Arkadaşlar ben veterinerlik okumak istiyorum. Sınava 10 gün kaldı. İstatistiklerime göre bir sorun olmadığı sürece istediğim yeri inşallah kazanacağım. Ama bugün duydum ki 2018 de 3500 ziraat mühendisi ve veterinerlik atanması yapılacağı söylenmesine rağmen hala bir atanma yapılmamış. Üstelik şu an 20 bin açıkta veteriner olmasına rağmen, devletin hepsini atayacak gücü olmasına rağmen sadece 3500 tanesini de atayacağını söylemesi de çok trajedik bir durum. Bu şimdiden böyle ise ben mezun oluncaya kadar kim bilir ne kadar daha kötü olur diye düşünüyorum ve endişeleniyorum. Konu hakkında bir bilginiz varsa lütfen yorum yapın.
Cevabın nedir?
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence atanma işini çok kâlâ alma. Türkiye'de olmazsa, Amerika gibi;hayvanlara daha önem veren bir ülkeye gider orda çalışırsın ya da elinde bir bilgi birikimi kalır, hayvan bakarken sıkıntı çekmezsin. Diyiceğim o ki çok sıkma kendini, sevdiğin alanı oku, başarılı ol gerisi gelir. Hem illa okuduğun alan üzerine çalışmak zorunda da değilsin, veterinerliğe yakın bir alan üzerine de çalışabilirsin. Örneğin laboratuvarlarda görev alabilir, hayvanlar üzerine;deney yapabilirsin.
16 Yorumla- +1 yıl
Amerika mi güldürdün 😊
- +1 yıl
Sende oraya gidecek ne cesareti ne vizeyi ne de parayı ben de bulamasın 😂
- +1 yıl
Kimsede yoktur üstelik Türkiye'de azınlık durumundayız birde amerikaya mi gideyim
- +1 yıl
Kendisi nerde neden ki atandığı için mi ayrılar
bencee gayet iyi meslek kazanırsın inşallah
11 Yorumla- +1 yıl
İyi meslek de özellikle özel sektörde iyi bir meslek yani dükkan açacak paran yoksa bile çalışmazsın tabi ki öğretmenlik kadar kötü değil ama ama devlet memuru olarak atanması zor kpss puanı kaç bilmiyorum ama o da yüksektir
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 562 cevap paylaştı. istediğim bir meslekti ama okuyamadım ilgin varsa kesinlikle gitmelisin...
14 Yorumla- +1 yıl
İlgim var ama güvenim yok maalesef
- +1 yıl
Yaparım yapmasına en kötü bir dükkan açıp işletirim eğer atanamzsam hemşirelik kötü mü ki fazla yoruluyor musun öyle diyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
0Cevap
+1 yıl5 yıl yanılmıyorsam kuzen de okuyor.
Bence iyi meslek.18 Yorumla- +1 yıl
Kuzenin nerde okuyor
- +1 yıl
Urfa
- +1 yıl
Urfa da veterinerlik bölümü yok ki
- +1 yıl
Beni mi kandırdılar lan 😂😂 valla öyle biliyorum başka yerdir.
- +1 yıl
Valla kandirilmislar galiba çünkü Türkiye'de bazı yerlerde tek var 26 üniversitede tek var
- +1 yıl
Ben yanlış hatırlıyorum ya pek samimi değiliz ondan
- +1 yıl
Nerelisin
Benim kuzenim özel veteriner yani kendi kliniki var bazi musteriler parasini ödemiyormus aylardir
16 Yorumla- +1 yıl
Alsın peşin alsın direkt
- +1 yıl
Bizim burasi da kasaba ama bizim burda alıyorlar dirket vermezse kavga çıkar o derce çünkü Adam eve gidiyor bir daha ne zaman görecek o köylüyü
- +1 yıl
Hım orası doğru da be bileyim bir akrabası tanıdığı bir erkek yok mi gidip alsın bu devirde paranı kimsenin yanına birakmaman gerekir
+1 yılAtamaya göre değerlendirme Şu an ki duruma göre ise hiç değerlendirme. Koskoca 5 yıl. Neler değişir. Bunun da istatistiklerine bak istersen.
10 Yorumla
+1 yılÇok sıcak baktığım bir meslek.
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası