Ondan bana zarar gelmeyeceğini iliklerime kadar hissediyorum, ama bu iş yüzünden biraz korkularım var, düşünceleriniz neler? çokmu kötü bir meslek?
Cevabın nedir?
+1 yılYapan bir tanıdığım var baya köşeyi döndü 4 bin lik bir kartımı yaptı 70 lira aldı çık rahatladık o an bilmiyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılYani kötü bişey değil mi?
- +1 yıl
Bence değil o da bir meslek
Yani faizcilik yapacak. Allah helal lokma nasip etsin
22 Yorumla
SoranYani bir nevi. Eskidende yapıyormuş sonra bırakmıştı şimdi geri başladı, maddi durumları gayet iyi, iyininde üzerinde. Bana dediği şey; ben insanlara iyilik yapıp borçlarını ödüyorum, ben onlara yardım ettiğim için onlarda bana karşılığında para veriyorlar. Borçlarını ödemezsem evine haciz gidecek veya daha çok faiz eklenecek falan diyor. Doğrumu?
+1 yılBişey olmaz niye kötü olsun.
14 Yorumla
Soran+1 yılmesela aileme ne diyeceğim
- +1 yıl
Kendine kılıf bir iş bulsun çok dert değil ki. Birbirinizi seviyosanız birilerine bir açıklama illaki yaparsınız. Adam sizin için uğraşıyor sonuçta. Aslında illegal bir iş yapmıyor. Yani tamam bir yerde faizcilik ama bu tefecilik gibi illegal işlemiyor. Her şey legal ve ortada.
Soran+1 yılteşekkürler yorumun icin
- +1 yıl
Rica ederim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
yatır-çek hesabı nasıl zarar geçmez böyle şeyden kafam almıyor sanırım insan gibi düşünüyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılyani bilmiyorum ya, karanlık gibi biraz
+1 yılHem. haram hem tehlikeli. Sıkıntılı iş usta
14 Yorumla
Soran+1 yılHaram ama karşındakinin rızası var, iyilikte yapıyor bir nevi, karşısındakinin ödeyecek durumu yok mesela borcunu ödüyor karşısındakide para vermek zorunda babasının oğlu değil mesela
- +1 yıl
Babasının. hayrina mi veriyor. 10 verip 11 alıyorsa bu faizdir kardeşim.. haram. olan bişeyle. iyilik yapılmaz.
Soran+1 yılama o parayı vermese adama daha çok faiz gelecek, bankanın alacağı faizden daha azını alıyor mesela
- +1 yıl
Mantığıniz çok yanlış.
+1 yılKartcılık diye bir meslekmi var
10 YorumlaHava deliği açarlar mutlaka
04 Yorumla
SoranO ne demek?
Soran+1 yılöyle kolay değil, baya sağlam biri yani, doğulu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Sevgilim kartçılık yapacak, kredi kartçılığı mesela yatır-çek hesabı. Detayları yazıyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat