Kızlar Bir Adım Öne 18 yaşındayım nerede çalışabilirim? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor 18 yaşındayım nerede çalışabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Coolcentilmen Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Hangi sehirdesin 0 7 Yorumla Soran +1 yıl İstanbul'da Yorumla Coolcentilmen +1 yıl Guzelmisin? Guzelawn kolay is bulursun bence Yorumla Soran +1 yıl Benim ozguvenim yok ama eskiden çalıştığımda çok fazla iltifat alırdım kadınlar bile çok begenirdi. Ama maalesef bulamıyorum Yorumla Coolcentilmen +1 yıl Birisinin referans olmasi lazim. yoksa cok zor. bulsanda cok yorarlar seni. kiyamam sana :( Yorumla Soran +1 yıl :( :( :( :( Yorumla Coolcentilmen +1 yıl tamam uzulme. hayalindeki is nasil bir dusunxen varmi? Ozelden yazda ordan seri sekilde konusalim Yorumla Soran +1 yıl Mesaj atamıyorum takip isteği attım Yorumla
Gil-Galad Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 734 cevap paylaştı. Kuafor, kafe 0 0 Yorumla
Gülüşün Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 415 cevap paylaştı. Garsonluk 1 0 Yorumla
Cann34 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Mesaj atabilirmisin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mesaj atamıyorum takip isteği attım şimdi Yorumla
caddelerdenpistleree Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl İşe girip çalışabilirsin. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler deniycem bunu. Yorumla caddelerdenpistleree +1 yıl Ben teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Kafe en iyisidir
Nerde yaşadığına bağlı
Burger king gibi
Kafelerde falan
Mağazalar falan.
Ankara pavyonu
Gir bir bara ol bir barmen tamam mis
Is arayarak asdfghjkl
Kafede
barsa
Burger king
Hangi sehirdesin
İstanbul'da
Guzelmisin? Guzelawn kolay is bulursun bence
Benim ozguvenim yok ama eskiden çalıştığımda çok fazla iltifat alırdım kadınlar bile çok begenirdi. Ama maalesef bulamıyorum
Birisinin referans olmasi lazim. yoksa cok zor. bulsanda cok yorarlar seni. kiyamam sana :(
:( :( :( :(
tamam uzulme. hayalindeki is nasil bir dusunxen varmi? Ozelden yazda ordan seri sekilde konusalim
Mesaj atamıyorum takip isteği attım
Burger Kong
Kuafor, kafe
satış danısmanı
Garsonluk
Mesaj atabilirmisin
Mesaj atamıyorum takip isteği attım şimdi
Cafe pastane
Bim gibi marketlerde
Is sitelerinden
lise bitti mi
kanunen heryerde