Eşinizin hemşire olmasını istermiydiniz? Hemşire olmak havalı mi? Benim her gördüğüm hemşire çok bakımlı çok güzel, seksi ve çekiciler.
Cevabın nedir?
Yürüyenler var genelde tam tersi söylenir, hemşirler yanaşır vs. ama genelde öyle değil. Artık doktorlardan stajyer hemşirlerle bile beraber olanlar var. Benim hocam öğrencisiyle evlendi, o kadar yni. bir başkası da sevgiliydi.
Doktor hemşire evlilikleri zaten yaygın, birlikte çalışıyorlar, olması enteresan değil burda bir yürüme aramamak lazım aslında. Tek taraflı olsa bu çiftler bu kadar olmazdı.
Doktorları dışardaki insanlar gözünde çok büyütüyorlar. Onlarda insan gayet sıradan.
Şahsen hayatımda da hiçbir doktora da ilgi duymadım. Bu dışardaki insanların doktorları üstün varlık görmleri de bana enteresan geliyor.20 Yorumla
Hemşirelik güzel bir meslek ama her meslek grubunda olduğu gibi bunda da yaptığı işi abartanlar var diğer mütevazı olan hemşirelerde çok meslekleri onlara yakışıyor ve hoş duruyor
10 Yorumla
genellemek istemiyorum, istisnaları tenzih ediyorum. fakat akış şöyle. hemşireler güçlü ve paralı erkek imajındaki doktorlara kapağı atmaya çalışır, doktorlar da kendilerini kadın cennetinde bularak bu hemşirelerden cinsel anlamda faydalanabilir. belki karşılıklı rızadır şudur budur. ama bana sorarsan iş ahlakına aykırı. yasal yaptırımı vardı sanki.
10 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 622 cevap paylaştı.
+1 yılİsterdim. Yürüyebiliyor, yani belli havası var spesifik meslek. Hemşire olsan doktor koca bulman zor ama olasılığı artar. Bir anestezi teknisyeni bayan arkadaş vardı maddi durumları iyiydi fazla hoşlaşmamasına rağmen 10 yaş büyük doktorla evlenmişti, doktor olmasa evlenmezsim dedi ama şimdi mutlu olabilirler Alanya'dalar artık.
02 Yorumla- +1 yıl
Sen doktor musun la
- +1 yıl
Sağlık memuruyum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
26Cevap
Yani yerde bitmiyorlar ama sağlkçı olarak genel durum hemşireyle falan yollarna devam ettikleri
10 YorumlaDoktorlara güzel hemşirelere hemşireler bütün doktorlara yürüyor. Karşılıklı alışveriş yapıldığı oluyor. Ciddi olarak evlenme amacında olan doktoru biraz zor bulursun.
10 Yorumla
+1 yılTam tersi hemşireler doktorlara yürüyor.
Staj yapıyordum doktor odasında adamlar neler anlatıyordu ya 🙄🙄
Bırakın da mesleğe göre adam sevmeyin.22 Yorumla- +1 yıl
+1 yılhemsireden cok artik. hastane hostes. kizlari cekici olmaya basladi. bn bile is olmak istiyosam doktorlari bilemiyorum yanj
00 YorumlaErkek doktor arkadaşlarımdan dinlediğim hikayelere göre tam tersi. Hemşireler doktorlara yürüyor, doktorlar da hemşirelerle beraber olup hastane dışından başka kadınlarla evleniyor.
00 Yorumla
+1 yılKoca bulmak yerine kendi ayaklarının üzerinde durmayi öğrensen
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sende bu f. potansiyel varken sağlık bakanını bile tavlarsın...
10 YorumlaNiye koca adaylarınızı mesleğe göre seçiyorsunuz ki siz adamımı seviceksiniz mesleğini mi
30 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılDoktor bulamazsan partnerine beyaz önlük giydirerek fantazine fantazi katabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim akrabam doktor ve altında ne kadar kadın çalışan varsa hepsiyle ilişkiye giriyor. Gecelik ilişkiler yaşıyor. Eşinden de ayrıldı bunu yapmak için.
00 YorumlaSeksi be güzel olmam için dr ya da emşire olmana gerek yok sen yeterki güzel olmak iste
00 Yorumla
+1 yılGerçekten kendiniz için yaptığınız ne var?
Sürekli başkaları için yaşayıp hala değer görmeyi beklemenin hiçbir mantığı yok.22 Yorumla- +1 yıl
Sen anlamamışsın boşver.
- +1 yıl
Görüşlere bakarsan kimin anlamadığı ortada.
Gizli Üye(36-45)+1 yıldikkat et ava çıkayım derken abanmak var. işin sonunda orta malı olma da.
00 Yorumla
+1 yılZor bulursun. Ayni sınıftan tanistiklariyla okul biter bitmez evleniyor çoğu :)
00 YorumlaBende hemsireyim doktor bana yurusun veeririm eline iğneyi ha ha
12 Yorumla- +1 yıl
Hemsirsin hemşire değil
+1 yılolabilir sonuçta aynı ortam vede hemşirelikte küçümsenecek bir meslek değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOf kaç sene okulunu okumuş b*klu kıçı kırık yavşk hemşireleremi nakar
00 Yorumla
1 yılBazen olabilir ama genelde iş ortamı olduğu için yakınlaşma olsa bile evlilik genelde olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece yatıp tuvalet kağıdı gıbı atıyorlar hemşireler bu işe yarıyor
00 Yorumla
+1 yılne bos seyler dusunuyorsunuz siz ya.. bos beleş..
30 YorumlaDoktorlar hemşirelere bakmaz anca iş görürler
30 YorumlaSanmıyorum öyle bir şey olduğunu.
10 Yorumla
+1 yılYürümez mi? Hasta yakınlarına yürüyenini gördüm.
03 Yorumla- +1 yıl
Hahaha 😂😂
- +1 yıl
Eksiyelende kesin doktordur.
- +1 yıl
Aynen 😂
+1 yılHemşireler doktora yürüyor
20 Yorumla
+1 yılyok öyle birşey uydurma ahahhhaha
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşiniz gücünüz para 😊doktor olmasa olmuyor mu
06 Yorumla- +1 yıl
Doktor diyince aklını niye para geliyor? Ben doktor istiyorum çünkü çok havalilar
Cevap sahibi+1 yılTabi kesin öyledir 😊zaten
- +1 yıl
sen en iyisi hakim savci bul😂
- +1 yıl
Oda olur..
- +1 yıl
daha havalilar. ama sen havasina deilde , adamligina efendiligine sonra. meslegine. bak. bence. adam olmayip meslek. sahibi olan döt cook
- +1 yıl
Tabii canım onlarada bakarız heralde. Hayirlisi.
Anca kullanırlar doktor doktor alır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin maksat baştan belli sen den hemşire olmaz
10 YorumlaBen niye yürüyeyim hemşirelere
00 Yorumla
+1 yıltam tersi hemşireler doktora yürüyor..
00 YorumlaHiç te öyle değil bazıları güzel bazilarida çirkin
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılkoşuyorlar diye biliyorum
00 Yorumla Hemşire güzelse neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılHemsireler doktara yurur
00 YorumlaDoktor olsam isterdim
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılBelki bulursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbulursun bulursun
00 YorumlaBulursun kız ayool
00 Yorumlavırık olursan yürür
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Doktorlar hemşirelere yürüyor mu ? Hemşire olsam doktor koca bulabilir miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat