Kendi ayaklarının üstünde durabilir, kimseye ihtiyaç duymaz. İlişkilerinde karşı taraftan hep bir beklenti içerisine girmez. İstediği zaman istediği yere gidebilir ve istediğini (maddi yönden) yapabilir. Eşinin veya ailesinin, arkadaşlarının içinde saygın bir konumda olur. Buna çevresi de dahil. Daha fazlası vardır ama şu an aklıma bunlar geldi. Şahsen küçük yaştan iyi bir iş sahibi olduğum için bunların bir kısmını yaşıyorum ve kendimle her seferinde gurur duyuyorum. Kimsenin beni küçük düşürememesi, veya kimsenin beni yüceltmesine ihtiyacım olmaması güzel. Babamdan veya partnerimden bir şey beklemeden, onlara ağız açmadan isteklerimi ve ihtiyaçlarımı giderebiliyorum. İyi ki bu yolda ilerlemişim :).
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAciz değildir, muhtaç değildir en önemlisi bunlar bence. Bizim ülkede kadınlar çok drama queen, kocası dövüyor, hakaret ediyor, küfür ediyor aldatıyor gene de çıtlari çıkmıyor çocuğum var boşanırsam naparim gidecek yerim yok param yok işim yok cart curt...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılBir şeyler almak, yemek, giymek, gezmek istediğinde acaba istesem para verir mi diye düşünmeden İstedim aldım deme özgürlüğüne sahip olmak başlı başına yetiyor
00 Yorumla
+1 yılSaymakla bitmez en azından bir ezik değildir.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa bak imkanı yoktur ailesi gondermemistir ona ezik diyemeyiz ama imkanı olduğu halde okumayıp boş beleş takılıp işi gücü suslenmek gezmekse o zaman işler değişir
- +1 yıl
Evet imkânı olanlar için konuşuyorum.
+1 yılBilgiyi paraya çevirebilmek olabileceğinin en iyisi olma durumu tadından yenmiyo
06 Yorumla- +1 yıl
Ne is yapiyorsun
- +1 yıl
@invisionDivide yeminli çevirmen
- +1 yıl
İlginçmiş imzalı çeviri mi yapıyorsunuz.
- +1 yıl
Nasil oluyor yeminli
- +1 yıl
@invisionDivide imzalı çeviri nedir anlamadım, meb onaylı
- +1 yıl
Himm güzel işmiş
Hayatını bir erkeğe veya birisine muhtaç olmadan yaşamak bence en en büyük avantaj
00 YorumlaKimseye mudananin olmamasi, herkese dilediğin zaman hadi ordan çekebilecek güçte olmak.
00 YorumlaKendi ayakları üzerinde durmasi kimseyi çekmek zorunda olmayışı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn büyük avantajı, hatalarından dolayı kimsenin seni ezemeyecek olmasi
04 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle ben de bunu düşünüyorum son zamanlarda
Cevap sahibi+1 yılErkekler kendi ayakları üzerinde duran kadına her muameleyi yapamaz
Soran+1 yılEvet özellikle artık bu toplumda. Eskiden kariyerinin olup olmaması bu kadar önemli degildi çünkü en azından o zaman harbiden karakter sahibi olan eşini evini çalışıp gecindiren erkekler vardı en son örnekleri babalarımız ama şu zamanda kimseye güvenemiyor insan kendi başının çaresine bakabilmek için kariyer şart bu yüzden
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle. Çok doğru diyorsun. Ve en doğru seçenekte bu
Yaş kaç bu arada
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece kariyer sahibi oluyosun. Genelde bu şekilde olan kadınların ilişkileri çok kötü oluyor.
00 Yorumla
+1 yılkimseye muhtaç kalmazsın
erkek konusunda seçici olursun
toplum içinde bir saygınlığın olur aslında çok fazla avantajı var dezavantajı yok04 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
genelde kadınlar ayran gönüllü değildir. ciddi düşündüğü kişiyle takılır hepsiyle değil
- +1 yıl
adamın yorumu gitti wtf
- +1 yıl
Nereye gitti be
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyaklarinin uzerinde durmak cok güçlü olmak en büyük hayalimdir
00 Yorumla
+1 yılSaygınlık, karizma ve iyi bir gelir
10 Yorumla
+1 yılEkonomik özgürlüğün var.
00 Yorumla
+1 yılHayati yönetilen değil yöneten olmasıdır.
00 Yorumla
+1 yılEvlense bile kocasına muhtaç kalmaz.
00 Yorumla
+1 yılKimseye muhtaç olmama.
00 Yorumla
+1 yılbol bol erkek yedeklersınız
00 Yorumla
+1 yılBence avantajlarını sayarak bitiremeyiz
00 Yorumlacok fazla bence kimseye minnet etmicen
00 Yorumla
+1 yılBenim için dikkat çekicidir. Saygıyı hak eder.
00 Yorumla
+1 yılÇok avantajı var say say bitmez
00 YorumlaKimseye eyvallah etmemek
00 Yorumla
+1 yıldezavantajlari daha çok
08 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi acaba
- +1 yıl
sevilmez cekemeyen cok olur yuzune gulerler arkasindan dedikodu ederler. aile kurmasi da zor olur kendine denk veya ustun birini arar erkekte bu yok mesela kadin calismasa bile olur der cogu erkek. hadi evlendi coluk cocuk isine girmek istemez kariyeri yuzunden. yani hayatini para kazanmaya adamis dunyaya bunun icin gelmis gibi bir sey kariyer sahibi kadin. kadin erkek cok farkli maalesef.
Soran+1 yılEskiden kariyerinin olup olmaması bu kadar önemli degildi çünkü en azından o zaman harbiden karakter sahibi olan eşini evini çalışıp gecindiren erkekler vardı en son örnekleri babalarımız ama şu zamanda kimseye güvenemiyor insan kendi başının çaresine bakabilmek için kariyer şart bu yüzden
- +1 yıl
Size asla katımadığımı belirtmek isterim. İlk söylediğiniz cümleler kadın ve erkek, çalışan veya çalışmayan herkes için geçerli bunu yalnızca kariyer sahibi kadınlar yaşıyormuş gibi göstermeyin rica ediyorum. Ve erkekler de günümüzde (çoğunluğu-aklı başında olan) çalışıp parasını kazanabilen kadın istiyor ve kadın da bunu ister haliyle. Çoluk çocuk işi için, çalışıp çalışmamak mühim değil kendine, karşısındakine ve çevresine güvenen yapar. Ben de istemem çocuk, belli bir zamana kadar. Ve özellikle son cümleleriniz çok saçma. İyi günler.
- +1 yıl
@soran devletin buna bi duzen getirmesi lazim, ev hanimlarina maas filan diyorlar detayini bilmiyorum eski aile ortami kalmadi herkes bireysel takilmaya basladi aile olmayi sirkete ortak olma gibi bakar oldu millet. erkeklerin cogu da luks ve daha rahat yasamak icin kadin calissin istiyor zaten gecinemekek hikaye sofrana 1 tabak fazla koyunca batmiyorsun.
@jsena feministlerle tartismiyorum iyi gunler. - +1 yıl
- +1 yıl
uzatmasan mi artik
+1 yılEn güzel yanı parasinin olması 🤪
00 YorumlaHer yönden avantajı vardır
00 YorumlaKendi ayaklarinin üzerinde durması 💯
00 Yorumla
+1 yılkariyerli oluyo:)
00 Yorumla
+1 yılHer yeri avantaj
00 YorumlaParasi olması dbdb
10 Yorumla