Bugün bir diş polikinliğine sekreterlik icin is görüşmesine gittim adam seni asistan olarak düşünüyorum dedi tecrübem yok ama öğreticegini söyledi pazartesi ise başlıcam hiç tecrübem yok acaba yapabilir miyim zorluğu var mı? Anaokulu öğretmeniyim ama beni ilk tanıyan herkes sen hemşire misin diye soruyor öyle bir izlenim veriyorum galiba :))
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim agzıma Komple yarılıp tekrar dikildi agzımın her yeri kan içinde kaldı bide Senin meslektasın Bayan tampon kimyasılını taşırıp yutmama sebeb oldu kan kusmaya başladım düşün artık
26 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten mi dikkat etmesi gerekiyor önemli bir is
Cevap sahibi+1 yılGerçekten Önemli Bir iş Sen dikkat ediceksin Yani öyle birine benziyorsunda o duruma dayanabilirmisin
- +1 yıl
Dikkat ederim sonuçta sağlık, önemli olan hastanın iyi olması kendini hissetmesi ama korku ve panik yaparsam herşeyi birbirine karistirabilirim burda biraz doktorunda bana yardımcı olması gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılhayırlı olsun o zaman ALLAH utandırtmasın
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim
+1 yılBursa'nın neresinden? Asistan ayağına sakata gelme sonra.. Genelde biz tecrübesiz elemanı asistan olarak almayız çünkü. Eğer fiziğin iyi fakat tecrüben yoksa o iş sakat bence
15 Yorumla- +1 yıl
Osmangazi , ya şimdi böyle dedin korkuttun beni ama benim hislerim kuvvetlidir yanlış birsey hissetmedim hevesli olduğumu ve öğrenmek istedigimi söylediğim için beyfendide yardımcı olmak istedi öğreticegini tecrübe sahibi olucagimi soyledi
- +1 yıl
İyi bir polikinlik ve evine yakin güvenilir bir yer , çalışan 2 3 kişi daha var özel polikinlik degil
- +1 yıl
Ya ben de doktorum, senin yaşında birini işe almasının başka ne sebebi olabilir ki? Tanıdık falan olsan tamam diycem ama? Dikkat et kendine..
- +1 yıl
Sen nerde çalışıyorsun bursa mi? Tanıdık degil internetten ilanı görüp gittim , pazartesi başlıcam bakalım bir yanlış terslik görürsem zaten çıkarım ama cizgimide belli ederim yani onda sıkıntı yok..
- +1 yıl
Asistanlığa başlamak için napmalıyız tecrübe şart deniliyor ama işi öğreten bi doktor da şart bence, saygılarımla
+1 yılNeden anaokulu öğretmenliğine başvurmadın özel sektörde? Hem saati iyi hem maaşı
31 Yorumla- +1 yıl
Daha mezun değilim. Mezun olmadığım için saati ve maaşı iyi olmayan yerler alıyor o yüzden mezun olana kadar anaokulu düşünmüyorum dışarıdan kolay gözüküyor ama inan hiç kolay degil anaokulu öğretmenliği emeğinin karşılığını alamiyorsun :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
11Cevap
+1 yılBise yooki telefonlara cevap verip hastalara randevu acip randevu bilgisi vericeksin
13 Yorumla- +1 yıl
Hayır benim isim asistanlık olucak doktora yardım etmicek miyim?
- +1 yıl
Basit is o is sendee
- +1 yıl
İnşallah
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılGelene gidene randevu vericen sadece onu ben de yaparım.
13 Yorumla- +1 yıl
O hasta kabul benimki asistan bak ikisi çok farklı şeyler
- +1 yıl
Hemşire değilsen asistan nasıl oluyorsun ya da diş doktoru değilsen ilginç bir durum.
- +1 yıl
Bilmiyorum daha önce hiç tecrübem olmadi nasil olur onuda bilmiyorum adam öğreticegini söyledi tecrübe sahibi olursun benden sonra başka yerlerde de çalışırsin dedi
+1 yılhulya avrsanın fılmı gıbı olmasınmı dıkkat et sekreter fılımını izlee bak ögrenn.9
12 Yorumla- +1 yıl
Ya hayır bir sürü insan var sadece o adam yok ki
- +1 yıl
hımmmgörurusun ozmann ne dıyımm
İse basladınmı zormuydu durum ne bende düsünüyorum bilgi verirmisin
00 YorumlaYaparsin onda bisey yok. Ogretecek o sana
12 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum yapabilir miyim
Tecrübe kazanırsın, kolay iştir.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet tecrübe kazanmak için istiyorum aslinda
+1 yılSen hemsire değil misin
16 Yorumla- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
Hadi ya ciddi msin 😂
- +1 yıl
😂😂çok ciddiyim
- +1 yıl
Biliyorum soruyu tamamen okudum 😊
- +1 yıl
Peki :)
- +1 yıl
Sakasina diyeyim dedim de olmadı 😊
Yaparsın ya hayırlı olsun 😊
12 Yorumla- +1 yıl
Ay inşallah sagolasin :)
Bende hemşirelik mezunuyum haftaya işe başlayacağım, siz alıştınız mı öğrendiniz mi zorluk falan çektiniz mi varsa tavsiyeniz alırım 🤗
01 Yorumla- +1 yıl
Alistin mi
+1 yılBende yeni başladım diş hekimi asistanlığına iş öğrenmeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum siz öğrendiniz mi acaba noldu
13 Yorumlabende bu işi yapmak istiyorum ama tecrübem yok :: (
10 YorumlaAl eline kerpeteni bismillah de giris ise 😀
11 Yorumla- +1 yıl
Kerpeten mi 😂😂😂tamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılGö. te gelme bak dikkat et. 😂
110 Yorumla- +1 yıl
Neden ya ne alaka 😂
Cevap sahibi+1 yılHem tecrüben yok hemde sana öğretirim demis doktor asistan olaylarina dönmesin sonra bu 😂
- +1 yıl
Yok dönmez ya napcak sanki polikinlik orası ve adam ogreticek hevesli olduğumu ve uzun süreli is aradigimida soyledim
Cevap sahibi+1 yılBelli olmaz o bak. bir bakmissin hastaya yapacagi igneyi sana yapivermis 😂
- +1 yıl
Yaa benimle konuşan adam polikinlik sahibiii doktoru ayrı 😂😂 ya var ya bir ise giricem heves ettim kafama kurt düşürdünüz
Cevap sahibi+1 yılVala bilemem artik orasini sen bilirsin 😁😁
- +1 yıl
Bu ağzını hayra acmadin 😂
Cevap sahibi+1 yılbir öğle arasi dis koltugunda gözünu acma sonra 😂
- +1 yıl
Yaa offf korkutma beni bak 😂😂kimse cesaret edemez öyle birşeye
Cevap sahibi+1 yılIyi de ya senin de hosuna giderse zaten zorla bisey yapamaz kimse seni kandirir mutlaka 😂😂
+1 yılDikkat et :)
15 Yorumla- +1 yıl
Nedenn
- +1 yıl
Hem işten anlamiyon ne diye alıyor bir düşün bence
- +1 yıl
Öğreticegini söylüyor ama saçma sapan düşünme bence
- +1 yıl
Sen yinede dikkat et kendine
- +1 yıl
Tamadir o is bende :)
+1 yılAlışırsın
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyorsun inşallah
+1 yılMerhaba bende baslamak istiyorum ama tecrübe şart
10 Yorumla
1 yılAsistan olarak bende seni alırım
00 Yorumla
+1 yılBende basvurucam anlatirmisiniz biraz lutfen
00 YorumlaBaşladın mı nasıl oldu anlatır mısın?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler