Bölümü okumayı düşünüyorum, düşünceleriniz benim için değerli... yaşım;19
Cevabın nedir?
+1 yılBen diş hekmligi okuyorum üniversite dersleri birazda olsa zorluyor seçtigin üniversiteyede baglı tabiki iş bulabilirsin çünkü sadece diş üzerine olan hastaneler var devlet ya da özel sektör kendını geliştirmen ve güzel bir diploma notuyla mezun olabilmen gerek. Merak ettigin birsey varsa yardımcı olabilirim
44 Yorumla- +1 yıl
Özel üniversitede okursam bana eksi yanı olur mu
- +1 yıl
Diploma notuna yansır sonuçta özel üniversite ama para alabilmek için dönem uzatıyolar benim arkadaslarım mezun olacakken bir dönem daha uzadı tabi heryerde aynısı olurmu bilemem
- +1 yıl
Anladım çok teşekkür ederim😍
- +1 yıl
Rica ederim ❣️
+1 yılÖzel hastaneler ve kişiye ait diş klınikleri de varken mantıklı bence. Ataması çok olan sağlık alanlarında birisi bu arada
20 Yorumla
+1 yılYoğun stresli ve yorucu oldugunu dusunuyorum. Dis hekimi arkadasim vardi. Hastalarla ugrasmak kolay degildir. Strese gelebiliyorsan tercih edebilirsin. Doner sermayeden dolayi da ucretleri iyidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsonuçlar açıklanmış ve birden 150 nin altında almışsın ne yapardın ALLAH göstermesin :/
11 Yorumla- +1 yıl
Yatay geçiş yapacağım :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
11Cevap
Stajımı diş hastanesinde yapmıştım. Bazı doktorlar çok aşağılayıcı tavırlar sergiliyordu personele bazılarıda tedavi hazirlamada yardimci oluyor. Yani sabırlı biriysen oku derim çünkü günlük max 25 hastadan fazla bakmıyorsun (devlet) Kadroda açıkta var atanirsin yani. Ama nöbetleri oldugunuda unutma. Her isin bir zorlugu vardir. Hayırlısı olsun senin için.
00 Yorumla
+1 yılŞu an en cok atanan bölümler arasında bizim burda bir kız mezun oldu özelde calisıyordu şimdi devlete geçti rahat yani bence
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle işi sevmen gerekir ve alacağın 2 yıllık eğitim seni tatmin etmemeli ve üstüne okumalısın, iş imkanı o kadar kolay değil, buna bağlı olarak ücretleri de iç acıcı değil.
10 Yorumla
+1 yılEl becerin iyiyse oku çünkü insanların ağzının içinde işcilik yapmak hiç kolay olmasa gerek
00 Yorumla
+1 yılMilletin ağız kokusunumu cekeceksin 😂işin şakası tabi bence odyometri oku
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılBende düşünüyorum bu bölümü baya bir araştırdım aklıma en çok yatan
00 Yorumla
+1 yılBenim de hayalim fiş hekimliği, bence güzel bölümler.
00 Yorumla
+1 yılBiraz zorlu ama sonunda rahat edebileceğin bir bölüm.
00 Yorumla
1 yılSıfırdan sadece tyt giricem 315 gün kaldı nasıl halledebilirim bitirebilir miyim önerileriniz var mı nasıl çalışmalıyım?
04 Yorumla- 1 yıl
@Potdemiel konuları halletmeden nasıl soru cözecegim🥲
+1 yılyani güzel temiz bir meslek. Birde ölme gibi bir ihtimalide yok. Ama ne olursa olsun parası için asla meslek seçme 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçma bir paylaşım. Bizim yorumumuz senin için neden değerli? Bize göre mi hayatını sekillendireceksin?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞu salagin paylaşımı hep üstte mi kalacak?
Yani her bölümün zorluğu var. Gerçekten istiyorsan zorluğu gözardı et. Yolun açık olsun
00 Yorumla
+1 yılAtanırsan iyi para alırsın atanamazsan sürünürsün.
00 Yorumla
+1 yılkimse sormamış kaç net bekliyorsun tyt den
00 Yorumla
+1 yılTabi tabii mutlaka okuu
00 YorumlaEvet, tavsiye ederim. Okuyan arkadaşlarım var.
00 Yorumlaİlerletemiceksen gerek yok bence
00 Yorumla
+1 yılHuylanmazsın oku
50 YorumlaAen ne istiyorsun önemli olan o
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılMilletin ağzından iğrenen biriysen tavsiye etmem
00 Yorumla
+1 yılUgrasilmaz o işle
00 Yorumla
+1 yılablam okuyor güzel
00 Yorumla
+1 yılIyi para var
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOkurum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Ağız ve Diş Sağlığı bölümünü tavsiye eder misiniz? Bölümün avantajları veya dezavantajları nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat