemi bulandıran ağır kokulardansa soft fresh kokular favorimdir 0 0 Yorumla
Selam345 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Kadınlar gününde sevgilisi olmayan ben :( 1 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Arada bir nemlendirici Krem kullanıyorum 1 0 Yorumla
Gece_Mavisi__ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl cildi yumuşatması ve nemlendirmesi 1 0 Yorumla
bilirkişikim Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 75% +1 yıl Acaba sertliğe iyi gelir mi erkeklere göre var mı 1 0 Yorumla
BaşPrens Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Cilde iyingelmesi önemli kremin gerçekteyse 1 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl El kremi elde çok kayganlık vermemeli 1 0 Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl İyi hissettirmesiYağlı durumun çabuk emilmesi 1 0 Yorumla
Ludexz Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Cilt bakımı önemli kadını erkeği farketmiyor 1 0 Yorumla
yllnnzzgncbri Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Bu güzel paylaşım için teşekkürler 1 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Ben bir vazelin biliyorum gerisi yok bende 😊 1 0 Yorumla
BiiOgretmenBuss Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Nemlendirici özelliği benim için vazgeçilmez 🤩 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
228Cevap
Eldeki kuruluğu ve çatlaklığı gidemesi, nemlendirici olması ve gün boyu elleri yumuşak tutması
Ne yazık ki henüz kullanmadım bu nedenler fikrim yok
Kokusu ve dokusu önemli. Kahve kokulu ürünlerin hayranıyım
Eller benim icin cok önemli bakımlı eller mis gibi kokan yumuşacık…
en son denemek için bu na benzer bir marka da krem almıştım ve gayet memnun kaldım
kokusu ben direkt kokusuna düşüyorum. içerikleri hemen hemen aynı zaten
çok iyi nemlendirmesi ve yağlılık hissi bırakmaması
Dokusu çok önemli hissettirdiği duygular aahh
Fiyatı kalitesi eli yumuşak tutması nemli tutması
Cildi bronzlastirmasi, elmacik kemiklerini iri veya kucuk gostermesi
İşini iyi yapsın, güzel koksun, ellerimi yapış yapış yapmasın emilimi iyi olsun.
Loccitane alanında her zaman önde❣️❣️teşekkürler👏👏
Engelliler için yaptığı kampanya değerli. Bu tarz yardım faaliyetlerini kozmetik ürünlerinde görmek anlamlı olmuş.
Bence en önemlisi koku yumşaklığı nemlendirmesi filan da tamam ama midemi bulandıran ağır kokulardansa soft fresh kokular favorimdir
Kadınlar gününde sevgilisi olmayan ben :(
Arada bir nemlendirici Krem kullanıyorum
Markasını söylerseniz ilgi mi çekti
L'Occitane ile ironik yapar
Marka nedir acaba soylermisiniz
Hayat o zaman güzelleşir 🫠🤤😍
Nemlendirmesi önemli daha cok
O sırada hiç krem kullanmayan ben
cildi yumuşatması ve nemlendirmesi
Elinize emeğinize sağlık teşekkürler bu güzel paylaşım için
Hic kullanmadimda bilmemde
Bunu alıcam sevgilim olduğunda;)