Bence doktor daha çok kazanır ama pilot egosu ayrı tabi. Zaten ülkemizde en birinci meslek doktorluk yani ama bu insanların devlet memuru olarak maaşı 5.500 küsür TL pilotların ise 15.000-30.000 TL arası
Aradaki farkı görünce biran şaşırdım ve sonra baktım ki döner sermaye denen şeyle bu maaş 15.000-20.000 TL falan oluyormuş.
Ayriyeten bazı doktorları özel hastaneler gecelik ameliyata çağırıyormuş. Bizim bir tanıdığımız gitti mesela bir gecede bir saatte 10.000TL para aldı.
Yani doktorluk hem kutsal hem de iş garantili bir meslek
Pilot ise; ufak sağlık sorununda hemen işine son verilebilen bir meslek sadece egosu var işte ve ayrıca çok güzel gözüksede çok zormuş mesela Aile hayatın hiç yok gibi bişeymiş
Fiyat olarak ve iş garantisi olarak bakarsak tabiki doktorlar bir adım önde
Ama bu iki meslekte çok güzel meslekler yani
Siz olsaydınız hangisini seçerdiniz?
Takipte kalın Lisede olupta meslek seçecek arkadaşlara bence paylaşıp tanıtım yapabilirim 😊
Aradaki farkı görünce biran şaşırdım ve sonra baktım ki döner sermaye denen şeyle bu maaş 15.000-20.000 TL falan oluyormuş.
Ayriyeten bazı doktorları özel hastaneler gecelik ameliyata çağırıyormuş. Bizim bir tanıdığımız gitti mesela bir gecede bir saatte 10.000TL para aldı.
Yani doktorluk hem kutsal hem de iş garantili bir meslek
Pilot ise; ufak sağlık sorununda hemen işine son verilebilen bir meslek sadece egosu var işte ve ayrıca çok güzel gözüksede çok zormuş mesela Aile hayatın hiç yok gibi bişeymiş
Fiyat olarak ve iş garantisi olarak bakarsak tabiki doktorlar bir adım önde
Ama bu iki meslekte çok güzel meslekler yani
Siz olsaydınız hangisini seçerdiniz?
Takipte kalın Lisede olupta meslek seçecek arkadaşlara bence paylaşıp tanıtım yapabilirim 😊

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer