arkadaşlar ben polis veya asker olmak istiyorum ama polislik daha yatkin basıyor cevikkuvet ya da özel harekat ama msü sınava gircem sansimi denemek için eger tutarsa gitmek zorunda olurmuyum sizce hangisi daha iyi
Cevabın nedir?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılSubay olduktan sonra hiç bir yere geçemezsiniz. Öncelikle istifa edip TSK ile bağlarınızı koparmanız gerekir. Milli Savunma Üniversitesi mezunları sadece asker kişi olurlar. Sonuç olarak şayet polislik fikriniz varsa en baştan buna yönelin.
02 Yorumla- +1 yıl
Direkt geçiş ile mümkün değil maalesef.
Polis ol asker olmak öyle kolay değil.12 ay askerlik yapmamak için kaçanlar varki sen temelli düşünüosun. bir çok şeyden feragat ederim diosan katlanırım diosan asker olabilirsin ama rahat etmek isterim diosan polis ol...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
Subaylıktan polıslıye gecıs bakanlıklar arasındakı yazısmalara baglı ama var
06 Yorumla- +1 yıl
zor oluyor mu nasıl oluyor
- +1 yıl
değilim ama belki olabilirim
afrine gidebiir.
02 Yorumla- +1 yıl
giderim bu ülkenin güvenliği için herşeyi yaparım ama çok kararsız kalıyorum askerlik ile polislik arasında herşeyden vazgecebilirim ailemden herşey den ama ışte yani polislik daha yakın geliyor ama ülkenin sınırların güvenliği için bayrak için bişey yapmak istiyorum hangisini tercih etmeliyim
- +1 yıl
hatta hainleri kendi ellerimle öldürmek istiyorum beyinlerine sıkmak istiyorum
hiç duymadım öyle geçiş
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Subayliktan polislige geçiş var mi? veya milli savunma universtesinden mezun olan biri polis olabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat