+1 yılHoh yanj bak elledimi ara polisi ya da patrona söyle atsin isten bu nedir ya! Bak yaz tatiline girdik diye bende bulasik yikiyorum 1 hafta filan oldu, olmadı öyle bir şey geçen yazda çalıştım bir sorun yaşamadım ha yasjcak olsam basarim çığlığı ki artık çoğu is yerlerde kamera var dikkat edip araştırıp sıkıntı yaşamıcın bir yer bulabilirsin bence sen kacarsan ben kacarsan bu itler hep böyle korkmadan devam eder sen düşünme bu şekilde Kendine güven.
03 Yorumla
Soran+1 yılOha ciddi misin ya çok mutlu oldum gerçekten şu an. Gerçekten hiçbir kötü şey yaşamadın değil mi? Ya part time mı çalışıyorsun full time mı peki bir de ayıp olmazsa maaşını sorsam? Bende öğrenciyim de 2000'e bir iş buldum ama full time
- +1 yıl
Çok büyük bir yer değil günde 50 tl alıyorum sonra yani gün boyunca okul zamanıv calismiyorum. Öyle kötü birsey yaşamadım yasicak olsamda Korkmam mafederim sende korkma o yüzden adam olmayan kendini belli edio zaten is yeri ortamı pek böyle bir şey olamaz
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ederim bir şansımı deneyim. İnşAllah hayırlısı olur
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yılBu nasıl mantık ya. Namus kavramı sende biter. Sen o yollu olmazsan, kimse birşey yapamaz da yapmaz da. O kadar ortamlarda çalışıyoruz. Kimse kimseyi elleme diye birşey görmedim. Bu kadar dar kafalı olmayalım. İnsanlara insan gözüyle bakalım...
08 Yorumla
Soran+1 yılHer insan insna olsaydı ineğe eşeğe kediye köpeğe kadına tecavüz bu derece yaygın olmazdı. Kadın bir yerde haklı sabah gidip akşamın bir saati döneceğim. Çağdaş olalım derken gündemden habersiz kalmayalım. Az kafamızı çalıştırıp etrafa bakalım NE DERSİN? Kaldı ki avukat bir baba ve öğretmen bir anneye dar kafalı demen senin ailenin mesleğini merak ettirdi.
- +1 yıl
Canım benim haklılık payın var ama o kadar erkekli ortamda çalıştım. Allah a şükür birşey yaşamadım ve şu anda da çok geç saatte iş şartları geregi geliyorum eve. Kendine güven biraz. Ayrıca avukat ve öğretmen ebeveynlere sahipsen niye bulaşıkcilik yapasın. Herşey insanin kendinde biter. Böyle düşün, rahat bir şekilde işe gir. Allahın izniyle bir şey olacak diye bir şey yok
Soran+1 yılBende hukuk okuyorum ama abim ücretli tıp okuyor. Tüm paralarını ona harcıyorlar. Yılda 60 bin tl onun aptal üniversitesine para gidiyor, bana hiçbir şey kalmıyor. Bu sene yurtdışına çıkacağım arkadaşlarla ama para vermiyorlar. Bende işe gireceğim
- +1 yıl
Gir tabi ama böyle düşünme. Dediklerimi dikkate al. Yolun açık olsun. İyi bayramlar...
Soran+1 yılTeşekkür ederim inşAllah hayırlısı olur deneyeceğim şansımı. Size de iyi bayramlar ^^
- +1 yıl
@-Uzay- 😄👍
Herkes orpu cocugu degil merak etme ellerlerse orayi ayaga kaldirirsin olur biter onlar dusunsun sonrasini...
Sende gidip itin ugursuzun olsugu yerlere bakma.20 Yorumla
+1 yılOnu makine halletmiyor muydu? Herkes öyle değildir herhalde.
02 Yorumla
Soran+1 yılMakine yavaş yıkar. Müşteri çoksa alale acele yıkanması gerekir.
- +1 yıl
Endüstriyel makinelerden bahsediyordum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılNerede çalışacağına bağlı. Otel durumları biraz sıkıntı ama annenin düşündüğü kadar değil. Yani orada herkesi ellemiyorlar o nasıl bir dusunce.😂 Sen kendini bilirsen kendinden taviz vermezsen kim sana ne yapabilir?
10 Yorumla
+1 yılHer yer aynı değildir bence bir kendini dene. Denemeden bileezsin. Hem öyle bir iey olursada kendini savun. Senin suçun olan bir durum yok sonuçta. Elinin altında olan bir tabağı al geöir kafasına 😉
00 YorumlaNerde bulashikchi olucaksin ki seni ellesinler genel evdemi? 😂😂 Biraz mantikli ol ya duzgun bir kafede falan chalishsan kim seni ellesin? Oyle bir shey olursada video kaydi vs alirsin adama guzel bir taciz davasi acharsin
026 Yorumla- +1 yıl
Ve turkcheyi iyi konushuyorsun baya gibisinden hocalarim dahil bir suru insandan iltifat aliyorum yabanci olarak bu gayet iyi bir durum bence ve 6 yashimda ogrenmeye bashladim ve kurs falan almadim hich bir shekilde kendi ugrashlarim tv falan derken ogrendim. Shimdi o onyargilarinida al ve def ol
Bebek bakıcılığı riskli bir iş tamam da bulaşıkcilik da niye elleyen olsun ki? Sen insanlara karşı nasıl bir tutumun olursa öyle tepkiler alırsın. İyi bir duruşun olsun yeterli.
00 YorumlaOyle dediğine göre vardır bir bildiği. Olur yani. Hatta kesin olur. Sebebini sorarsan ben de imalatta çalışıyorum ve bazı seyleri gördüm
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılhayır mağazada müdür olsan bu sefer de ayakların dizlerin sırtın kopacak, tüm gün ayaktasın diyecekler :D
insanlar sürekli bişey söyler. eldiven takar çalısırsın nolacak ki ellerine anlamadım :D00 Yorumla
+1 yılBayanların olduğu yerleri tercih et. Avm gibi bayan kuaforleri gibi hem meslek ogrenirsin ilerde de kimseye minmet etmezsin
00 Yorumla
+1 yılFazla açık saçık giyinmeden güzel güzel calisirsan bir şey olmaz. unutma erkek milleti kuyruk sallamayana bulasmaz
10 YorumlaElletmezsin canım sende her bulaşıkcı elleniyomuymus😂
00 Yorumla
+1 yılivalla kimseye guvennolmuyo ama bisey kaderinde varsa kacamazsin olacak olan olur
00 Yorumla
+1 yılIse girecegin yeri onceden iyi arastirirsan bisey olmaz bence
00 YorumlaBence baristalik öğrenebileceğin bir kafe ara. Profosyonellesirsen 3.000 i falan bulabilir maasin
00 Yorumlaolmaz abim sektörün her yerinde çalıştım sen izin vermedikçe kimse bir şey yapamazsa
01 Yorumla
+1 yılO nedemek öyle ya gelen geçer eller sen mesafeni korudun mu hiç bisi olmaz kardeşim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsanmam kimse ellemez..
zaten ayakaltında olmayacaksın... mutfağın derinliklerinde bir yerde işini yapacaksın..
ancak sen izin verirsen birileri seni eller..
cesur ol...00 YorumlaKimse ellemez korkma o işi yapacağına garsonluk yap hem bahşişleri ile güzel kazanç elde edebilirsin
00 Yorumla
+1 yılNiye ellesinler ki? Bulaşik yikama tarafinda bir sen olursun
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka
Sen kendini bildikten sonra kimse bişi yapamaz00 Yorumla Önce gidip bir kaç yerde işe başlaman lazım heryere önyargılı davranmamak lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmarkette kaseyer ol ya da merkei yerlerdeki alış veriş mağazalarında tezgehtar iş kura git onlar sana yardımcı olur
00 Yorumlahahahah annene boşver elleyecek olan avukatı doktoru öğretmeni otobüste metroda ellemiyor mu? değdiriyorlar bile :) bu korkuyla evde oturulmaz
00 Yorumla
+1 yılSonuçta helal yoldan kazanacaksın ama ne olursa olsun kimseye hakkını yedirme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe alaka anlamadım? Anneni çok ellemisler herlde...
31 Yorumla
Soran+1 yılYok senin annene ellerken görmüş de. Bimere şikayet ediyorum hadi kolay gelsin. Hakaret bedeli 3500 tl para cezası sayende para kazandım sağol.
+1 yılBildiğim güvenilir yerler var Ankara'dayım ulaş bana
00 Yorumla
+1 yılbulasık yıkayanı kim eller ya hizmetçi olsa olabılır de bulaşık cıda olmaz ama sen bılırsın yıne de
02 Yorumla
Soran+1 yılKardeş bulaşıkçı olcaz ama 19 yaşında güzel bir bulaşıkçı olcaz yani Alla halla
- +1 yıl
bir mesaj atarmısın lütfen acil bişe anlatmak istiyorum da
+1 yılAnnen dogru demis surtunen elleyen cok olur sonucta mutfak dar yerleri cok
00 Yorumla
+1 yılElletmezsen ellemezler yavrum
40 Yorumla
+1 yılAnnen neyın kafasını yaşıyo acaba ne ellemesı
20 Yorumla
+1 yılOncelikle patronun tacizde bulunur..:))
00 Yorumla
+1 yılBulaşıkçı olunca niye elliyorlar onu anlamadım 😊
00 YorumlaNerde bulaşık yıkıcan oda var kanqa
00 Yorumla
+1 yılpilot olursun ne olacaksın plbulasikci olursun
00 Yorumla
+1 yılNiye ellesinler lan pic kuruları
00 Yorumla
+1 yılkurumsal marketlere bak bea aa
00 YorumlaGel Bodrum’a komilik yap
00 Yorumla
+1 yılannen bulaşıkçımıymış önceden
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır senin annenden görmüşç
+1 yılİstanbuldaysan buyur gel hostes veya komilik icin
00 Yorumla
+1 yıladam gibi bir yerde çalışırsan olmaz..
00 Yorumla
+1 yılO ne biçim anne niye ellesinler
02 Yorumla
Soran+1 yılBulaşıkçılığı bana yakıştıramadığındandır belki Burger King'e falan girmemi istiyor ama çok zor oralarda çalışamadım denedim.
- +1 yıl
Ama ellemezler yani sonuçda onlarda ekmeginde sapıklıgamı geldıker
Gizli Üye(25-29)+1 yılGöster ama elletme axjskgisnxbcnsz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimse elleyemez benden başka (not: patronum)
00 YorumlaElleseler de çok sıkmazlar
00 YorumlaEller mi 😂😂😂😂 cok film izlemis
00 YorumlaNe alakasi var Allah kitap kendini biliyorsan
02 Yorumla
Soran+1 yılHer halde biliyoruz yani ama orada hep erkekler çalışıyormuş
Elledigiyke kalırsa yine iyi yani
00 Yorumla
+1 yılyurtdışında mi yaşıyorsun
00 Yorumla
+1 yılNerde yasiom ona gore bikac is var
00 Yorumla
+1 yılAnnen hakli elletme yavrum
00 Yorumla
+1 yılKafayı mi yedin sen ya
00 Yorumla
+1 yılValla bilindik bir yere gir sağlam olsun
00 YorumlaSeni yerler
10 Yorumlayav ne ellemesi hangi çagda yaşıyoruz
00 Yorumla
+1 yılNiye ellesinler ki :)
00 YorumlaNıye ellesınler bence çalışmanı ıstemıyo
00 Yorumla
+1 yılİyi değil
00 YorumlaElletme sen de göster sadece 😅😅😅😅
00 Yorumla
+1 yılŞahane olur
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle olmaz.
00 Yorumla Bulaşık yıkarsın.
00 YorumlaJsjsjs o ne be
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne