Ev yapımı çikolata ve tiramisu da vardi tabii yanında.
Peki siz nerde okumayı seversiniz? Kütüphane, kafe tarzı yerlere gider misiniz okumak için? Yoksa hiç okumayanlardan misiniz?🥲

Evimde, yatağımda okumayı seviyorum. Ama hiç fark etmez okuyacak olduktan sonra. 40 kişilik sınıfta dikkatim dağılmadan da okumuşluğum var yeter ki kitap olsun.
En güzeli ev'de okumak. Hele bir de yağmur yağıyorsa, çay ya da kahve eşliğinde...
Ve yağmur dışında ses olmamalı.
Toplu taşıma vb yerlerde asla okuyamam mesela, anlayamam çünkü okuduğumu gürültülü mekânlar'da.
Birşeyler yapmayı mekana bağlayınca o yaptığın şeyi o olmadan yapamam hissi başlatabiliyor. orada kitap okumak zevkli olabilir ama okumak için oraya gitmek birşeyleri zoraki kılıyor gibi.
Cevap
15Cevap
Kafeye değil ama gün batımı veya doğuşuna, kimsenin bilmediği bir nehirin başına gidip, orada okuyorum.
Gitmem. Artık kitap okumak içşn de üzerine para vermeyelim bence bu maddi sıkıntılı dönemde. Ev kumsal park olabilir ama mekana gitmem
Kitap okumak için herhangi bir mekana gitmiyorum.
Evde okuyorum. Bazen de gemide. Toplu taşıma kullanacaksam, yolum uzunsa yine kitap okurum.
Okumayı bilmiyom amma yazabiliyom 😝
Evde, sakin bir ortamda okumak gibisi yok.
Dikkatim çok çabuk dağılıyor o yüzden sadece yalnızken
Kitap kafeye gitmişliğim var ama ev ortamını daha çok seviyorum
Eskiden kütüphane de okumayı severdim şimdik evde balkonda veya mutfakta okuyorum
starbucks ve neroda çok okumuşluğum vardır.
bazen de evde okuyorum.
moduma göre
Gitmem. Yalnız ve rahat hissedebileceğim bir yer olması gerek
Sessizlikte sadece okuyabiliyorum. O da bizde hiç bir zaman olmuyor.
Eskiden kitap yazma çalışmalarım vardı. Öğlen vakti giderdim kafeye. Orada yazardım
Kitap okumak için mekana gitmene gerek yok kahveni çikolatanı al odana kapan hem kahveni iç hemde kitabını oku derim ben
Özel bir yer yok ama yanımda taşırım uygun bir yer bulursam orada okurum
Kitap kafeler güzel ama pek gitme şansım olmadı
Kütüphaneye git daha iyi. Tavsiye etmiyorum. Genelde secilmemis toptan alınmış bir ton kitabı özel bi ambiyansla süsleyip kafe diye sunuyorlar. Para tuzağı tamamen.
Kendi kitabımı okuduğum için problem olmuyor😂
Sessiz ve rahat olsun gerisi sorun değil.
Hayır olsada okusam ama kitap yooohh
Sessiz bir mekansa neden olmasın
Evde iş yerinde okurum
Neresi burası?
Kitap kafe
Nerede 😂
En iyi mekan evim
Gitmem.
Hayır
Yokkk
Evet giderim
Evde okurum