İK departmanında müdür olarak çalışıyorum ama işimde mutlu değilim. Kendi işimi yapmak istiyorum. Bu ara girişimcilik konuları aşırı ilgimi çekiyor. Kendi İK ofisimi kurmak ve danışman olarak çalışma gibi bir girişim fikrim var. Sizce pişman olur muyum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çoğu zaman aradığımız başarı ve mutluluk korkunun ötesindedir. Eğer kendine güveniyorsan hayalini gerçekleştirme arzusu başarısız olma korkusundan daha yüksek olması yeterlidir. Hayat, pişman olmak için çok kısa.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇevren varsa yapabilirsin. Çevren yoksa riskli olur. İşinde devam etmek daha akıllıca olur. Çünkü işin yürümezse hem birikimin hem düzenin bozulacak. Psikolojinde bozulabilir.
Ama çevren, inancın varsa başarırsan başka boyuta geçersin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
10Cevap
u +1 yılBence kariyerinizi bırakmayın
00 YorumlaKurumsal bir firmada calisiyorum ve holding bunyesinde girisimcilik programi var (Türkiye'nin en buyuk 2. holdingi dediğimde akliniza gelen) . Şu an bu egitimleri aliyorum ve surec cidden hic kolay degil. Uzun ve mesakkatli, cok yogun emekler verildigini goruyorum. Bu surec icin hazirsaniz iyi bir planlama yapmaniz gerekiyor.
00 YorumlaSanırım beş sene içinde sonra pişman olacaksınız
Girişimci olmak için yeterli seviyeye piyasadaki araştırması yaptınız mı00 YorumlaBence şu an seçim üstü hiiç kımıldama bende ofis ortamından sıkılıp bıraktım ama sonrası daha kötü oluyor emin ol
00 Yorumlaİnsan severek yaptığı hicbirseyden pişman olmamalı.
Benzer bir kararı bende aldım sonucu ne olursa olsun severek çalışıyorum.01 Yorumla
+1 yılOtur işinin başına devam et şu an bisey yapma zamanı değil
00 YorumlaGarantini sağlamadan bırakma derim bulgura giderken evdeki pirinçtende olursun hesabı..
00 Yorumla
+1 yılBeyaz yakalılar hep böyle...
Bırak bırak elindeki paradan da ol00 YorumlaHazır müşteri bulabilirsen olur ama sıfır müşteriyle başlarsan işin zor.
00 Yorumla
+1 yılŞahsen zamanında girişimcilik yapmayı tercih etmiş biri olaraktan söylüyorum işini sırf girişimci olucam diye bırakma derim.
00 YorumlaGirişimci olma hayalin varsa olmazsın.
00 Yorumla
+1 yılOlma ihtimalin yüksek sanirim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPişman olsan ne olur, yine iş bulursun kankam
02 Yorumla
Soran+1 yılmüdür olarak ayrılınca tekrar benzer bir pozisyon zor gibi,
Cevap sahibi+1 yılNeden firma mi bitti turkiyede
2sinide yap
00 Yorumlafikrin var mi
00 Yorumla
+1 yılHayır olmazsın bence
00 Yorumlaİkisini de yap
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Kariyerimi bırakıp girişimci olmaya çalışsam pişman olur muyum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat