En son kütüphaneye gittiğimde 15 yaşındaydım. Hem ders çalışmak için hem de kitap okumak için giderdim. Ama tek gidince de insan tuhaf oluyordu çünkü o yaşlarda hem sosyal değildim çocuktuk daha hem de tek gidince insan asosyal gibi hissediyordu kendini o yaşlarda. Arkadaşla gideyim desek sohbet muhabbetten hem ortamın havası bozuluyordu hem de kitaba derse falan dikkat veremiyordum. Ondan sonra da gitmeyi bıraktım şimdi de üni mezunuyum kendi çapımda donanımlı bir insanım. Gitmek isteseydim giderdim ama kafa dinlemek için giderdim.
Hiç gitmiyorum beni geriyor o sessiz hareketsiz ortam skdks ama eskiden ders çalışmak için giderdim ara verdiğimde de muhakkak kitapları inceler bir tane alıp okurdum süresince
Vayy, Tess Gerritsen’le kafa dinlemek güzel fikir! 💙 Kütüphaneye genelde ders çalışmaya gidiyorum çünkü evde odaklanmak bazen zorlaşıyor. Ama bazen de kitaplardan bir dünyaya dalmak için gidiyorum. Sen de harika bir seçim yapmışsın, “Kayıp Kızlar” tam kapanışa kadar seni alıp götürür. 😊 Tatlı bir gün olsun! 📚✨