mimarlığı seç istediğin zaman çalışma seçenekleri nöbet yok felan bide kendi işini kurma şansın var ama en önemlisi seni mutlu eden hangisi hemşirelik çok zor vede zahmetli unutma
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ben çok kararsızım bir ara doktorluk filan düşünüyordum ama şu an çok kararsızım belki bir sene daha bekleyip TM ye bile geçebilirim😶😶😂
Kimsenin tercihi önemli değil kalbinin sesini dinle kimse mesai doldurmayacak o ise sen gideceksin sevdiğin işi yap
12 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum çok kararsızım
+1 yılPara istiyosan hemsirelik. O kadar emek verip is bulamayip evde oturup koca beklemek istersen ic mimarlik
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden iç mimar olup iş sahibi olan çok
- +1 yıl
Torpilin varsa olursun. Ya da cok iyi bir universitede okuyup dikkat cekersen. Yani benim fikrim bu sekilde
Soran+1 yılTeşekkürler 😊😊💕
+1 yılYetenekli olduğunu düşünüyorsan iç mimarlık bence. Ama önemli olan sençn ne istediğin :)
08 Yorumla
Soran+1 yılBen bilmiyorum çok kararsızım
- +1 yıl
Ben olsam iç mimarlık seçerdim, zaten hayalim oydu. Hemşirelikte de birkaç yıl önce atanma çok kolaydı ama şimdi nasıl bilmiyorum. İstanbul’da yaşıyorsan ya da yaşamayı düşünüyorsan ve hemşirelik seçersen büyük olasılıkla iş sıkıntısı çekmezsin
Soran+1 yılNe oldun
- +1 yıl
Dilciyim ben, İngiliz dili ve edebiyatı okuyorum şimdi de formasyon alıyorum çok büyük bir ihtimalle ingilizce öğretmeni olurum. Kuzenlerimden hem mimar hem de hemşire var. Yetenekliysen mimarlık daha mantıklı, iş bulmada sıkıntı çekersin ama zaten bu ülkede mezun olur olmaz iş bulabilen çok az insan var.
Soran+1 yılAynen öyle de işte bende kararsızım mimar olan kuzenlerim iş buldu mu peki maaşları hakkında bir bilginiz var mı? Bir de mimarlık mı okudu yoksa iç mimarlık mı?
- +1 yıl
Mimarlık okudu, benden baya büyük olduğu için ne zaman iş bulduğunu bilmiyorum zaten bilsem de o dönemim şartlarıyla şimdiki dönem farklı sonuçta. Maaşını net olarak bilmiyorum ama 4000 vardır herhalde
Soran+1 yılÇok teşekkürler 🙂😊
- +1 yıl
Rica ederim, umarım seçiminde mutlu olursun iyi geceler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hemşireligin ataması zorlaştı eskisi gibi rağbet yok. İç mimarlık hakkında pek bilgiye sahip değilim ama mimarlık sonuçta kendini gelistirmen farkını ortaya koyman lazım bence. Ve hangisine daha yatkinsan onu secmelisin. İs hayatına geçtiğinde sana hangisi mutluluk verecek, hangisinde işe hevesle gideceksin onu düşünmelisin.
00 Yorumla
+1 yılİc mimarlik kazanip okumadim endüstri ürünleri tasarımı okuyorum istersem ic mimarlik dahi yapabiliyorum. garanti olsun param dersen hemsire ol ama gelisime aciksin ve caliskansan endüstriyel tasarım seni mutlu eder
02 Yorumla
Soran+1 yılBir yıl daha hazırlanacağım galiba
- +1 yıl
Ben de oyle yaptim
+1 yılMimarlık mühendislik vesaire bunlar artık ölü meslekler. Sen hemsirelik yaz pişman olmazsın. Guzel iştir ataması 2049 2050 yıllarına kadar da iyi olacak takma kimseyi.
00 Yorumlaİç mimarlık oku.. herkes hemşire oluyor ve mesleki şikayetlere bakılınca zor iş hemşirelik :) insanlarla uğraşmayı seversen yap tabi
00 Yorumlaİkisi de iyi, seçim yapamazsan ikisine de git, öğlene kadar hemşirelik, öğleden sonra mimarlığa git.😊
04 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂o nasıl olacak ya
Soran+1 yılOlmaz tabi kiiiii 😁😀
+1 yılHastalarla uğraşmaktansa iç mimarlık daha iyi bence
00 Yorumla
+1 yılben hemşireyim uykuyla aran yoksa hemşirelik ben seviyorum meslegimi😊
00 Yorumla
+1 yılHangisinden daha çabuk iş sahibi olunuyorsa o :) === hemşirelik.
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle iç mimarlık.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
- +1 yıl
her yonden daha iyi olduğunu düşünüyorum...
+1 yılIc mimarlik cok güzel birsey
05 Yorumla
Soran+1 yılTanıdığın var mı
- +1 yıl
Evet arkadasim ve benimde bir ara cok okumak istedigim bir meslekti ama yönetmenlik ve egitmenlik okudum birakamadim da 😊 o ic mimarlik ruhu var ama hala evin sürekli biyerlerini ya boyuyorum ya farkli monte ediyorum gecen evin misafir wc sini komple bastan yerine varincaya kadar degistirdim muhtesem oldu 😊 öyle iste fantasi fikir olunca hepsi cok güzel gelyior sen hangi tarafa daha egimlisin
Soran+1 yılBilmem ben çok kararsızım bir sene daha kalırsam TM ye geçmeyi düşünüyorum ama sanki hemşirelik biraz daha eğilimliyim offf bana en uygun meslek hangisi hiç bilmiyorum
- +1 yıl
Söyle söylim hangisini yaptiginda kendini daha cok mutlu edersin dünyan nasil hemsirelik de insanlara cok güzel faydalarin dokuncak yardimci olcaksin hep mimarlikta artik sanki eskisi kadar cagrilimiyor Pinterest olsun diger yerler olsun herkez ordan bakiyor ama bir hemsireye hep ihtiyac var
Soran+1 yılAynen bende insanlara faydam olmasını istiyorum ama bir bakıma da korkuyorum
+1 yılHemsirelik tabi isini seviyorsan
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden hemşirelik peki?
- +1 yıl
Cevremde saglıkci cok arkadasım var ve hemsirelik sevmisim icim oyuzden belli bir sebebi yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemşire olarak söylüyorum. Mimarlık
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu zor maaşınız ne kadar
+1 yıliç mimarlık tabii ki
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
+1 yılTabiki ic mimarlik
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Soyle soyleyeyim kil got gormektense en azindan duvar gormeyi yeglersin
+1 yılİç mimar pls 🕴🏿
00 Yorumlahemsirelik
00 Yorumla
+1 yılSağlıık
00 Yorumla
+1 yılİç mimarlık tabi
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
- +1 yıl
Ben bir mühendisim eşimin mimar olması hoşuma gider ayrıca hemşire iken nöbet ıvır zıvır zor iş
Soran+1 yılİç mimarlık da zor ama en küçük detayı bile unutmaman gerekiyor
- +1 yıl
Ozaman sen gece nöbetlerine kal :)
Soran+1 yıl😂😂
hemşirelik
00 Yorumla
+1 yılSencee
03 Yorumla
Soran+1 yılBen iç mimarlık yazdım
- +1 yıl
Neresini
Soran+1 yılAntalya KTÜ Çukurova