7 sene olmuş olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da böylesi daha hayırlıdır diye bence tercihlerin yanlış olmuatir ben o puanla 4 yıllık sağlam bir universiteye girerdim bir çoğunuz mantıklı düşünemiyorsunuz amac sadece yüksek puan alip bor yerlere girmek sanıyorsunuz ama o isler o kadr kolay degil daha düşük puanl ayni bolume de görebiliyorsunuz mantiksiz tercih yapmayin sadece
Açıköğretime yerleşmek daha kolay oluyor. İnşallah yerleşirsin diyeceğim ama sen üniversite sınavını boş ver. KPSS ye ağırlık ver. Daha mantıklı olur. KPSS den devlet işine girersen , ondan sonra herhangi bir iki yıllık bölümü dilersen açıköğretimden bitir.
Ya Allah aşkına kazanıp kazanıp gitmeyip niye yeni girenlerin yerini dolduruyorsunuz? Anlamış değilim 2.5 insanın yarısı 3-4 kez sınavı kazanıp istediği yer gelmeyince bir daha hazırlananlar yüzünden başarısız olanları saymıyorum.
Bn size birşey soracağım ben sadece ilk oturuma girdim puanım 249.6 ama söz say die bir puan girilmemiş sadece bir puan girilmiş yukarıdaki kişinin attığı resime baktığımda oda sadece ilk oturuma girmiş ama say söz puanları yazio bnmkisi neden yazmio bir bilginiz var mı
En İyi Cevaplar