Tyt tamamen şans oyunu gibidir kumar gibidir sana aşık olan erkek varken onu elinin tersiyle itip seni sevmeyen birinin peşinden koşmak gibidir. Ayt öyle midir peki? Ayt vefalıdır , o emeğinin karşılığını verir , şans oyunu gibi yarıda bırakmaz seni. Peşinden koşturan erkek gibi de değildir sen bir adım atsan o koşarak gelir sana. Ayt çalışın efenim yemeyin içmeyin ayt çalışın. Üzmeyin onları
29 Yorumla
Soran+1 yılAyt içinde tyt temelim olması lazım ama haklısınız ama bir tyt bir ayt mi çalışacağım
- +1 yıl
Bir tyt çalışıyorsan 3 ayt çalış derim. Ben bu sınava 2 kere girdim yaşım da doğru ilk senemde hiç temelim yoktu liseyi açıktan bitirmiştim elime kalem değmemişti yıllardır. İlk seneyi zor bela atlattım. İkinci senemde de tek hatam tyt ye yüklenmek oldu. Tyt de matematik için konuşuyorum çoğusu yorumlaman gereken sorular genelde ve bu sene baya farklı çıktı sorular. Paragrafın içinden kendin çıkarıyorsun soruyu aynı problem soruları gibiydi geometri de dahil. Ama ayt matematik öyle değildi çalıştığımı yaptım.
Tavsiye verecek olursam eğer tm için söylüyorum şöyle şöyle yap demicem benden daha bilgililer daha başarılı olanlar vardır pek büyük bir başarım olmadı malesef süre yetmedi vs sorunlar oldu ama tecrübelerime göre ben bu sene girecek olsaydım eğer dil bilgisini sene başında tertemiz bitirir güzelce notlarımı çıkartır unuttugum yerleri o defterden bir tekrar ederdim. Hergün düzenli 10-20 paragraf çözerdim 1-2 paragraf sb bitirdikten sonra deneme çözmeye başlardım türkçeden. - +1 yıl
Matematik için mat1 i hızlıca bitirirdim 2 ay iyidir problemleri eğer mat temelin varsa şimdiden başla geometriye başla geometri için kenan kara hocayı tavsiye ederim çok iyidir zaten izlemeye başlayınca anlarsın. Matematik içinde eğer evde çalışacaksan ücretsiz hocalardan hocalara geldik olabilir ücretlilerden nejdet kirpi var dersleri uygun benim en beğendiğim ise behzat hocaydı her konuyu 10 tl ye alabiliyorsun kendi kitabıda var. Mat için bence anahtar kısım geometriye hakim olmak problemleri erken kavrayıp günlük 5-10 problem 10 geometri çözmeyi alışkanlık haline getirmek bence. Konular bittikten sonra da denemeye abanmak.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Soran+1 yılBiraz zor olacak ama çabalayacağım
Soran+1 yılBir daha deneyecek misin? Bence denemelisin
Soran+1 yılHayırlısı
Kesinlikle yapabilirsin ama bir an önce başlaman ve çok soru çözmen gerek. Kesinlikle aralık olmadan tyt konularını bitirip asıl önemli olan ayt konularına başlamalısın.
00 Yorumla
+1 yılTyt konuları tam olarak bitmez hiçbir zaman hep bir eksik kalır. Önemli olan AYT (ALAN YETERLİLİK SINAVI) EN ÇOK BUNA ÖNEM VERMELİSİN.
21 Yorumla
Soran+1 yılTyt olmadan ayt yapamam ki fizik kimyada çuvallarım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen istedikten sonra mutlaka olir. Yapman gereken adamakıllı calismak
10 YorumlaÇokta güzel olur canım benim eğer gerçekten asılırsan bu işe sende neler başardıgına şaşıracaksın
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki nasıl olacak
+1 yılYetişir yetişir yeterki disiplinli çalış
10 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne