Cinsellik sorsak ya da güzellik sorsak patır patır dökülürsünüz !
Paramedik mezunları hastane acilinde çalışabilir mi?
Cinsellik sorsak ya da güzellik sorsak patır patır dökülürsünüz !
Hayır canım sadece ambulans paramedik ambulans sorumlusudur artık doktorları olmadığı için ambulansta onun yerine paramedik geçer ambulans içinde paramedik ATT ve şoför olur Sadece
Ambulansta çalışmak istemiyorum ya 😐
Hastanede Olmaz mı
Özelde hastanenin acilinde olur diye duymuştum
Sizin bu konuda bir bilginiz var mı?
Canım eğer devlet istemiyorsan özel hastane acilin de her şekilde güzel bir maaşla başlarsin ama devlet te olmuyor
Mesela Ne kadar maaş alabilirim özel hastane acilinde bir paramedik mezunu ve çalışanı olarak?
Kesinlikle ambulans istemiyorum Yani
Röntgen teknisyenliği de düşünüyorum ayrıca
Onun maaşı iyi mi ve benim gözlerim bozuk radyasyon olayı varmış sıkıntı olur mu bu da önemli cevaplarmsn lütfen
Röntgen de özel de ve devlet te is bulma imkânı düşük canım yine de sen bilirsin yıpranma payı da var ama is olanağı düşük olduğundan arkadaşlarım pişman gözlerine sorun yapmaz kesinlikle
Özel hastane acilin de 2300 ve üzeri alırsın canım
Hayır çalışamazsın ha olurda bi hastene seni öyle işe aldı diyelim bu yasal olmaz hastaneye denetim geldiginde seni yakalarlarsa diploman yanar ve hastaneye yüklü miktarda ceza gelir
Evet özelde acil serviste çalışabilirsin, ancak özel hastanenin şartları pek iyi değil. İleri de devlet hastanesinde görev almak isteyebilirsin.
Teşekkür ederim.
Ben devlette acilde çalışamaz diye duydum çalışılabilir mi gerçekten?
Lan başka bölüm yok mu da doktor hemşire bu ülke gelişmez abi yazıyom bura bu ülke bok gelişir.
Varda önü açık değil ama
Ayriyeten hepimiz anamızın karnından doktor olarak doğmuyoruz.
Sen söyle başka hangi hemşirelikler var?
Yok bro hemşire gibi turkuaz, deniz yeşili veya beyaz renkler giyiniyom ama hemşire değilim
O bölümü bana da öneren oldu ama , yakın arkadaşlardan şu arkadaş vardı okudu bölümü iş buldu dediğin biri varsa ben de okuyum çünkü ben biraz garanticiyim istek, hayal değil de materyalist anlayış hakim olmalı, bana yakınımdan biri doktor oldu de. ne güzel maaşı da miss gibi okunur bu bölüm de. Bugünden çalışmaya başlayım gelecek yıl bir yks tyt yapıyım okuyum ama garanticiyim tabi ben hayalci değil :)
Cevap
7Cevap
Çalışırsın fakat hemşirelere/hemşirlere kıyasla daha az hastane ortamında çalışırsın.
Teşekkürler
evet çalışabiliyor da sorunun altında yazdığınla hastaların uzun süreli çalışman olmaz :))
Sende mi kaşınıyon kardeş?
Bak bakim altta bana neler demişler?
Sence haketmediler mi yazdıklarımı?
Ben hepsinden de daha çok ve iyi çalışırım
Bunlar iki yüzlü insanlar ben ise ne isem oyum rol yapmam.
Yani ne anlıyorsunuz bir insana bulaşmaktan onu sinir etmekten şu an beni sinir etmeye çalıştığını biliyorum mesela
Kes.
Ya o dediğin hastanenin durumuna göre değişiyor bilgin olsun eğer puanın daha iyi. İse farklı bşr yol seç
Anlaticaktim ama verdiğin tepkiye bakarak anlatmamam senin gibi sinirli biri paramedik olmasın tavsiyemdir zaten paramedik için hastaneden rapor falan istiyorlar sen bu sinirle o raporu almakta zorlanirsin
Sayın gizli hanım.
Bu kişi neden sinirlenmiş diye düşünmek yerine , sinirlenip verdiği tepkiye bakıyorsunuz , karşınızda size “cahil” diye ithamda bulunan biri var siz zAten sinirli ve stresli bir anınızdasınız ona teşekkür mü edeceksiniz?
Maalesef siz yapsanızda ben yapamam sayın gizli hanım.
Çok kabasın ve sabırsızsın lütfen paramedik olma mesleğimi böyle insanlar yaptıkça hastalar sürekli her sağlıkçı böyle zannediyor...
Offf gene mi sen
Abi gidin başkalarıyla uğraşın ya sizin inadınıza sizi kötülücem Sanane oğlum sizene!!!
Niye kabalaşmışım hiç okudun mu moruğu yorumunu bana cahil diyor hiç bir sebep yokken!
Teşekkür mü etseydim !
Sanane ulan benim sabrından selametimden sen kendine bak
Senin ve senin gibilerin inadına paramedik olucam ve her paramedik böyle diyecem.
Oldu mu?
ya gerizekalıları sizi
Size ders olsun
Paramedikçi beyy peki bu mesleği iş olanağı nasıl genişmi kolay işe girilirmi
Kesinlikle hayır çünkü vakalarda her türlü kazalara tanık oluyoruz 9. Kattan düşene, üstüne dozer kepçesi düşene, tk (trafik kazalarına), intiharlara akli dengesi bozuk olduğu için katil olan insanlara, sarhoşuna, uyuşturucu ve bonzai bağımlılarına, arrestte olan hastaya müdahaleye, taşikardi geçirmiş hastalara, ufağından büyüğüne hep ilk müdahaleyi bizler yapıyoruz bu yüzden çok zor ve sabır isteyen meslek sakin ve sabırlı güler yüzlü olunması gerekiyor. Hasta yakınlarının kavgaları vs vs bunları yaşıyoruz ve bu mesleği seçerken bunları düşünmek gerekiyor bizler kendi canımızı o hızlı ambulansla riske atıp hayat kurtarmaya çalışıyoruz bunlar birer fedakarlıktır.
O konuda sıkıntı yok soğuk kanlıyımdır sadece tek sorun bu bölümü okuyup boşta kalır mıyızz
Özelde alırmı almazmı tabi oda var teşekkür ederim.
Aynen öyle her iş torpille zatenn
Of of çalışan değil amcası dayısı olan kazanıyor
Evet çalışabilirsin. Atama sonuçlarına bakarsan hastaneye atanan paramedikleri görebilirsin
Bir paramedik mezun olduktan sonra acilde yoğun bakımda ve kkm de çalışabilir
özel hastaneye git sor bu kadar üşengeç ya da cahil biri paramedik olmasa daha iyi!
Sayın @kafahariç17 beyefendi
37 yaşındasınız ve henüz konuşmayı bilmiyorsunuz yorum yapmak içni yorum yapmaya xper kasmaya gelmişsiniz bunun cahiillikle alakası yok hastaneye gidip paramedik olsam burda çalışabilir miyim diye sorsam gülerler
Fikriniz yoksa zikrinizde olmasın beyefendi
Yaşınıza uygun fikirler üretmeyi ve saygılı konuşmayı öğrenin “cahil” diye bir ithamda bulunamazsınız hiç tanımadığınız birine..
noldu len küfürler falan yazmıştın az evvel!
Hakettiğini vermiştim
Silinmiş bende güzelce yazdım anlayacağını sanmıyorum ama bir deneyim dedim kapasite yeterli olur mu bilmem ama..
“Len” mi?
Şu konuşma tarzına bak
Sonra suçlu ben oluyorum 😂
gö tün yemedi dimi hesabım kapanır diye! ben şikayet etmemiştim üstelik
Bak arkadaşım ,
Sabrımı zorlama benim yazdıklarımı kesin level atlamak isteyen fırsatçı bir moderatör kaldırmıştır , yani benlik bir durum yok sana sabaha kadarda küfür edebilirim hesap mesap umrumda değil yenisini açarım.
Şimdi beni anlamışlardır yukarda tepki gösterenler sana niye küfr ettiğimi..
Bitaraflarım yemedi değil senin bitaraflarına yedirirdimde bişeyleri neyse fırsatçı moderatörlere fırsat çıkarmak istemiyorum..
37 yaşındasın daha konuşmasını bilmiyorsun yaşının adamı ol düzgün konuşmasını öğren bu sayede kimseden küfür yemezsin saygı çerçevesi içerisinde konuşursun.
bak bu asabiyetle de paramedik olamazsın hatta olmamalısın!
Hakedene hakettiğini verirm kimse kusura bakmasın ,
Zoruna gidende oturup ağlasın.
Hadi bakim dayı bb
hikidini hik eddiiğini viirirm. bu ne la şapşik
Yazmayı öğren dayı.
afıdıbufidigıbgıb. ağzın süt kokuyor ponçik qıs!
Seninde sarımsak.
ya çen bana laf çetiştiyoysun
Evet ama özel hastanede fazla para vermezler
Ne kadar para verirler?
2000 civarı
Azmış ya 😔😔
Asgari ücret gibi bişe bu
Evet öyle hastanenin gözünde sıradan bir çalışansın
En yüksek maaş alan hemşire hangisi?
Başhemşiredir heralde :D
şu an bir başhemşireyle konuşuyorum zaten😂
Bide bende güzellikte var
Yani mesela bikaç yıl normal çalışsam zaten ben işi çabuk kaparım becerikliyim başhemşire olurmym acabq
Birkaç yılda olamazsın :D zaten başhemşireler hep olgun yaşlarda oluyorlar hiç genç başhemşire görmedim. 10-15 yıl çalışman lazım :D
Keşke güzellik sayesinde yükselebilsen diyorum ama emin konuşmak gerek xD her zaman için bak bana güven, ben güzelliğin 5 para etmez senden ne doktor ne hemşire olur, bölümün de önü açık değil diyorum yani olursan ol tabi isterim, getirin getirin neyiniz varsa getirin ya topunuz gelin getirin işte. Siz ne yazıyorsanız ben 1 fazlasını yazıyorum kolay gelsin. Ali KOÇ: " bu devirde güzellik değil, para geçer, torpil geçer, soyadın koçsa senden kralı yok xD Xd "
Çalışıyor benim ablam çalışıyor

En İyi Cevaplar