12. sınıfım dershaneye gitmiyorum evimde internetim var derslerimi oradan dinliyorum. Tıp istiyorum bu ana kadar yaz tattilide dahil elhamdülillah çalışmayı bırakmadım arada pes ettiğim oldu ama yeniden başlayışlarım daha fazlaydı. Kendime olan inancımı bazen kaybediyorum ama bazende kendime inanılmaz güveniyorum. Dediğim gibi çalışmlarımı bırakmadım lakin tıp için yeterli değil bunun farkındayım. Sınava şu an 5 ay var ve 15 tatili çok iyi değerlendirmeyi planlıyorum ilk kez deneme çözdüm oda 60 civarında çıktı. 11. sınıfı yaztatilinde tekrar etmiştim.12. sınıf konularımda gayet iyi.5 ayda sıkı ve düzenli bir çalışmayla tıp kazanabilirmiyim Türkçem iyidir paragrafta zamanında çok kitap okuduğum için Allaha şükür iyiyim. Matematik temelimde var konular üzerine yoğunlaştım. Biyoloji ve kimyayı çok seviyorum ve severek ders işliyorum lakin tek sıkıntım fizik ne yapmam lazım. . mezuna kalmak istemiyorum. çok uzun yazdım kusura bakmayın sıktıysam... şimdide sağolun:)
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılMoralin bozulmasinama biraz gercekci ol. TIP felan hayal bosa heveslenme.
Simdiye kadar millet konulari coktan bitirdi adamlar full ceken denemeler yapiyor. Sen daha konu calisip TIP kazancam diyorsun 5 ayda. Vazgec bu sevdadan. Sonu yok.30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAha kader ortağımı buldum. Sen inan kendine yeter ki. Günde 8-10 saat çalışmayla diğerlerinin 1 yılda yaptığı çalışmayı sen 5 ayda yapabilirsin. Hem sıfır da değilsin yani imkansız diye bir şey yok.
211 Yorumla- +1 yıl
:) teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılO eksileyen rakibin bak dikkat et :)
- +1 yıl
instagram kullanıyormusun?
Cevap sahibi+1 yılHıhıı
- +1 yıl
fen lisesi misin? nasıl çalışıyorsun, ve motiveni nasıl koruyorsun
Cevap sahibi+1 yılÜniversitedeyim. Yeniden hazırlanıyorum. Motivem bu aralar çok düşük. Kafa karışıklığı yaşayarak zaman kaybettim. Şimdi toparlanmaya çalışıyorum.
Cevap sahibi+1 yılAyarlardan mesajlarını aç oradan konuşalım
- +1 yıl
açılmıyor ki
Cevap sahibi+1 yılTamam takip at öyleyse soruna bildirim gelicek
- +1 yıl
gizli üye diyo
Cevap sahibi+1 yılAçtım
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıleğer temelin varsa olabilir. ümidini kesme. denemeler çöz bol bol ve süre tut bunları çözerken.
31 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim kardeşim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
4Cevap
Bence kazanabilirsin. fizik icin kolay bir yayin al ve onu coz gittikce zorlas derim umarim kazanirsin
10 Yorumla
+1 yılKazanamazsın derhal çalışmayı bırak (ben de istiyom ben de)
10 Yorumla
+1 yılBiraz imkansız ama çalışırsan bir ümit
13 Yorumla- +1 yıl
düzenli bir çalışmayla zaten dediğim gibi temelim var 60 netle başladım :)
- +1 yıl
O zaman yaparsın
- +1 yıl
:) teşekkür ederim :)
Umudunu kaybetmediğin sürece mümkün.
21 Yorumla- +1 yıl
:) :)
+1 yılKazanırsın. Başarılar
10 Yorumla
+1 yılyani sanmıyorum ama başarılar dilerim
10 Yorumlaİmkansız değil ama çok zor
20 Yorumla
+1 yılZor ama inanırsan başaırıesın
20 Yorumla
+1 yılEvet canım kazanabilirsin Allah yardımcın olsun
30 Yorumlag*tüne füzemi taktılar kazanırsan helal olsun :D..
20 Yorumla
+1 yılİstediği sürece başarı her zaman olur
20 Yorumla
+1 yılKazandın mı ne oldu güncellesene
00 YorumlaKardeşim girdin mi sınava sonuç
00 Yorumla
+1 yılBen hayvan gibi çalıştım 5 ay ne
00 Yorumlakazanılmaz sende hukuk kazanırsın
07 Yorumla- +1 yıl
sosyal ile pek aram iyi değil :)
- +1 yıl
? anlamadım :)
- +1 yıl
hayır cidden onunla pek aram iyi değil :) ama hayırlısı diyelim Allah neyi bizim için hayırlı gördüyse artık o olur inşaallah :)
- +1 yıl
sağol
Çok zor.
10 Yorumla
+1 yılKazanilmaz
06 Yorumlaneden
- +1 yıl
kendine güvenmiyosn gelmiş burda teselli ariyosn ayrıca 5 ay yetersiz bir süre
- +1 yıl
sen tıpmı okuyorsun?
- +1 yıl
Hayır ben mühendisim
- +1 yıl
ne seni böyle düşündürdü?
- +1 yıl
Burda teselli arayacağına git çabala hadi cevap verme dersine başla 🤗
Kazanilmaz
01 Yorumla- +1 yıl
neden?
inşallah
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKazanamazsın
018 Yorumla- +1 yıl
nedeninide bildirirmisin kardeşim? :)
Cevap sahibi+1 yılTıp kazanan birisi olarak ve tıpın nasıl kazanıldığını bilen birisi olarak söylüyorum. 10 kişiden 9 unun istediği bir bölüm ama 2 milyon insandan 15 bin kişi kazanıyor. Yetersiz, normal şartlarda asla kazanamazsın anca Allah'ın sevgili kuluysan bir mucize olursa falan.
- +1 yıl
peki sen o kadar insanın içinden başarıp kazandıysan bunu ben neden yapamayayım yani ben hiç çalışmadım daha yeni başlıyorum demiyorum ki sadece çalışmalarım yetersizdi çok çalışmayla olurmu diyorum :)
Cevap sahibi+1 yılTamam sen sınava gir, sonra gel buraya yaz. Bakalım hangimiz haklı çıkacak?
- +1 yıl
sen nasıl çalıştın?
- +1 yıl
hayırlısı o zaman :) bakalım :)
Cevap sahibi+1 yılDüzenli çalıştım lisenin başından beri ama benim notlar denemeler hep iyiydi yani sürpriz olmadı. Bir de ben şekilci değilim sınıfta herkes tıp istiyorum diyordu niye? Doktor olmak için mi? Hayır, ben doktorum demek için... Doktor olmayı değil doktor unvanını istiyorlar, parasını mevkisini makamını saygınlığını istiyorlar. Mevzu doktor olmak falan değil yani böyle insanlara da çok gıcık oluyorum ve bizim fakültenin %95'ini böyle tipler oluşturuyor sanki küçük dağları yaratmışlar mk. Kendi meslek grubumdaki insanlardan utanıyorum buna da değinmek istedim. Neyse, konu başka yerlere sapmasın. Allah yardımcın olsun, çalış.
- +1 yıl
Dediklerine katılıyorum ama şunu bilmeni isterim ki doktorluğu para için değil hizmet için istiyorum Allahın rızasını kazanmak için ve en büyük hayalim.. çocukluk hayalim.. kendine inan biri çok ve düzenli bir çalışmayla neden yapamasın diyorum sadece... ama yineden ne bilim dolu dolu bana inanan insanlar istiyorum en önemlisi kendime inanmam biliyorum ama...
Cevap sahibi+1 yıl5 ay sonra sınava girdiğinde beni hatırlayacaksın :)
- +1 yıl
ve teşekkür edeceğim inşaallah.. gerçekleri yüzüme çarpıp daha azimle çalışmamı sağladığın için..
vesselam
Cevap sahibi+1 yılEvet azimle çalışacaksın ama istediğin olmayacak, tam olarak gerçekleri söylüyorum. Teşekkür etmelisin zaten. Hatta şimdiden rica ederim. :)
- +1 yıl
Geleceği görme gibi bir yanın mı var haşa? Kimi az bir çalışmayla bile konuyu hemen kapar. Kimi on saat çalışsa da anlamaz. Zeka kişiden kişiye değişir yani böyle demeni anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılÇok zeki olduğunu düşünmediğim için böyle söylüyorum, hoş üstün bir algılama yeteneğin olsa üstün zekalılar okulunda falan okurdun. Etrafındaki insanlardan çok da bir farkın olmadığına göre çalışmaya ihtiyacın var. Bana laf yetiştireceğine git çalış, sınavdan sonra da gel buraya yaz :D
- +1 yıl
istediğinizi deyin ama şunu unutmayın eğer benim için tıp hayırlı bir meslek değilse zaten olmasın ama eğer hayırlı ise ve ben eğer çalışırsam kazanırım Allahın izniyle.. Ama benim için hayırlı değilse ve ben Allahın rızasını kazanamayacaksam zaten en başta ben olmasın derim :) meraklanmayın yani.. Sonuçta muhammed aliyede kazanamazsın yapamazsın dediler o nun ise tek yaptığı (YAPIP) bunu göstermesiydi..
:) tıp kazanmışsınız evet çok güzel birşey ama şunuda unutmayın siz insanlara destek olup umut aşılayacasınız bunu böylemi gösteriyorsunuz.. - +1 yıl
buraya kazandım yazınca İNŞALLAH (eğer benim için hayırlısı ise )(Allah en iyisini bilir ) o zaman ne tepki vereceğinizi çok merak ediyorum iyi günler :)
Cevap sahibi+1 yılBen gerçekçiyim hepsi o kadar, hastalara da yalan söylememeli. İsmini hipokrat seçmişsin yeminini de okumuşsundur diye tahmin ediyorum. :)
Cevap sahibi+1 yılKazanamayacaksın zaten :D
- +1 yıl
evet okudum :) Ama sende şunu sakın unutma.. Yalandandan olsa bir insanı güldürmek o insana zarar vermez aksine belkide gerçekten iyileşmesine vesile olur.. duymuşsundur kanser hastası 2 kişiyi ayrı ayrı odalara koyuyorlar ikisinede kanser ilacı yerine vitamin veriyorlar ancak tek farkla birine iyileşeceğini diğerine ise çok zor olduğunu söylüyorlar ve ne oluyor biliyormusun iyileşeceği söylenen hasta kanserden kurtuluyor.. EVET SEN DOKTOR OLACAKSIN YARALARA DOKUNACAKSIN PARMAKLARINLA.. AMA YÜREKLERE DOKUNACAĞIN Bİ İHTİMAL.. :) Şimdi bence sende gidip çalışmalısın.. Sonuçta tek bir hata hasta hayatına zara verir sen benden iyi bilirsin :)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne