Tercümanlık yapabilirsin ama şirketlerde başka dil tercumanligida gerekebilir malesef o yüzden yapmak istersen tercümanlık eğer çalışmak istediğin şirkete de bunu dile getirebilirsin ya da yabancı dil öğretmeni olabilirsin
12 Yorumla
Soran+1 yılÖğretmen olmak için öğretmenlik üzerine üniversite okumak gerekmiyor mu
+1 yılTranslater, üniversiteye de gerek yok. Proz diye bir site ona üye ol. Ben de çevirmenlik yapıyorum. Yardımcı olabilirim. Ingilzce seviyen nasıl
46 Yorumla
Soran+1 yılİngilizce seviyemi bilmiyorum bana göre orta ama belki kötüdür de başkasına göre cok kelime eksiğim var , Prof nasıl bir site?
- +1 yıl
Internetten bak. Üye oluyosun sonra yavaş yavaş sana iş geliyor. Mesela bugün ben bir markanın kullanım kılavuzunu çevirdim. Kelime başı ücret alıyosun mesela 30 krş. bir kaç haftaya da para yatıyor hesabına.
Soran+1 yılCiddi misin Harika bişeymiş
Soran+1 yılBiraz daha düzeltip ingilzicemi mi başlasam bu tarz başka ne var
Soran+1 yılSeni takip etsem olur mu
- +1 yıl
Olur mesaj atabilrsn:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılöğretmenlik yapmak istiyorsan dershane gibi kurumlara gitmen gerekiyor onlar da bildiğim kadarıyla öğretmenlik sertifikası istemiyor. ya da yapabileceğin en iyi ihtimal var o da tecrümanlık
12 Yorumla
Soran+1 yılKeşke öğretmen olabilsem. en baştan beri hep İngilizce öğretmenliği istiyordum lisede bölümüme ailem ve hocalarım karıştı izin vermediler sonrada böyle işte
Cevap sahibi+1 yılher ne kadar anne ve baban olsalar da karışmaları yanlış olmuş
Artik sadece ingilizce yeterlo degil.. ingilizce ve arti bir dil olmasi gerek dile dayali is yapcaksan...
13 Yorumla
Soran+1 yılİngilizceyi akıcı konuştuktan sonra Rusçaya geçmek istiyorum. aslında bir ara gharflrrle baslamıştım sonra ingilizceyi komple halledipwgecmeye başladım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
+1 yılDil öğren işine yarar ama ingilizce hiçbir işine yaramaz çünkü artık herkes biliyor Çince Rusça İspanyolca filan öğren
11 Yorumla
Soran+1 yılİngilizceyi akıcı bir şekilde konuştuktan sonra Rusya'ya baslayacağım cünkü Kürtçe biliyorum azıcık ve birebirlerine cok benziyorlar hatta 3.000 ortak kelşme varmış yani cok kolay olucak
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 447 cevap paylaştı. Dil sadece tek basina yeterli degildir misal:
ING+ Iktisat - bankacilk/ sirketlerde finans bölümünde calisabilirsin
ING+ Turkce+ Almanca (baska diller) - cevirmenlik yapabilirsin, kitap editlemeleri vs olabilir
ING+ Satis pazarlama /uluslar arasi iliskiler - Rehber olabilirsin10 Yorumla
+1 yılİngilizce tofaş yedek parçası gibi, çince öğren aylığın 15 bin oturup telefonda çinlilerle konuşacaksın yapacağın iş bu.
22 Yorumla
Soran+1 yılRusça?
- +1 yıl
rusçada iyi
+1 yılTek dil işe yaramıyor artık ekstra diller bilmek gerekiyor
17 Yorumla
Soran+1 yılDiyelim öğrendim onları?
- +1 yıl
Yani seni görsem THY de hostes ol derim ama o kadar güzel misin bilmiyorum en iyi iş o şu an da
Soran+1 yıl171 50 kiloyum normal bir tipim cok aşırı mu güzel olmak gerekiyor o kadar abrtıkalrını sanmıyorum manken aramıyorlar sonucta
- +1 yıl
Yok ben yapmıyorum ki alımı 😁😁 bı kaç tanıdığım var baya güzel kızlar iki dilin varsa bir şansını dene derim
Soran+1 yılFiziksel olarak nasıl kızlar tarif eder msin tipini? Ama orda sanırım yas da önemli ben iki dil öğrenene kadar bir 2-3 yol geçse 23-24 yasında alırlar mı cok yasın büyük olmaması gerekiyor öyle duymuştum sınırı ne
- +1 yıl
Valla benim arkadaşlarım 30 yaşında şu an da
- +1 yıl
Ama en geç kaç yaşında alıyorlar bilmiyorum
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılBence her işi yaparsın havacılık turizm sektörü akademisyen bile olabilirsin
17 Yorumla
Soran+1 yılCiddi msin ya umarım öyle olur dil öğrenmeye cok seviyorum ve çalışırken hiç sıkılmıyorum
- +1 yıl
Ben de sevmiyorum bölümü iibf ağlayarak gidiyorum hep sen dil bilirsen bayaa avantajlı yani hostes de olursun akademisyen de önemli olan torpil zaten iş konularında
Soran+1 yılMadem öyle kolay herşey olunuyor millet ya da mezunlar neden çok saçma işlerde çalışıyor dil öğrenip her işi yaparlar o zaman
Soran+1 yılBuna da kafam takılıyor
- +1 yıl
Yaa onları bırak çok olumsuz konuşuyorlar insanları küçümseyip duruyorlar işsiz kalırsınız okumayın filan diye dil öğrenmek öyle herkesin harcı değil ben bu saatten sonra zor ingilizce öğrenirim mesela hiç de sevmiyorum
Soran+1 yılBirine dil öğreniyorum dediğim zaman ne var herkes yapar herkesin yaptığı şey onla ne yapacaksın, mesela bir Metin vs cevirebileyim kendi bir kelime zor bildiği halde bunda ne var zaten basit İngilizce diyor buna ailemdekiler de dahil ama daha en alt gramerleri bile bilmiyor buna Emin'im çünkü tanıdığım kişiler nasıl beni bu kadar küçümseyebiliyorlar
- +1 yıl
Bölümünü merak ettim mesaj atar mısın bana?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapali carsida calisabilirsin lokum falan satarsin turistlere 😆
22 Yorumla
Soran+1 yılAkskskskld haykırdım 😅
Cevap sahibi+1 yıl😆😆
+1 yılhosteslik yapabilirsin bence çok güzel meslek😻 çevirmenlik, uluslararası şirketlerde pozisyonlar, öğretmenlik bir sürü seçenek var
10 Yorumla
+1 yılHer işi yanına bir dil daha koyarsa seni havada kaparlar özellikle arapça
10 YorumlaŞirket işlerinde başarılı olursun.
12 Yorumla
Soran+1 yılNe konuda başarılı okurum , şirkette ne iş yaparım? Ve şirket bu konuda üniversite diploması istemez mi
Eğer bölümün dil ile alakalı değil ise dil bilsende bir işe yaramaz
#Hükümdar02 Yorumla
Soran+1 yılBunu kesin mi söylüyorsun aşşağıda yorumlarda üniversite gerekli değil yazanlar oldu cok
+1 yılTercümanlık diyenler var. Tercümanlık yapamazsın üzgünüm. Çok iyi konuşabilirsen ve bir belgen varsa kurs veya call center de çalışabilirsin en güzel işlerden biri.
01 Yorumla
Soran+1 yılCall center ne ili anlatır mısın
+1 yılSen hangi işe girersen gir önce seni alırlar yabancı dil bilmek çok avantajlı tercümanlık olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOkuduğu bölüm nedir? Merak ettim. Benimkiyle aynı mı acaba
00 YorumlaBölümün ne?
13 Yorumla
Soran+1 yılİğtenç yazmaya Bile utanıyorum çalışmamak için gittim ailem cok baskı yaptığı için ama her sabah okula ağlayarak gidiyorum neredeyse
Şirket işlerinde başarılı olursun.
00 YorumlaHangi bölümü okuyorsun
01 Yorumla
+1 yılYabancı dil her kapıyı açar
00 YorumlaGarsonluk barmenlik muhasebe
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,9b cevap paylaştı. tercumanlik
16 Yorumla
Soran+1 yılÜniversite mezunu şart değil mi ama o bölümü okumuş biri
Soran+1 yılMesela sezonluk yerle dediğin nereler yazar mısı.
Soran+1 yılEvet dediğin gbi olabilir yardım için teşekkürler 😊
+1 yılSen yaparsın kafana göre
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cevirmenlik psikologluk
00 Yorumla
+1 yılIngilızce öğretmeni olabilirsin 😂😂
00 Yorumla
+1 yılsadece dil yetmiyor vasfında olacak
01 Yorumla
Soran+1 yılVasıf?
Hosteslik
14 Yorumla- +1 yıl
Bana mesaj atarmisin?
- +1 yıl
Konuşmam lazım
Her işi yapabilirsin
10 YorumlaHosteslik
10 YorumlaEe hangi bölümü okuyorsun
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,8b cevap paylaştı. Tercüman bürosunda calısırsın
#HacıEmre00 Yorumla
+1 yılTercüman çevirmen olursun
00 YorumlaTercüman olabilir
10 Yorumla
+1 yıltercüman
10 Yorumlaİthalat ihracat
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTurizm falan
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEe durum ne merak ettim
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAğlama balım
00 Yorumla
+1 yılTercümanlık en iyisi
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne