u +1 yılEvde çalışmak, iş ve özel hayat arasındaki sınırları belirleme konusunda zorluklar yaratabilir. Çünkü evde çalışırken, iş yerindeki gibi bir ayrım olmadığından, iş ve özel hayat birbirine karışabilir ve çalışma saatleri dışında bile işle ilgili konular aklımızda kalabilir. Bu nedenle, evde çalışanların kendilerine bir iş rutini belirlemeleri ve iş saatleri dışında özel hayatlarına odaklanmaları önemlidir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Pandemi döneminde özellikle uzun aylar boyunca evde çalışmak zorunda kalmıştım bana göre hayatımın en kötü zamanlarından birisiydi insan ruh hastası olmamak için çok büyük bir çaba sarf etmek zorunda kalıyor
10 Yorumla
Çalışmak her zaman güzelidir. Evde çalışmanın avantajları da var dezavantajları da. Dışarıdan çalışan kişi evine geldiği zaman rahatlar. Evinde çalışan kişi ise dışarı çıktığı zaman rahatlar.
10 Yorumla
+1 yılÇalışma şekline göre değişir. Düzen ve disiplin varsa gayet güzel bir sistem. Ama düzensizlik ve disiplinsizlik varsa normal iş yerinde çalışmak bile fayda etmez
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılhayır değildir herkes ofiste çalışmayı sevmez evde çalışmak bence konfor olarak en iyisidir verimi iyi sağlanır
20 Yorumla
+1 yılPrensipli ve titiz bir insan için daha düzenli bir yaşamdır aksi tamamen dağınık
10 Yorumla
+1 yılDüzenli bir insansa sıkıntı olmaz
20 Yorumla
+1 yılHayır bence değildir.
10 Yorumla
+1 yıliş yerlerimizde sinirlenip geliyoruz
10 YorumlaDüzensiz ve monoton oluyor
10 YorumlaYok bence güzel durum home ofis
10 Yorumla
+1 yılOğlum ve gelinim evden çalışıyor.
10 Yorumla
+1 yılsanki