Hukuk fakultesi okuyup avukat olmak mi yoksa sinif ogretmeni olmak mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiye'deki bütün hukuk fakülteleri kapatılmalı bence. Hiç gerek yok. Bu ülkede adalet yok, kız sahte taciz, sahte tecavüz bildiriyor, her şey ortada. Ama mahkeme kıza hapis cezası bile vermiyor. Muhammet Reşit tecavüz kendisine tecavüz iftirası atıldığı için öldürüldü, sahte tecavüzcü kız serbest bırakıldı, başka bir vaka , kız erkek arkadaşını bıçaklayıp katlediyor, erkek hastanede can çekişiyor ve ölüyor, sonuç kız yine serbest. Elini kolunu sallayarak dışarıda geziyor, hiçbir şey olmamış gibi. Bu ülkede kadın şeriatı var resmen. Kadınlar çok üstün görülüyor. Türk erkeklerinin çoğu kadınlara tapıyor, kendi haklarından bir haber, erkeklerin sorunlarının nasıl görmezden gelindiğinin , erkeklerin nasıl manipüle edildiğinin vs farkında bile değiller. Ayakta uyuyorlar. Tüm erkekler The Red Pill filmini izlemeli ve erkek haklarını savunmalı. Kendi haklarının farkına, bilincine varmalı.
015 Yorumla- +1 yıl
Sahte taciz tecavüz diyorsun kimse kimseyi sahte tecavuzle içeri almaz arkadaşım bunun kontrolü var muaynesi var. Bence şu son küçük kız cocuklarına tecavüz olayından sonra böyle konuşman çok saçma geldi açıkçası neden erkek degilde kiz peki soruyorum sana? Diyorsun ki kız erkek arkadaşını öldürüyor ve serbest bana bunu belgeleyebilir misin ben hic boyle bir haber okumadım da gormedim de.
Cevap sahibi+1 yılŞu yorumun nasıl erkek düşmanı bir feminist olduğun ortaya çıkıyor. Bir de saçma demişsin, saçma olan sensin bence. Kimse içeri almaz diyorsun, erkek sorunlarından bir haber olduğun ya da umursamadığın ortada bence.
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılŞu linkleri tıkla bir oku bakalım. Kadınlar nasıl cinayet, sahte taciz ve sahte tecavüz gibi suçlar işlediğinde ellerini kollarını sallayarak serbest bırakılıyor.
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılwww.samsungazetesi.com/.../...ahliye-h1049869.html Tecavüz iftirası bir başka vaka.
Cevap sahibi+1 yılErkeğe şiddeti tabiki de. Erkeklere yönelik en büyük işlenen suçlar da sahte taciz ve sahte tecavüzdür. Ana akım feminist medya erkeklerin mağduriyetlerini paylaşmıyor. Sana paylaştığım linklere ne kadar baktın bilmiyorum. Bu haberler sadece 3. sınıf , adı pek duyulmayan internetten tarafsız habercilik yapan medya kanallarında paylaşılıyor. Bunların yüzde 95 i ana akım feminist medyada paylaşılmıyor. Sadece kadın sorunlarını paylaşıyorlar. İnsanların kadınların daha çok sorununun olduğunu düşünmesi normal. Üniversitelerde tonlarca sahte taciz ve sahte tecavüz vakası oluyor. Her gün haberlere çıkıyor tonlarca. Daha geçen feminist Seda Yelkenci taciz iftirasında bulundu. Tüm faşist feminist sayfalar o iftiracı kıza destek oldu. Kadın beyanı esastır diyorlar bir de. Tonlarca erkek hapis yatıyor masum yere, bu kanunlardan dolayı. Bu adaletsizliği görmeyen bir insan merhamatsiz, vurduyduymaz ve kötü kalpli biridir.
+1 yılOgretmenlik daha rahat bir meslek mesela yaz tatilin var ama avukatlikta tatil diye bisey yok ayrica sinif icin kpss gerekli ama avukatliktada durum her gecen gun daha zorlasiyor cunku her gecen gun artan mezun sayisi ile is imkanlari gittikce azaliyor o yuzden oturup iyice sinif daha mantikli ama hukuk bitirip iyi yerlere gelme ihtimalin var ama bu ihtimal de artik cok cok dusuk bunlari dusun
04 Yorumla- +1 yıl
Bunu bir ara sınıf ögretmenliği için de söylemişlerdi. Dediğine katılıyorum avukatlik gercekten zor bir meslek ki üniversite hayatın bile olmayacak çalışmaktan fakat şöyle bir durum var ki daha itibarlı daha kariyerli gözüken duran bir meslek. Sinif ogretmenligi ise söylediklerimin tam tersi basit rahat :)
- +1 yıl
Bir avukat olarak daha rahat meslek olan ogretmen olmak bana daha cazip geliyor evet kariyer olarak itibarli ancak bir o kadar da siz avukatlar hep yalan soyluyorsunuz muhabetleri var bir bikmadilar bunu demekten , ayrica avukat sayisi arttigi icin pastadaki pay her gecen gun daha azaliyor buda avukatlarin durumunu her gecen gun zorlastiriyor
- +1 yıl
Aynen bunlar cok onemli o yuzden iyi dusun karar ver olmak istedigin meslek senin hayatini yonlendirecek
+1 yılCanım ben o kadar maddiyata önem veren biri deilim ama çocuklarıda severim aslinda ama öğretmenlikte başın ağrır hukuk en iyisi hem bence parasıda iyi
00 Yorumla
+1 yılbunu kendine sormalısın :) hangisi seni mutlu eder?
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
25Cevap
"Hukuk" okuyup suçluların korkulu rüyası olmanı istiyoruz. Belkide rüzgar seni hakimliğe bile savurabilir. Hak hukuk tanırım, terazim şaşmaz, kendi gücümle hakkı ayakta tutarım diyebiliyorsan.
00 Yorumlanormal muhasebe iktisat okusan bile avukat olabiliyosun ki kpss alıyo
00 Yorumla
+1 yılHayallarimden biriydi hukuk. Her hayalim gibi onda da hüsrana uğradım. O yüzden hukuk diyorum.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılİlgi alanın neyse o, insanların sevdiği mesleği yapmasından yanayım
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsen öğretmen ol belki aynı okula denk geliriz anam bu ne güzellik :D
00 Yorumla
+1 yılİkisi çok farklı şeyler
Hangisine ilgin varsa onu seç00 YorumlaÖğretmen atamaları zorlaşıyor gittikçe hiç bulaşma derim.
00 Yorumla
+1 yılAtanma derdini sorun etmeyeceksen sınıf ögretmenliği
01 Yorumla- +1 yıl
atanma derdinden bahsediyorsun ama kpssye girenlerin yüzde 60-65 i alınıyor bu diğer öğretmenliklere göre daha fazla ve bu atama sayıları oranlarını hukukta bulamazsın her önüne geleni savcı hakim yapmazlar avukatlikta sürünürler
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabiki de sınıf öğretmenliği. Avukat olup napcan boşver.
00 YorumlaÇocukları seviyorsan öğretmenlik.
00 Yorumla
+1 yılSınıf öğretmenliği 🤗
00 Yorumla
+1 yılÖğretmenlik. Hangi şehirler var aklında?
04 Yorumla- +1 yıl
Haa İzmir ile antalyada okunur ya
- +1 yıl
Evet ben başka yerleri düşünüyorum
+1 yılTabii ki hukuk. Kıyaslanamaz bile bu ikisi
10 YorumlaCok yanlis bir kiyaslama!!!
00 YorumlaBirisi ilk 20k birisi 100k tabii ki hukuk :D
01 Yorumla- +1 yıl
20 bin mi 😅😅 100 bindeki Diyarbakır vakif üniversite de okuyan adamda senle aynı diplomayı alıyor kanks
+1 yılNe istedigin onemli ben ogretmenlik isterdim.
00 YorumlaTayyibin mi TC ninmi hukukçusu olacaksın
00 YorumlaAvukat daha itibarlı sanki
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılsinif ogretmeni
00 Yorumla
+1 yılÖğretmenlik.
00 YorumlaAvukatlık
00 Yorumla
+1 yılhangisini seviyorsan
00 Yorumla
+1 yılHukuk.
00 Yorumlahukuk
00 YorumlaSınıf öğretmeni ol
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 578 cevap paylaştı.
+1 yılHukuk
00 Yorumla Hukukk
00 Yorumla
+1 yılHukuk.
00 Yorumla
+1 yılhukukk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMankenlik
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. Elbette Hukuk
00 YorumlaHukuk
00 Yorumla
+1 yılHukuk
00 YorumlaSinifogretmenligi
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 457 cevap paylaştı. hukuk daha iyi
00 Yorumla
+1 yılHukuk
00 Yorumlahukuk
00 YorumlaHukuk
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılsınıf ögretmenligi.
00 Yorumla
+1 yılHukuk tabi ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence hukuk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSınıf öğretmeni
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi