Temelim zayıf ama 4 ayda ne gerekirse yapmaya hazırım uykumdan, sosyal hayatımdan '' Yok denecek kadar az zaten '' fedakarlık edip sabah akşam çalışmaya hazırım. Sizce 4 ayda AYT sınavında TM puan türünde 360 puanın üstüne çıkabilir miyim?
Cevabın nedir?
Moruk insanın yapamayacağı şey yok. Ben son 5 ay kala işten çıkıp hazırlığa başlamıştım. Oldu yani, niçin olmasın. Ha elbette zorluyor, sıkı çalışma, kati disiplin istiyor fakat motivasyonu da yüksek tutarak başarılıyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Mimarlık, msgsü. Moruk kimseyi dinleme elinden geleni yap sadece. Gerisi nasip. Benim kuzen bile "olum ne adamsın boşuna uğraşıyosun başkaları motive için okey diyo ama ben biraz realist yaklaşcam 5ayda olur mu hiç" şeklinde telkinlerde bulunuyordu. Sonuc gelince Tabi benden 1 sene sonra onuda yolladık.
+1 yılKazanılır o kadar zor birşey değil kazanipta gidemeyenler var
01 Yorumla
Kazanmaya kazanirsinda uni kazanamayan cok az bizim ulkede.. 360 uzerine cikarmisin bilemem ben sayisaldim tm de ne olur bilmem ama sayisalda cikamazsin
03 Yorumla
Zor gibi dört ay kisa bı sure ama kazanılabilir yine biyerler yapabilrsen
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
0Cevap
+1 yılkazanılır normal bir okul sınavına bile sınav günü 2 derste çalışıp 100 aldığımı hatırlıyorum sadece deneme çözümlerini sıklaştırıp eksiklerine odaklanmak lazım ama onun öncesinde de ne istediğini bilmen lazım sınavın senin için ne kadar önemli olduğuna ve sınavında ki başarılarının sana neler vereceğini ne kazanacağının farkında olursan ve deneme çözerek eksiklerinin farkına varırsan ondan önce konu çözerken o konuyu anlamını engelleyen bilmediğin konuları o konunun içinden seçip o konuyada çalışırsan zaten bir çok konu eksiksiz kafanda oturacaktir
10 YorumlaZor ama gerçekten istenilen şeylerin yapılabileceğide biliyorum.
00 Yorumlaumarım yapabilirsin..
00 Yorumla
+1 yılMezun musun
02 Yorumla- +1 yıl
Bende mezunum. Çalılrsan neden olmasın. Mutlaka her ders hakkında az çok bilgin vardır
+1 yılBnde ayni durumdayim
011 Yorumla- +1 yıl
Ders calisamiyorum istegim yok yani bende biseyler yapmaya calisiyorum ama vaktimiz cok az kaldi
- +1 yıl
Okul oncesi senin?
- +1 yıl
İnstagram hesabin var mı acaba
- +1 yıl
Merak ettim ve konusmak istedim birbirimizi destekleyerekde konulara calisabiliriz nyse oyleisne sordum kusura bakma
- +1 yıl
Xperin yeterli ise mesaj at ismimi atayim
+1 yılşu an kaç?
04 Yorumla- +1 yıl
Onun üstünden yorum yapmak daha iyi... bir de tavsiyem sürekli puan düşünmek yerine çalışmaya bakın elinizden geleni yapın... sonuçta bu bir sıralama sınavı... bol şans
- +1 yıl
Rica ederim gönlünüzce olsun 🙏🏻😇
+1 yılKazanabilirsin
01 Yorumla
+1 yılçalışana herşey olur
019 Yorumla- +1 yıl
bu durumda moralini yüksek tut
- +1 yıl
günde kaç saat çalışmayı düşünüyorsun
- +1 yıl
plansız olmaz rastgele gidersin ve konular yetişmeyebilir
- +1 yıl