Arkadaşlar asker ya da polis çok olmak istiyorum ama ayağımı kapattığımda 5-6 cm aralık kalıyor çarpıklık var başvuru yapsam mülakatta elenir miyim yürüme ve koşmada problem yaratmıyor bu bir fiziksel elenme sebebi olur mu düzgün yorumlar lütfen sonucunda Milli Savunma Üniversitesine başvuracağım şimdiden teşekkürler 😇
Cevabın nedir?
Helal be cidden şimdiki kızlar anca zengin koca peşindeler
Ben askerlik istiyordum orta okuldan kendimi hazırlamaya başladım ailem ilk 4 yıl bişey demediler sonra karşı çıktılar bende vazgeçmek zorunda kaldım12 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah benim annemde istemiyor şu an sağlık okuyorum ama ben çok istediğim için kabul ettiler 😊
+1 yılYok ya ayaginda duztaban yoksa alirlar seni. Bende girecegim ama bende duztabanlik var elenecegim 😪
04 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah alınırım 😊
- +1 yıl
Umarım. Herşey gönlünce olur. Bende çok istedim ama olmayacak biliyorum.
Soran+1 yılİnşallah olur gönlünce olsun herşey
- +1 yıl
Eyvallah sağ ol.
+1 yılengel olmasa gerek manken değil kolluk gücüne nefer alıyorlar...
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
Sağlık raporu alırken umarım sorun yaşatmazlar
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşalllaaaahhh
+1 yılAlınır :D
10 Yorumla
+1 yılYok sorun olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZayıf mısın
01 Yorumla
Soran+1 yılKilo ve boyum orantılı yazana göre
10 ayNe oldi
00 YorumlaSonuç ne acil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUmarım alınmazsın.
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden insanların hayatıyla uğraşmak hoşuna mı gidiyor?
Cevap sahibi+1 yılHayır zamanında peltek olduğum için benim gibi bir asker kuleliye alınmadı şimdi ne kadar ikoncan varsa giriyor. Buna dayanamıyorum. Polis ol bari asker olma.
Soran+1 yılBirincisi ben ikoncan değil tam tersine o şımarık kızların aksine vatan sevdalısı bir kızım ikincisi kuyruk acısından dolayı başkalarının da olmasını istememek bencillik üçüncüsü de polis olup itle kopukla uğraşacağıma asker olup dağda şerefsiz avlarım teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılBencil olmadığımı iddia etmedim zaten. İyi günler.
Soran+1 yılÇirkeflikte de zirvesin iyi ki almamışlar bu vatanın senin gibilere ihtiyacı yok.
Cevap sahibi+1 yılAsıl benim gibilere ihtiyacı var ben doğuştan askerim sülalemiz asker dolu. 1. gelip sırf peltek olduğundan alınma sende benim gibi olursun. Askerlik ölüp öldürme mesleğidir siz ne ölmeye cesaret edebilirsiniz ne de öldürmeye kıyabilirsiniz.
Soran+1 yılSülalen asker diye asker olacağını sanmak en büyük hata 1 şerefsiz gelsin de alayını vururuz aslanım senin yerine de hadi eyvallah
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne