Yeni mezun diyetisyenim arkadaşlar. Cv hazırladım fakat nasıl başvuru yapılıyor bilmiyorum. Dosya şeklinde hazırlayıp her hastanenin insan kaynaklarına elden mi vermeliyim yoksa mail olarak mı atmalıyım? Mailleri yok bunun içinde arayıp bilgi almam gerekiyor her hastane için ugrasmak istemedim?
Cevabın nedir?
+1 yılHer hastanenin internet sitesine gir iletişim kısmında yer alan maillere gönder cv ni. Ama yüzyüze görüşmek her zaman daha iyidir. Sonuc beklemez direk ögrenirsin..
31 Yorumla
Soran+1 yılYani mail atacagıma dosyamı elime alayım direk yüz yüze görüşeyim diyorum. Maile dönüşleri bile çok geç oluyor. Ama pat diye elimde dosya iş için geldim demekte abes durur mu emin olamıyorum. İnsan kaynaklarından randevu alıp kı gitmeliyim
+1 yılBir hastaneye gidip insan kaynakları müdürünü bul. Tanış durumunu anlat cv bırak. Biz seni ararız derler inanma ve cv bırakmaya devam et.
42 Yorumla
Soran+1 yılEvet. O zaman çıkarttırayım bir yerden baslayıp hepsine vereyim. İnsan kaynaklarından randevu almam gerkeir mi acaba
+1 yılDiyetisyende de mi atama var?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet devlet kurumu için atama var. Tabi 50-60 kişi alıyor senede buna atama dersek.
- +1 yıl
Oha ya zormuş isiniz. Ben atama yok saniyordum. o kadar puan al oku universitede ama atanama. Ne kadar sacma bir eğitim sistemi
Soran+1 yılAYnen öyle. Aslında 4 sene öncesine kadar açık vardı ama aşırı yığılma oldu devlet karsılayamıyor özele kaldık mecbur. Bilsem baska bölüm okurdum diyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
merhaba, ben de diyetisyenim ve haftaya aynısını bende yapıcam. sonuç alabildn mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılReferans yoksa istedigin kadar başvur
05 Yorumla
Soran+1 yılReferansım var o konuda sıkıntım yok.
Cevap sahibi+1 yılBaşvur bakalım
Soran+1 yılPeki elimde dosya ben geldim iş basvurusuna desem abes mi olur? Yani insan kaynaklarından randevu almam gerekir mi yoksa direk görüşmek istiyorum diye mi gideyim?
Cevap sahibi+1 yılDirek git
Cevap sahibi+1 yılİstanbul'da değil misin?
+1 yılİnternet üzerinden
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım