Şimdi sorun şu ben öncelikle garanti bir meslek okumak istiyorum hemşirelik ya da başka böyle önü açık bir meslek puana göre yani ama mezun olur olmaz bu işi yapmak istemiyorum aradan 10 15 yıl geçtikten sonra yapmak istiyorum şu an yaşım 20 okuyup mezun olasıya en kötü 25 olurum. 35-40 yaşından sonra da böyle garanti meselek yapabilir mıyım o bölümü okucağım için yoksa yaş sınırı var mı varsa yaş sınırı nedir ya da başka önerebileceğiniz bir meslek var mı?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş sınırı yok ama özellerde yeni mezun olmak ve ya işten yeni ayrılmış olmak tercih sebebidir. Yıllar sonra o eller körelir kan almaya almaya damar yolu açmaya açmaya. Aynı zamanda gençken nöbete uyum sağlamak da daha kolay olur. Arayı açınca gerilere düşüyorsun hemşirelikte zorlanırsın 10 15 sene çalışmazsan
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
+1 yılHemşirelik artık garant değil birsürü işsiz var. Garanti diyosan tıp okuyacaksın o yüzden seçtik.
08 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya o kadar düştü mü gerçi maaşlarıda düşük küçük gördüğüm yok sonuçta onu bulamayan da var ama insan daha rahat geçim için daha fazla maaş istemekte haklı tabi ki. Tıp okursam her yaşta iş bulabilir miyim. Peki hukuk nasıl onda da iş biti diyor kimisi iyi diyor bilemedim
- +1 yıl
Hukuk da boş. Tıp tek garanti olan.
Soran+1 yılTeşekkür ederim peki mezun olup yıllarca çalışmamış olmak iş bulmamda kötü bir etkisi olur mu yoksa doktor açığı olsun yeter mi
- +1 yıl
Türkiyede doktor açığı kapanmaz
Soran+1 yılYaş kaç olursa iş bulursun diyorsun yani bir de tıpçısın sanırım inan ki senden duymak içimi çok rahatlattı çok teşekkür ederim ☺️
Soran+1 yılBir şey daha sorcam mesela 4 yıllık ünv yazın da üstten ders alarak 3 yılda bitirebiliyoruz peki bu tıpta var mı 6 yılı 4-5 yılda bitirmek mümkün mü
- +1 yıl
Hayır. Ayrıca tıpta kalırsan alttan ders almazsın yılı tekrarlarsın.
Soran+1 yılEvet yıl tekrarlamayı duymuştum doğruymuş demek peki tekrar çok teşekkür ederim ☺️
+1 yılDevlette devam etmek istiyorsan , ülkemizde 30 yaş sınırı var ama özel diyorsan 30-40 arası sorun olmaz ama şunuda göz önünde bulundur herkes hemşirelik okuyor yakında hemşireliğinde önü kapanacak neden diyorum dersen sağlık meslekten direk hemşire olarak çalışanlar çoğunlukta özel hastaneler de.
20 Yorumla
+1 yılVar galiba çünkü 31yasindan sonrami ne devlete ogretmen olamıyordun buda devlet memurlugunda vardır özele desen 15yil calismamis birini kimse ise almaz
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki önerebileceğin başka meslek var mı yaş sınırı olmayan garanti olan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemşireliğin önü açık değil ki artık atama yok yeteri kadar
06 Yorumla
Soran+1 yılPeki önerebileceğin başka meslek var mı yaş sınırı olmayan garanti olan
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç ki?
Cevap sahibi+1 yılSağlıkta artık garanti diyebileceğin bir meslek kalmadı. Ben hemşirelik mezunuyum. Hakkari, Şırnak, Yüksekova, Hatay yazmama rağmen atanamadım puanım 80
Yazılım Mühendisliği Oku
Soran+1 yılYaşım 20 80 puanla bir de atanamamak gerçekten bitmiş bu ne böyle abimde yazılım mühendisliği oku geleceğin mesleği diyor peki mezun olduğum gibi çalışmasam 10-15 yıl sonra çalışsam iş bulabilir miyim rahatca🤔
Cevap sahibi+1 yılBence Yazılım Mühendisliğinde bulursun. Benim yaşım 24 ben tekrar üniversite okumak istiyorum
- +1 yıl
Aynen ole en asil garanti meslek doktorluktr
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanki hemşireliğin önü açık mezun olanlar da işsizler kervanında
01 Yorumla
+1 yılGaranti meslek doktorluktur gerisi tras
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaş sınırı yok
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
2555
03 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı