arkadaşlar bu sene tekrar sınava giricem ve hemşire yada ebe olmak istiyorum bu mesleklerin artı ve eksi yönlerini bu mesleği yapanlardan öğrenmek istiyorum bana yardımcı olurmuşnuz
Cevabın nedir?
sana tavsiyem hemşire olma! çok düzensiz master yapan hemşire bile istediği yeri seçemiyor 2 ay orda 1 ay burda falan.. (torpilin varsa ayrı mesele) ayrıca çok çalışıyorsun eleman açığı varsa fazladan 80saat çalıştırma hakları falan var,birde sen o kadar işi yapıyorsun teşekkürler doktora gidiyor genelde :P aslında çok güzel ve değerli bi meslek ama türkiyede daha düzeni kurulmadı..sürekli bir karmaşa var..
00 Yorumla
küfür ediliyor diye insanlar ebe olmayacak mı? ikisi de çok iyi meslekler. ben de ikisini de yazıcam tercihlerime. ebelik de düşünüldüğü kadar zor değil. hamileleri takip ediyorsun, çocukların aşılarını takip ediyorsun. doktor olmadığı yerde ancak doğum yaptırıyorsun.
00 Yorumla
+1 yılçok hakaret eden oluyor ve en ufak bir ilaç yada iğne hatasında meslekten men olup parmaklıklar arkasına gidiyorsun. - bu yönde. + ise çok dua eden oluyor. çok kazançlı bir meslek. o meslekte açık çok olduğu için bir çok hastane kapısı açık olacaktır ardına kadar.
10 Yorumla
+1 yılhemşire daha iyidir, çok artıları var, bigün haftada 2 gün 24 saat görevdesin, kalan 5 gün evdesin en düşük maaş 2500 bin tl civarı...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
5Cevap
Ebe Hemşire olmak çok kutsal bir meslektir. gözlerini dünyaya açan minicik bir bebeği kucaklamak dünyayı kucaklamak gibidir. eksi yönleri elbette oluyor bebekte problemler annede problemler hastalıklar çıkabiliyor ve bazen hasta yakınlarının eleştirilerine maruz kalabiliyorsun. eğer yapabileceğine inanıyorsan seçmelisin bu mesleği parası için rahatlığı için değil sevdiğin için yapmalısın.
10 Yorumla
+1 yılsevgilimle cumartesi günü ilişkiye girdik benımde ozaman adet olmama 7 gün vardı simdi ise 5 gün var adet olmama ilişkiye girince icime bosaldı hamıle kalır mıyımm lutfen yardım
00 Yorumla
+1 yılofff çok yorucu benim oda arkadaşım ebelik okuyodu ölüp bitiyodu. zırt pırt nöbet yazıyolardı gece gündüz kızın ayaklar şişiyodu.bn yata yata okudum ama o mahvoldu.
00 Yorumla
+1 yılİş imkanları çok fazla..arkadasımın kardeşi saglık meslek lisesini bitirdi..bi işten çıkıyor,ertesi gün başka hastanede işe başlıo..1500 den fazla maaş alıyo,dış nöbetlere gidiyor bazen geceliği 150 tlde ordan alıyo..
00 Yorumla
+1 yılSen önce bi kazanda sınavları dereyi görmeden paçayı sıvama bence...
00 YorumlaGüzel isen bol bol fantezi malzemesi olursun . tabi bu senin eksi yönmü artı yönmü bunada sen karar ver :D
10 Yorumlahemşire ol hem koca bulmakta sıkıntı çekmezsin :) talibin çok olur :)
20 YorumlaÇocuğu sarmalayıp kapıda bekleyen babaya veren hemşire ol. Çok iyi bahşiş veriyola :((
00 Yorumlabence ikisinide olma git röntgen teknisyeni ol hem parası iyi hem calısma saatleri az hemde kolay kazanılıp 2 senede bitiyo :)
10 YorumlaKpss sınavına gir kazan ol.Çok iyi yanları var maaşı iyi temiz iş emekli olana kadar çalış yeterki sorun çıkarma
00 YorumlaSağlam bir miden varsa ol.
11 Yorumla
Soran+1 yılneden kı :(
Ebe olursan kulaklarını çınlatırlar sürekli..
30 Yorumlaof ebe olma o puana değmez o küfürler:D
00 Yorumla
+1 yılgüzel ama ebe olma sonra işte... öyle yanii :D
00 YorumlaKan tutmuyorsa ol. :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok iyi meslekler bence
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Hemşire veya ebe olmak istiyorum. Bu mesleklerin artı ve eksileri nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat