Şu an bir not almam gerekse defteri oradan çıkarmam kendime yer bulmam dakikaları alır, çok üzgünüm :( Neyse, ben bişi içmediğimde dikkatim dağılıyor. :/
Ders dinlerken bir şeyler yiyip içmek dikkatinizi toparlar mı dağıtır mı?
abur cuburu azalt ne biçim adminsin sen adminler abur cubur yemez ayrıca okuyan ders çalışan admin olmaz adminin tek işi sabah akşam bu site için çalışmaktır sizler bizim mutlu olmamız için çalışmak zorundasınız bu sitede refahı ve adaleti en iyi şekilde sağlamak zorundasınız ders çalışmak veya abur cubur yemek gibi boş işlerle uğraşacak vaktin nasıl oluyor senin yoksa çalışmıyor musun burda? o halde neden adminsin?
Hiç sormadık daha doğrusu soramadık. Sanırım ayıpmış. Hatta derste bacak bacak üstüne bile atamazsın ve yayılarak oturamazsın. Derste telefonu çıkaramazsın. Yoklamayı itinayla alır ve her ders ödev verip teker teker detaylı bir şekilde kontrol eder ve bunu bir ilkokul öğretmeni değil, bir profesör yapıyor. :D
O sırada ikinci bir şeyle de uğraşmak kastıyla soruyorsan toparlayıcı ya da dağıtıcı etki etmiyor. Ama karnım açsam (şekerim ya da tansiyonum düşmüşse ve ona göre bir şeyler atıştırıyorsam) vücudumu denge haline getirdiğim için doğal olarak toparlayıcı oluyor.
İkizler burcu olduğum için tek bir şeye odaklanamıyordum okul dönemimde ama şu craxın baharatlısı yerken ve o çubuğu elimde döndürürken odaklanabiliyordum sadece 😐
En İyi Cevaplar