Ben şahsen kendi işimi kurmak ve kendi çalışma saatlerimi kendim belirleyerek para kazanmak istiyorum. Umarım bu hayalimi gerçekleştiririm. Peki siz ne kendi işinizin patronu olmak ister misiniz yoksa ben uğraşamam mı dersiniz?

Ben şahsen kendi işimi kurmak ve kendi çalışma saatlerimi kendim belirleyerek para kazanmak istiyorum. Umarım bu hayalimi gerçekleştiririm. Peki siz ne kendi işinizin patronu olmak ister misiniz yoksa ben uğraşamam mı dersiniz?

Davulun sesi uzaktan hoş gelir. O işler öyle kolay olsaydı insanların birçoğu maaşlı çalışan memur beyaz mavi yaka işçi vs olmayı tercih etmezdi. Bunun için kesinlikle maddi destek gerekli. Bizim insanımızın yapmaya kalktığı şey genelde emekli oluyor kıdem tazminatini alıyor hemen bilmediği alana balıklama atlıyor elime para geçti hemen iş kurayım. Sen onca yıl patron altında sana yap denileni yapmışsın ne vergi levhasindan anlarsin ne serbest çalışmaktan ne yapacağın işten, sonra hooop batış ve psikolojik çöküntü. Bir de şu tipler var bir alanı yok meslek edinememis elde para da yok destek de yok napayim napayim kredi çekeyim iş kurayım. Yine zanaat bilmez sanat bilmez giriyorlarkulaktan dolma bir işe. Sonra işler yürümüyor kredi borcu faiziyle bin bin yine bitik psikoloji ve maddiyat.
Girişim yaptım bu konuda. Hem bir yandan özel sektördr çalışıyorum hemde e-ticaret yaparak kendi işimin patronluğunu. İstediğim ticari hacme ulaştığım vakit mevcut işimden ayrılmayı planlıyorum.
Bir ara öyleydim. Ps salonu işletiyordum ortakla. Yeniden kurma imkanım olsa kurarım. İmkandan ziyade piyasayı kovalamak ve ne üzerine iş yapmak gerekli ona bakmak lazım.
Bu hükümet varken hiç bir yatırım yapmam yarın ne olacağı belli değil ülkede güven ortamı yok. Ama eğer iktidar değişirse elimdeki tüm parayla hayvancılık işine gireceğim
Cevap
19Cevap
Ben kendi işimin patronuyum ve gerçekten halimden aşırı mutluyum. Umarım sende hayaline kavuşursun ama emek verdiğin takdirde hayalinin gerçek olacağına eminim :)
Serbest fotoğrafçılık yapmayı dusunuyorum cok kazanamam belki ama en azndan sevdigim isi yapmş olurum diye dusunuyorum bir yer acma fikri cok ucuk gorunuyor su an birikim olmaynca
4 sefer denedim.
İlkinde, tamamen tecrübesizdim ve olmadı.
İkincisinde, ortaklarımla yaşadığım problemler yüzünden ayrıldım.
Üçüncüsünde, aslında çok iyi ilerledim. Kendimi döndürecek gelire de ulaştım ama çok fazla ilerleyemedim.
Dördüncüsü, tekrar denemek istedim ve adımı attım. Ortağım yok, tamamen kendi fikirlerim ve bütçem ile tüm süreci götürüyorum. Bana şans dileyim, bu sefer olsun..
Bililimle ilgili mi?
Şu an tam olarak o aşamadayım.. Eğer bir sorun çıkmazsa bu ay içerisinde bunu gerçekleştireceğim.. Düşünce ve fikir olarak güzel ancak sistemi oturtmak ve işleyişini devam ettirebilmek basit olmayacaktır..
Ne iş kuruyorsun? belki bize bi ilham olur
@PanpunWakumvba Dijital Pazarlama ve Web Tasarım alanında dostum..
@İdentityKa maalesef Kamu İşçisi olduğum İçin Yapamiycağım bir iş Fikir İçin Teşekkürler Reis
Bir ara denedim ben onu ya.. Güzel ama çok arıza çıkabiliyor. Dikiş tutturmak önemli olan. Keyifli günler..
Benim için bir kaç aya tam da gerçekleşecek bir şey bu..
Ne üzerine , sonuç alınabilecek bir işse fikir verir misin?
Kendi işimin patronuyum. kendi işinin patronu olmaninda bazı zorlukları yok değil
24 yaşına kadar nerede çalıştın?
tecrübelerin neler?
Binary system network marketing,
küçük başlamak istiyorsan pasif gelir anlamında tatmin eder
iş bulamıyorum e-ticarete girmeye karar verdim. Bu işte çok para varMIŞ. :)
en iyisi kendi işini kurmak 3 yıldır boşuna iş aramışım keşke daha önce girseydim.
süper geliyor ama bu eleman derdi varken çaydırıyor
Şu zamanda çok zor ve dükkan kiralari çok yüksek
Bu benim hayalim resmen umarim gerçek olur
Çok güzel oluyor ama ugrasacak vaktim yok
İsterim tabiki
Çok iyi eşimle bende ticaret yapmak istiyorum🙈❤️
Gayet güzel keske böyle inkan olsa
Kendi isimi yapıyorım zaten
Kendi işine kurma Fikri Güzel
15 20 bin alicaksam güzel olur
Güzel
hiç aklımdan çıkmayan düşünceler