Bu iki bölüm hakkında bilgisi olan var mı ne derece zor ve istihdam olanakları nasıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Ben is ugrasi terapisligi okuyorum ama dersimize giren hoca fizyoterapist oldugu icin bu sene yani ikinci senemde fizik tedavi derslerini gorduk yeri geldi hemsirelikle ilgili dersleri gorduk ben derslerde zorlanmadm ama sagolsun bizim hoca destan gibi slaytlar hazirlayip kazik sordugu icin baya sinavlar zor oluyodu. bir arkadasim birinci sene bizim bolumden ayrilip agiz ve dis sagligina gecti derslerini biliyorum az cok ayni seviyede geldi bana daha zor degil. ve arkadasimin notlari bizim bolumdekinden daha iyidi. Kpss atamasina gore bakarsak ikiside ayni puanla ataniyo pek bir farklari yok.
Çok teşekkür ederim. Ağız ve diş sağlığı için daha iyi diyorlar ama kararsız kaldım fizyoterapi artık eskisi gibi tutulmuyormuş bir de kpss puanları aynı demişsin ama fizyoterapinin daha yüksek değil mi
Dogru 5. Atamalarda agiz ve dis sagligiyla bizim bolum 76 sularinda kapanirken fizyoterapi 82 falan ama bence benim okudugum bolumede bir bakabilirsin yeni bir bolum ve cok mezun yok hemsirelige geciside var :)
fizyoterapinin artık iş imkanları fazla değil bunu göz önünde bulundur
ağız ve diş sağlığı daha mantıklı gibi
Cevap
3Cevap
kaç net bekliyorsun ?
Ağız ve dış sagligi
Ağız diş
agiz ve dis sagligi

En İyi Cevaplar