Bence Rockfeller daha çok az veya çok çalışmaktan daha çok verimli çalışmayı ve kendini geliştirmeyi kastediyor. 8 saat çalışan birisi olarak, düşünüyorum ki daha az çalışsaydım daha verimli çalışırdım ve daha başarılı olurdum🤔🤔
Rockfeller "tüm gün çalışan insanların, para kazanmaya zamanı kalmaz" demiş. Siz tüm gün çalışanlardan mısınız?
Çok çalıştığın zaman düşünmeye vakit ve enerji bulamazsın. Bir makineden farkın kalmaz. Aynı işi daha verimli bir şekilde yapabileceğin bir fikir bulabilirsin kendine ayıracağın daha fazla vaktin olsa. Bunu demek istiyor sanırım.
Kimileri emek üretir karşılığını alamaz. Bu adam gibiler de emeğin üzerine koyup servet kaldırır. 8 yaşından beri çok çalışan bir adamın kızıyım. Benim babamın milyon dolarları yok ...
Bundan yüzyıl öncsine kadar, 16 saatte yapılan işi bu gün bir saatte yapabiliyoruz. 12 saat çalışırken, neredeyse o 12 sati şimdi40 dakikada yapabildiğimiz halde, çalışma saatimiz 8 saate düştü. 7 saat işçi zararda☺️
Onun çalışmaktan kasti senin gibi mesaili işler değil zaten. Fırsatları görüp, gücünü kullanıp üzerine konmak. Hırsızlar, memurlardan az çalışıp fazla kazanıyor.
Banka kurdu sonra kendi parasını abd hükümetine bastırdı rockefeller morgan philips morris üç aile güzel görünmek içinde unicef greenpeace gibi yapılar kurdu
Aslında bir nevi haklı fakat rockfeller in ne olduğunu herkes biliyor. Veya para nasıl kazandığı 😏🌷ondan dolayı rockfeller in fazla sozleri bile saçma.
Bence söylemek istediği çalışırsan para kazanamazsın yönetmen gerek. Başkaları için çalışırken ne kadar para kazanabilirsin ki? Ancak seni yönetenin sana verdiği kadar.
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Rockfeller "tüm gün çalışan insanların, para kazanmaya zamanı kalmaz" demiş. Siz tüm gün çalışanlardan mısınız?
En İyi Cevaplar