Merhaba arkadaşlar düz memur olmak sizce iyi mi? Ortaöğretim KPSS zor mu? Düz memur olarak atanmak zor mu?
Yani düz memur olmak güzel mi?
Yani düz memur olmak güzel mi?
Güzel
Kötü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Düz memur olmayı herkes ister ancak alım az talep fazla. Yanlış hatırlamıyorsam kpss kodu 3001. (Genel alım kodu bu)
Sana tavsiyem alternatiflere yönelmen:
- Zabıt Katipliği
- Mübaşirlik
- İnfaz Koruma Memurluğu
Ortaöğretim KPSS bence zor değil.
Çalışan biri cok rahat 80'i geçebilir.
Anladım teşekkürler
Hayatta hiçbir ideali ve inovatif bir girişimi olmayan olmayacak, standart düz yaşayan, ekmeğini fırından alıp terlemesin diye poşete değil gazeteye saran ve çayı şekersiz içen senede kazanacı 30 bin tl ile çizgi altı yaşan insan tipi.
Güzel mi sence? Geç.
Bence güzel değil bencede geçelim
@Despee Bahsettiğin kişi ben isem, ne bileyim şehircilik bakanlığı şantiyesini bitiren mühendislerdendim en son, bi' kaç çivim var.
Yine de saldırma olm iyi adamımdır.
Portakal ı soymadan içini bilemem sekizincirep kardeş 😊 bir atarina yapayım dedik en azından çivi çakan bir adama denk geldik bir yerde hatan var memurların inovatif düşünmemesi veya insiyatif almaması onun kabiliyetsizliginden değil işin gereklerindendir. Memurlar hepsi değil ama az da olsa birazı halka hizmeti hakka hizmet olarak görür sevgiler kardeş esen kal 😊
Torpilin yoksa çöpçü bile olamazsın
Ablam torpilsiz atamadı :)
Cevap
9Cevap
Ortaöğretim den sağlıkçı değilsen atanman cok zor ya da. Bazi teknisyenlikler var. Düz lise mezunu olarak 93-95 puanlar lazim ya da asagisi icin tek care katiplik, mubasirlik, gardiyanlık
Benim ablam atandı hemde torpilsiz. Ve kimlik çıkartacak insanlara yanş böyle yenileme falan o olarak atandı sence nasıl?
Ablam 20 kasım 2016’da ortaöğretim KPSS girip düz memeue olarak atandı geçen sene
Ortaöğretim kpss kolay ben 92 almıştım lisans kpss zor p3 ten en fazla 83 aldım
Ortaöğretim KPSS atandın mı?
Memurlar bsşvuru yapmadım
Memurluk devlet görevi ötesi berisi olmaz bir süre sonra amir olursun işini bilir maaşını bilirsin böyle bir iş yeni atandım bende
Tebrikler
Memur olmak iyi tabi. Bana şu an devlette çöpçü olacaksın deseler hemen olurum kız ayool
Anladım ayolllll
Ha memursın ha köle ne olacak
Nasıl?
şu an TSK personeliyim iafa etmeyi düşünüyorum kölelikten başka bir şey değil
Anladım :/
Yani para içinse hiç yapma aylık 10 bine yakın maaşım var ve istifa ediyorum bir ay sonra
Maaşın 10 bin mi.
Malesefki ama değmez o paraya yaptığım iş
Valla anlamıyorum ama neyse
En iyi iş kendi işin olur eğer devam edersem iks ay sonra tayinim çıkar rütbe atların maaş 4 bin daha artar
hersey zor a. yav
Zor mu?
evet zor torpilde lasım
Benim ablam atandı hemde torpilsiz
ozaman ablana sor burda beni meşgul ediosun
Güzel elbette
İyi iyi
Tamam :)
İşsiz kalmaktan ii
Aynen
Nişanlım mühendis
Yok :)