1 hafta icinde olumlu olursa geri dönüş yapılıcak dendi. Şimdi 1 haftanın sonuna kadar ararlar mi yoksa olumlu olsa 1 2 gun icinde mi ararlardi fikirleriniz neler?
Cevabın nedir?
Hiç belli olmuyor onlara kalmış birsey hic oralı olmaman daha dogru, kafana takıp ararlar mı , arıyıcaklardı acaba bir sıkıntı mı var. Diyip kendi yasam enerjini düşürme bu zaman zarfinda farkli islerle ilgili olman daha iyi olur senin icin olucak diyede sartlama kendini uzulursun, dunyanin sonumu onlara kalmış birsey rahat olursan çok şey kazanırsın eminol
23 Yorumla
+1 yılDeğişir kardesim kişiye göre şirkete göre verdiğin izlenime göre değişir kimisi anında kimisi birkaç güne kimisi sadece eksik olduğunda
110 Yorumla- +1 yıl
Merhaba Geciktim kusura bakmayın, genelde hep öyle derler derler sadece aldırmayın onlara onlar hep oyledirler zaten sizin dış görünüşünüz yarattığınız izlenim sohbetiniz kendinizi ifade etmeniz etme sekliniz herşey etkendir sizi aramaları için ya da aramamalari icin.. Hayırlısı olsun inşAllah sizin için ne işi özel değilse söyler misiniz?
- +1 yıl
Himm ne güzel hemşire her zaman lazım ölümsüz bir meslek sağlık heyecanlı olmak kötü değildir üzülme ne güzel kötü de olmamış bak himm uzak kalıyorsa sıkıntı bir işe girerken herseyiyle düşüneceksin maaşa yemek yol gidiş geliş süre yol da yorar insanı varsa yakında olana gideceksin sen nededin peki sorduğun da gidip gelebilecek misin diye?
- +1 yıl
Hadi hayırlısı olur inşAllah iyi demissiniz, daha yakınlar olursa daha iyi olur sizin için lütfen hastalarla akrabaniz yakınlarınız gibi ilgilenin olur mu çok kötü hemşireler var saldım çayıra mevlam kayira kendimi zor tutuyorum bazen doktorlar da öyle geçen olay çıkardım hastanede ilgilenmiyor kimse zor tuttum abimi zor tuttum kendimi yanlış anlamayin lütfen
- +1 yıl
Eyvallah teşekkür ederim aynen öyle her meslekte var Hemen hemen Ne güzel işinizi severek yapmanız inşAllah olur mutlu günler dilerim
- +1 yıl
Rica ederim eyvallah 😊
Genelde haber vereceğiz dedikleri zaman hiç aramazlar. Ama bu işten işe değişiyor kimisi hemen veriyor kimisi geç ve kimisi hiç haber vermiyor
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
+1 yılEleman lazımsa bir kac gün icinde degilse seneler sonra.
12 Yorumla- +1 yıl
Ya is yerleri belirli cv havuzlari olusturuyor kafasina yatani cagiriyor yatmayani cagirmiyor hatta mulakat adi altinda 2 3 ufak sey soruyorlar en ciddi olani benim icin defacto idi adamlar 80 sayfa soru halinde test yapmisti 950 liralik asgari ucret icin sonuç ilgilenmedim tabii cogu kole pazari bu islerin inan ki.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2b cevap paylaştı. Gerçekten lazım olsaydı başlardın işe boşver hep aynı son inşallah en kısa zamanda işe gireriz ben ve her isteyen.
10 Yorumla
+1 yılOlumlu olursa 1-2 güne geri ararlar. Olumsuz olursa arayan eden çıkmaz bekler bekler durursun.
13 Yorumla- +1 yıl
İnşallah dönüş yaparlar. Ama zor gibi duruyor.
+1 yılAaa aynısı görümcemin başına gelmişti çok kötü bir durum çoook 😂😂
18 Yorumla- +1 yıl
Son dakikaya kadar aramaz gıcıklar 😂😂😂
- +1 yıl
Yok bekle ya bozma moralini görümcem de beklemişti 😂😂😂
- +1 yıl
Aaa aynı kaynım gibi çok sinirlisin canım 😂😂😂
- +1 yıl
Deme şöyle ya eltim geliyo aklıma 😂😂😂
hiç belli olmaz o durum, insan kaynaklarının çalışmasına bağlı.
01 YorumlaBana 2 ay oldu hala dönecekler
30 Yorumla
+1 yılDegisebikir
00 Yorumla
+1 yılortalama 1 hafta
00 Yorumla
+1 yılDonmezler
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > İş başvurularına kaç gün içinde geri dönüş yapılıyor arladaşlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat