daha yeni mezun oldum özel hastanelere başvuru yaptım birinden haber geldi gel konusalim dediler alım var dediler simdi sorum şu ilk defa biyerde calisicam ve ilk gun napicam merak ediyorum nasil bisey beni bekliyor ilk gun hemen sana ait hasta veriyorlar mi ilk ise baslama asamalarini merak ediyorum hemsire olan bu konuda bilgisi olan bana ulasabilir mi cok onemli nolursunuz yardımcı olur musunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
zaten hemen başlamıyorsun sadece görüşüceksin sonra sana dönüş yapıcaklar, ayrıca ilk tecrüben olacagını bildikleri için ilk hafta ya da en kotu 3 gün zaten eğitim goruceksin bir oryantasyon olacak uyum surecin raht ol inan hiçbir oyle gozunde büyüttüğün seylerle karsılasmayacaklar
03 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten cok teşekkür ederim yardımcı oldugun icin en azindan icim rahat etti korkuyordum cok😊
- +1 yıl
cok haklisin bu sekilde düşünmemistim hic ☺️
En İyi Cevaplar
+1 yılHicbir işte hemen teslim edilmez iş. ilkönce sana çalışma sistemini gösterirler, sonra bikaç hafta o işle ilgili ordaki çalışnları takip edersin yardımcı olmaya çalışırson, sonrada yavaştan birkaç kişi verirler sana böyle böyle işi kaparsın.
22 Yorumla- +1 yıl
bende oyle düşünüyorum ins dediginiz gibi olur. ☺️
- +1 yıl
Merak etme lady'im gönlünü ferah tut sen bu işi başarcaksın🌷🙈
Gizli Üye(30-35)+1 yılne mezunusun *
01 Yorumla- +1 yıl
hemşirelik☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
Hasta vermrzler tecrubeli birisiyle biraz takılırsın sana yapman gerekeni söyler görevini söyler yavas yavas iğne yaparsın vs derken hastalara bakmaya başlarsın ama sana tavsiyem hiç bir hastayı ihmal etme
06 Yorumla- +1 yıl
Tabikide verilen görevi layikli bir sekilde yapmaya calisicam sagol fikirlerin icin☺️
- +1 yıl
allah razi olsun cok sagolun☺️
- +1 yıl
amin insallah ☺️
Sizin farklı galiba babam diş hekimi İstanbul Çapa’da hemde kendi polikliniği var Umut Polikliniği.
04 Yorumla- +1 yıl
Ne guzel sevindim sizin adiniza bizim birazdaha farklı daha doğrusu hemsirede çalışabiliyor dis helimliginden falan ama benim calisacagim yer normal hastane😊
- +1 yıl
amin inşallah ☺️
İlk gün iş yerlerinde performans beklemezler tanışma günüdür bir iki hafta alışma süreci olarak pek göz önünde olmazsın zamanlada alışınca kendıni göstermeye başlarsın
01 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim☺️
saglik ortamini bilirim. yengem hemsire,.. cok zor ama zevkli taraflari da var. hasta sayisi onemli.
06 Yorumla- +1 yıl
evet saglik yerleri bu sekilde 2 sene kadr staj yaptim seviyorum isimi ilk is deniyimim oldugu icin korktum sadece biraz
- +1 yıl
manisada yasiyorum merkezde kucuk bir hasta zaten ins umdugum gibi olur ☺️
- +1 yıl
ne konuda yardımcı olucaksin ki tam anlayamadim
- +1 yıl
sağlıkçımısın
Korkmadan dal olaya hemen birsey olmaz adanada bir cocuk sevdigi icin doktor olmus :D o bile olmus iste sonra polisler goturmus
21 Yorumla- +1 yıl
Anladim 😀😀
İlk gün sorumluluk vermez hiçbir işyeri birinin yanında gezersin öyle
04 Yorumla- +1 yıl
Bence boyle olmasi benim icin daha iyi 2 sene staj gordum ama hasta almadim hic bu yuzden endişelenmistim😊
- +1 yıl
biraz utangaç bir yapım var girisimci degilim ama zamanla bunu aşacagimi umit ediyorum ins 😊
+1 yılbaşarılar... yani hastane sonuçta normal adam pek yok o psikolojide olman lazım...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemşire olup atanamamak da özel bir başarı istiyor gerçekten atama puanları yerde zaten
12 Yorumla- +1 yıl
anlamadim ne demek istiyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılYazdığım şey gayet anlaşılırdı aslında
+1 yılHadi hayırlısı kardesim
021 Yorumla- +1 yıl
cok sagol☺️
- +1 yıl
Rica ederim merak etme herşey adım adım yavaş yavaş gösterirler sana
- +1 yıl
İns dedigin gibi olur cok sagol tekrardan içimi rahatlattiniz 😊 cesaret verdiniz
- +1 yıl
İnsAllah emin olabilirsin yıllardır iş hayatındayim birçok iş yaptım yapıyorum da sen de sağ ol kardesim sevindim cesaretini hiç kaybetme birde lütfen hastalara kendi ailen gibi davran seni daha çok severler hep dua ederler sana
- +1 yıl
İsimi en iyi sekilde yapmaya calisicam allah razi olsun destegin icin bu sekilde dusunmemistim dedigin gibi kafamda fazla büyüttüm sanirim ☺️
- +1 yıl
İnanıyorum kardesim Rabb'im yardımcın olsun ellerine şifa versin ellerin şifa olsun dokunduğu yere hastalara amin inşAllah cümlemizden razı olsun Rabbim rica ederim her zmaan büyütme bence büyütülecek birşey değil sen elinden geleni yap çorap söküğü gibi gelir herşey 😊
- +1 yıl
Allah razi olsun boyle düşünerek ve bana bilgi verecek okdr mutlu ettiniz ki beni allahim sizinde mutlu olmayi nasip etsin is hayatinizda basarilar diyorum sizede ☺️ sagol hersey icin icim okdr cok rahat ettiki Şu an yarin gorusmeye gidicem
- +1 yıl
Amin inşAllah cümlemizden senden de benden de bizden de sizden de razı olsun Rabbim sevindim mutlu olmanıza her daim hep mutlu musmutlu olun hayatınızın her alanında her dalında, amin insAllah ben mutlu ettikçe mutlu olurum şu an olduğum gibi, küçücük şeyler de mutlu eder beni, sağ olun iyi dilekleriniz icin, rahat olun her zmaan kasmayin Hayırlısı siz elinizden geleni yapın yeter ben öyle yapıyorum görüşme sonucunu burdan yazarsanız sevinirim
- +1 yıl
Tabikide görüşme sonrasi buraya tekrardan yazarım ilk gun neler yasadim anlatirim ☺️
- +1 yıl
böylelikle belkide benim gibi onlarca insanin bu konuda korkusu vardır sizin bana destek ciktiginiz gibi bende onlara ilk gun neler yasadigimi anlatarak yardımcı olurum belki bu yorumu okuyup yararli olabilirim☺️
- +1 yıl
Çalışıyorum yeni yazabildim olur sevinirim valla yazın merak ederim hem, aynen kesinlikle katılıyorum bir çok kişinin var olabiliyor daha önce de bu tarz sorular gördüm yanitladim ne güzel böyle düşünmeniz, kesinlikle olursun güzel insan 😊
- +1 yıl
tabikide memnuniyetle yazarim☺️
- +1 yıl
Bende memnuniyetle okurum 😊 hoşçakalın
- +1 yıl
Görüşüme like yapar mısınız?
- +1 yıl
ben daha yeni actim da nasil yapılıyor bilmiyorum 😔
- +1 yıl
Hımm görüşümun altında yukarı parmak var beğendiyseniz aşağı parmak var beğenmediyseniz de ona tıklıyorsunuz oluuro
- +1 yıl
Burda misiniz? Acil
- +1 yıl
noldu 😊
- +1 yıl
Özele gel diyenlere özele gitme diycektim sadece 😊
- +1 yıl
yok ya gidermiyim önemli olmadigi sürece guvenmedigim surece gitmem☺️
- +1 yıl
Bilmiyorum ama gitme işte önemli olsa da güvenmediğin birilerine özele gel diyenlere gitme ne varsa burda diyebilir sonra inananlara güvenme inanma menfaattci ve çıkarcı insanlar ben bıktım gitme işte hoşçakal
+1 yılHeycanlı olma, çok teklıf var gibi davran knks..
09 Yorumla- +1 yıl
ahahaha mantikli aslında 😀
- +1 yıl
Tecrübe konuşuyor 🙂 knks..
- +1 yıl
tecrübe kolay kazanilmiyor😀
- +1 yıl
Okumuş kız bir başka oluyo yaa ☺️
- +1 yıl
Şey dicem hemşire kızım..
- +1 yıl
buyur tabikide soyle
- +1 yıl
Senle konuşmaya başlıyınca kalbime bir agrı vurdu acep nideen? Sjsjsj 😂
- +1 yıl
allah allah bilemedim ki simdi😀
- +1 yıl
Yok mu, bir tedavisi? Şu aşk denen illetin.. 😂
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılseni amele gibi kullancaklar :/
15 Yorumla- +1 yıl
ne alakasi var
- +1 yıl
özel sektör öyle
- +1 yıl
para icin katlaniliyor zaten ve ilk tecrubem ilkde boyle seylerin olmasi normal insan birden gelisemezki birden isinde tecrübeli olamazsin
- +1 yıl
anladım umarım mutlu olursun :) işin gerçekten zor
- +1 yıl
allah razi olsun 😊
nerede çalışıyorsan oraya geliyorum çok kötüyüm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmeslektasiz galiba naptin basladin mi
03 Yorumla- +1 yıl
daha gitmedim görüşmeye başhekim değişmiş daha gelmedi yeni tayin olucakmis
Cevap sahibi+1 yılhemsiremisin
Cevap sahibi+1 yılatt faln mi
Gizli Üye(25-29)9 ayMaaş ne kadarmış