Cilt Bakım Hediyemiz var: Kış aylarında cildinin kurumaması için nasıl bir bakıma ihtiyacı var? (Sayfa 4) L'Occitane Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2524 Hediyemiz var: Kış aylarında cildinin kurumaması için nasıl bir bakıma ihtiyacı var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 49 kişi beğendi
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Guzel bi paylasim olmuş tesekkűrler 0 0 Yorumla
BirKiloNamus5 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Bol bol nemlendirici kullanmak lazım 0 1 Yorumla KimBuRuj +1 yıl katılıyorum Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Doğal bir içeriğe sahip tavsiye ederim 0 1 Yorumla KimBuRuj +1 yıl ben de severek kullanıyorum Yorumla
Başak6419 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Güzel yararlı paylaşım olmuş eline saglık 0 0 Yorumla
Neyzenahmet Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 32% +1 yıl Kışın nemlendirici yağlı Krem kullaniyorum 0 0 Yorumla
TheLastOfMami Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Helal he ama çözemedim ne demek istediğini 0 0 Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Faydalı bir paylaşım olmuş elinize sağlık 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Cildim için kullandığım bir bakım ürünü yok 0 2 Yorumla KimBuRuj +1 yıl bir yerden başlamak lazım Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Ben şampuan ve sabun kullanıyorum daha çok bir de kıl dökücü krem 😂 Yorumla
Lafebesi12 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 36% +1 yıl Nemlendirici her zaman cildi güzel tutar 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl elinize sağlık güzel bir ürünmüş 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Denemek lazım çok kuruyor çünkü 0 2 Yorumla ÇıtırÇitos +1 yıl tavsiye ederim Yorumla KimBuRuj +1 yıl kesinlikle Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl L’Occitane ikonik denemeye değer bence 0 1 Yorumla KimBuRuj +1 yıl bence de Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Dudak nemlendirici bile kullanmayan ben 😊 0 0 Yorumla
CarryTokatlayan Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl Sabun kullanıyorum ben baya iyi oluyor 0 0 Yorumla
Ramoness Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Aman Allahım hemen kullanmaliyim 0 2 Yorumla Svvllcsknnn +1 yıl Ksksjsjsjsjsjs Yorumla Svvllcsknnn +1 yıl sjjsjsjsjsjs Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Güzel ürün kullanımı rahat iyi. 0 1 Yorumla KimBuRuj +1 yıl bence de Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu ne biçim marka ilk defa duyuyorum dkgjjf 0 1 Yorumla KimBuRuj +1 yıl hazır tanışmışken kaçırma Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Güzelce nemlenmesine ihtiyacım var gibi 0 1 Yorumla KimBuRuj +1 yıl tavsiye ederim bayadır kullanıyorum gayet güzel Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sonunda aradığım paylaşım, çok teşekkürler 0 1 Yorumla KimBuRuj +1 yıl benimde Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl allahtan cildim bebek gibi beni hiç uğraştırmıyor 0 1 Yorumla KimBuRuj +1 yıl hayalim.. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Nemlendirici şart bence kış aylarında 0 2 Yorumla ÇıtırÇitos +1 yıl bence de Yorumla KimBuRuj +1 yıl kesinlikle Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl En kısa zamanda mutlaka alıp deneyeceğim. 0 3 Yorumla ÇıtırÇitos +1 yıl tavsiye ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Aldım evet memnunum. Yorumla KimBuRuj +1 yıl uzun zamandır kullanıyorum gerçekten kaliteli ürünler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
215Cevap
Guzel bi paylasim olmuş tesekkűrler
Bol bol nemlendırme ile bebegım
Benim cildim tereyağı gibi ne kuruması kardeşim
Bol bol nemlendirici kullanmak lazım
katılıyorum
Bakim yapmsm valla hic sifir
Bilgilendirme için teşekkürler 😊😊😊
Doğal bir içeriğe sahip tavsiye ederim
ben de severek kullanıyorum
Kadınlar için güzel fırsat
Güzel yararlı paylaşım olmuş eline saglık
Kışın nemlendirici yağlı Krem kullaniyorum
Nemm dengesi korunması gerekk
Helal he ama çözemedim ne demek istediğini
Bu güzel paylaşım için teşekkürler elinize sağlık
Gayet güzel anlatilmis tebriker
Faydalı bir paylaşım olmuş elinize sağlık
Paylaşım için teşekkürler
Nemlendirici Gül kremi kullanıyorum
sürekli dudaklarim koruyor
Cildim için kullandığım bir bakım ürünü yok
bir yerden başlamak lazım
Ben şampuan ve sabun kullanıyorum daha çok bir de kıl dökücü krem 😂
Erkeklerin Minimum rahatlık
İlk defa duyuyorum bir denemek lazım
Nemlendirici her zaman cildi güzel tutar
elinize sağlık güzel bir ürünmüş
Denemek lazım çok kuruyor çünkü
tavsiye ederim
kesinlikle
L’Occitane ikonik denemeye değer bence
bence de
Dudak nemlendirici bile kullanmayan ben 😊
Sabun kullanıyorum ben baya iyi oluyor
Deodorantı çok iyiydi yine alıcam
Aman Allahım hemen kullanmaliyim
Ksksjsjsjsjsjs
sjjsjsjsjsjs
Nemlendirme ve canlandırma.
Ne gerek yok böyle olmaya
Nemlendirici kullaniyorum
Bol su ve nemlendirici maske 💜
Cidden çok faydalı olmuş elinize sağlık
Soguk suyla yıka geçer ben öyle yapıom
Güzel bir bilgilendirme olmuş teşekkürler
Güzel bir bilgilendirme olmuş teşekkürler
Nemli bir bakım iyi olurdu.
Ben de istiyorum bundan güzele benziyor 😍
Elinize sağlık harika bir içerik olmus
Güzellik olmuşşş tesekkürler
Güzel bir bilgi olmuş bizler için
Krem sürcen nabacan baska
Cildim sürekli olarak yağlı ya
Krem kullanmalıyız Cilt nemli kalmalı
Tam istediğim aradığım şey.
Güzel ürün kullanımı güzel
Güzel ürün kullanımı rahat iyi.
bence de
Güzel ürün ben almayı düşünüyorum.
Bu ne biçim marka ilk defa duyuyorum dkgjjf
hazır tanışmışken kaçırma
Kremler iyi geliyor vücuda ama hepsi değil.
Güzelce nemlenmesine ihtiyacım var gibi
tavsiye ederim bayadır kullanıyorum gayet güzel
Sürekli nemlendirici kulanırım
Hepsi güzel ürünler bilgi için teşekkürler
Var işte bir çeşit bakıma
Sonunda aradığım paylaşım, çok teşekkürler
benimde
allahtan cildim bebek gibi beni hiç uğraştırmıyor
hayalim..
Nemlendirici şart bence kış aylarında
bence de
kesinlikle
çok faydalı olmus tesekkurler
En kısa zamanda mutlaka alıp deneyeceğim.
tavsiye ederim
Teşekkür ederim ☺️ Aldım evet memnunum.
uzun zamandır kullanıyorum gerçekten kaliteli ürünler